folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektrik Süpürgesi Alıcam Hangisini Alayım

Elektrik Süpürgesi Alıcam Hangisini Alayım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

torbasız ve susuz alın, dyson alın yoksa paranız philips falan alın hayvan gibi çalışıyor, kediyi perdeye tutundurup tüylerini çekiyorum ipnenin.

torbasız susuz ne hacı :D

philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/easylife-1400-w-parke-fc8146_01/prd/

pahalı hocam : )

Arnika Borayı alamam burda o marka yok.Yolladığım linkden bana seçip yollayabilirsiniz.

http://translate.google.com.tr/translate?sl=ru&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fbt.rozetka.com.ua%2Fru%2Fproducts%2Fprocategory%2F408%2Findex.html&act=url

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

hocam sulu olanları her süpürmeden sonra temizlemek gerekiyor suyunu falan dökmen lazım yoksa acayip koku yapıyor ne kadar temizlesende gitmiyor.öğrenci işi demişsin bence sen uğraşmazsın :) torbalı al sinbonun var mesela küçük bi makinası biz ünide 1400 wat olanını kullandık yetiyordu ama sen 2000 liğini alabilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

hocam sulu olanları her süpürmeden sonra temizlemek gerekiyor suyunu falan dökmen lazım yoksa acayip koku yapıyor ne kadar temizlesende gitmiyor.öğrenci işi demişsin bence sen uğraşmazsın :) torbalı al sinbonun var mesela küçük bi makinası biz ünide 1400 wat olanını kullandık yetiyordu ama sen 2000 liğini alabilirsin

evet boktan kötü kusmuksu bir koku oluşuyor içerisinde.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

Hocam ama o hazne zaten cam gibi falan bişey değil mi süz suyunu at gitsin.Kaldı ki bizim bir tane halımız var sadece onun için kullanacaz.

http://bt.rozetka.com.ua/ru/products/details/BT100617/index.html

Bu nasıl? 1800 wat 

Her yıkamadan sonra temizleriz o problem değil.

u235 tarafından 01/Mar/13 11:28 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

torbasız ve susuz alın, dyson alın yoksa paranız philips falan alın hayvan gibi çalışıyor, kediyi perdeye tutundurup tüylerini çekiyorum ipnenin.

torbasız susuz ne hacı :D

sen o kısıma mı takıldın?

Jilet_Boris tarafından 01/Mar/13 11:31 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    kajmerpac bunu yazdı

Hocam ama o hazne zaten cam gibi falan bişey değil mi süz suyunu at gitsin.Kaldı ki bizim bir tane halımız var sadece onun için kullanacaz.

http://bt.rozetka.com.ua/ru/products/details/BT100617/index.html

Bu nasıl? 1800 wat 

Her yıkamadan sonra temizleriz o problem değil.

hocam dediğin gibi bi haznede su var onu değiştirmen gerekiyor.sulu olan makinalar tozlar direk suya yapıstıgı için daha temiz torbalılar tozun bi kısmını tekrar dısarı atıyor.eğer temizlerim her süpürmeden sonra sorun değil diyorsan bencede sulu al ama gönderdiğin için bişey söyleyemem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrgeler/elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrgeler/VS4PT2200.html?source=browse

2 ay önce 200 TL  az ince olan halıları YApışıp çekiyo , torbalı bi ürün , Memnunum tafsiyeederim

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Derin Meva
    rebelpower
    rebelpower's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

annem geçen 2 bin liraya süpürge almış höh dedim one la öyle

ama kullnırken gordum feleket bişey

bir gün bütçeni düzeltirsen tavsiye ederim ama şimdi markası aklımda değil

içerinin havasını değiştiriyor resmen

arkadasların dediği gibi sulu

Markası DYSON hocam :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Bizde bundan var, tavisye ederim: http://goo.gl/7cm96

Anneler gününde baya bi ucuza almıştık.

Pratik, ucuz, güçlü. Kötü yanı ise malzeme kalitesi.

Edit: Suyunu temizlemek kolay aslında. İş bitince kovasını çıkarıp(kolay çıkıyor) tuvalete dökyürsun, az bi suyla çalkalıyorsun. O kadar.

ben de daha dün 5000 modelini aldım aynen dediğin gibi malzeme kalitesi biraz kötü diyorlar bakalım kulandıkça göreceğiz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Şimdi baktımda sulu olanlar pahalı diğerlerinden.Bu arada ne susuz ne torbasızı almıcam o tam istemediğim şekilde bir alet.Temizlemesini yaparken ortaya toz cıkarıyormus.

Toplam Hit: 4522 Toplam Mesaj: 33