Elektrik Süpürgesi Alıcam Hangisini Alayım
-
RETRET bunu yazdıu235 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
torbasız ve susuz alın, dyson alın yoksa paranız philips falan alın hayvan gibi çalışıyor, kediyi perdeye tutundurup tüylerini çekiyorum ipnenin.
torbasız susuz ne hacı :D
philips.com.tr/c/vakum-temizleyici/easylife-1400-w-parke-fc8146_01/prd/
pahalı hocam : )
Arnika Borayı alamam burda o marka yok.Yolladığım linkden bana seçip yollayabilirsiniz.
-
hocam sulu olanları her süpürmeden sonra temizlemek gerekiyor suyunu falan dökmen lazım yoksa acayip koku yapıyor ne kadar temizlesende gitmiyor.öğrenci işi demişsin bence sen uğraşmazsın :) torbalı al sinbonun var mesela küçük bi makinası biz ünide 1400 wat olanını kullandık yetiyordu ama sen 2000 liğini alabilirsin
-
kajmerpac bunu yazdı
hocam sulu olanları her süpürmeden sonra temizlemek gerekiyor suyunu falan dökmen lazım yoksa acayip koku yapıyor ne kadar temizlesende gitmiyor.öğrenci işi demişsin bence sen uğraşmazsın :) torbalı al sinbonun var mesela küçük bi makinası biz ünide 1400 wat olanını kullandık yetiyordu ama sen 2000 liğini alabilirsin
evet boktan kötü kusmuksu bir koku oluşuyor içerisinde.
-
kajmerpac bunu yazdı
Hocam ama o hazne zaten cam gibi falan bişey değil mi süz suyunu at gitsin.Kaldı ki bizim bir tane halımız var sadece onun için kullanacaz.
http://bt.rozetka.com.ua/ru/products/details/BT100617/index.html
Bu nasıl? 1800 wat
Her yıkamadan sonra temizleriz o problem değil.
u235 tarafından 01/Mar/13 11:28 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
torbasız ve susuz alın, dyson alın yoksa paranız philips falan alın hayvan gibi çalışıyor, kediyi perdeye tutundurup tüylerini çekiyorum ipnenin.
torbasız susuz ne hacı :D
sen o kısıma mı takıldın?
Jilet_Boris tarafından 01/Mar/13 11:31 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdıkajmerpac bunu yazdı
Hocam ama o hazne zaten cam gibi falan bişey değil mi süz suyunu at gitsin.Kaldı ki bizim bir tane halımız var sadece onun için kullanacaz.
http://bt.rozetka.com.ua/ru/products/details/BT100617/index.html
Bu nasıl? 1800 wat
Her yıkamadan sonra temizleriz o problem değil.
hocam dediğin gibi bi haznede su var onu değiştirmen gerekiyor.sulu olan makinalar tozlar direk suya yapıstıgı için daha temiz torbalılar tozun bi kısmını tekrar dısarı atıyor.eğer temizlerim her süpürmeden sonra sorun değil diyorsan bencede sulu al ama gönderdiğin için bişey söyleyemem
-
2 ay önce 200 TL az ince olan halıları YApışıp çekiyo , torbalı bi ürün , Memnunum tafsiyeederim
-
DestinatioN bunu yazdı
annem geçen 2 bin liraya süpürge almış höh dedim one la öyle
ama kullnırken gordum feleket bişey
bir gün bütçeni düzeltirsen tavsiye ederim ama şimdi markası aklımda değil
içerinin havasını değiştiriyor resmen
arkadasların dediği gibi sulu
Markası DYSON hocam :)
-
Balyoz99 bunu yazdı
Bizde bundan var, tavisye ederim: http://goo.gl/7cm96
Anneler gününde baya bi ucuza almıştık.
Pratik, ucuz, güçlü. Kötü yanı ise malzeme kalitesi.
Edit: Suyunu temizlemek kolay aslında. İş bitince kovasını çıkarıp(kolay çıkıyor) tuvalete dökyürsun, az bi suyla çalkalıyorsun. O kadar.
ben de daha dün 5000 modelini aldım aynen dediğin gibi malzeme kalitesi biraz kötü diyorlar bakalım kulandıkça göreceğiz
-
Şimdi baktımda sulu olanlar pahalı diğerlerinden.Bu arada ne susuz ne torbasızı almıcam o tam istemediğim şekilde bir alet.Temizlemesini yaparken ortaya toz cıkarıyormus.