folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrikli Bisiklet Almayı Düşünüyorum ( Kullananlardan Tavsiye İstiyorum.)

Elektrikli Bisiklet Almayı Düşünüyorum ( Kullananlardan Tavsiye İstiyorum.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Yaz gelip fiyatlar artmadan 2500-3000 TL arası elektirkli bisiklet almak istiyorum kullanan varsa marka model önerebilecek varmı.

bataryaları 2 ay sonra yarıya düşmeyecek ilk düşmede dağılmayacak bi bisiklet bulabilirsem iyi olur.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

tavsiye etmem o paralara honda spacy 110 bir motor al 2.el daha iyi çin malı şarjlı elektrikli bisikletlere yatıtırm yapma boşuna

abim almıştı bi yaz kullandı kullanmadı çöp

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Hiç korkma al. Hizmet 2000 diye uyduruk bir marka aldık. 60 km ye kadar çıkıyor hızı. 2600 verdik. Bir yaz anasını belledik, ikinci yazda aynı derecede hor kullanmayı düşünüyoruz =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bunları genelde içkiden ehliyeti kaptıranlar fln satın alıyor turistik bölgelerde satın alma amaçları var yani senin böyle bir sıkıntın yoksa tavsiye etmem hergün şarj et şarj sesi kablolar vs canını sıkabilir şarj olmadık yerde bitebilir yolda kalırsın fln illada alacaksan şu çok tutulan model var ver siparişi geç uğraşma http://www.yukimotor.com/urun/13/yk-14-rover-2000

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Harley Davidson Livewire önerisiyle girdim konuya da çok yanlış gelmişim amk.

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

Yuki maraton kullanıyorum memnunum, o paraya yuki dünya veya herhangi 2000 wattlık bir elektrikli bisiklet bakabilirsin.Seni üzmez.

trader
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

rewolt84

usta çok ucuza mobilet bulabiliyorum .ama elektrikli almak istiyorum .aslında söylediğin çok mantıklı.

necroshine

bakyım bi 

yuki öne çıkıyor bi bayi bulup gidip en kısa sürede incelemem lazım.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

aklıma geldi, hazır konu varken danışayım dedim.

bu elektrikli bisikletlerin normal bisiklet görünümlü ve pedallı olanı var mı? işlev olarak da ben pedal çevirirken kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürüp depolasın. normal bisiklet gibi pedal çevirerek kullanayım, ama yokuş çıkıyorum yoruldum diyelim, hop elektrik moda alayım, depolanan elektriği kullansın, pedalsız gidelim (:

var mı böyle bişi? hem sporumu yapayım, hem de yoruldum diye yarıyolda kalmayayım, istediğim zaman tembellik yapayım..

yoksa böle bişi tbt olarak biz üretelim; "tbtcycle15 elektrikli bisiklet"; pedal çevirme sporundan ve motosiklet tembelliğinden özgürce faydalanmak isteyenlere !! (: seri üretime geçtik mi, gelsin paralar (:

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

bu elektrikli bisikletlerin normal bisiklet görünümlü ve pedallı olanı var mı? işlev olarak da ben pedal çevirirken kinetik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürüp depolasın. normal bisiklet gibi pedal çevirerek kullanayım, ama yokuş çıkıyorum yoruldum diyelim, hop elektrik moda alayım, depolanan elektriği kullansın, pedalsız gidelim (:

var mı böyle bişi? hem sporumu yapayım, hem de yoruldum diye yarıyolda kalmayayım, istediğim zaman tembellik yapayım..

yoksa böle bişi tbt olarak biz üretelim; "tbtcycle15 elektrikli bisiklet"; pedal çevirme sporundan ve motosiklet tembelliğinden özgürce faydalanmak isteyenlere !! (: seri üretime geçtik mi, gelsin paralar (:

Asil dedigin elektrkli bisiklet iste.

bu arkadasin dedifi linklerin verildigi elektrikli motorsikletler oluyor.

elektrik depolama. Var sanirim yine alternator ile fakat yinede sehir sebekesi sarji kadar saglikli olmuyor diye biliyorum.yurtdisinda yaygin

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

http://www.aydinmotobike.com/index.php?route=product/product&path=60_69&product_id=395

http://www.aydinmotobike.com/index.php?route=product/product&path=294&product_id=1369

Daha başka çeşitleride var. Ama henüz pahalı durumda.

Toplam Hit: 2542 Toplam Mesaj: 19