Elektrikli Sofben

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

elektrikli sofben alacağım ama bazı markaların yorumlarını flan okudum  bı kısmı kotu bazıları iyi diyor açıkçası arada kaldım burada satan anlayan biri var mı benim istediğim kovaya su doldurmadan duş alabilecek şekilde tazikli olması ve suyu iyi ısıtmasını istiyorum yardımcı olabilecek bri var mı?

Hayat bir denklem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

bu işin ustası ihlas, yaklasık 12 yıldır evde calısıyor bir kere kirecten dolayı tamir gördü baskada bişi olmadı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

bu işin ustası ihlas, yaklasık 12 yıldır evde calısıyor bir kere kirecten dolayı tamir gördü baskada bişi olmadı.

tamam hocam da ihlasın hangisi modeli mesela

Hayat bir denklem...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

ihlas hocam

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Bizde ariston'un 80 litrelik termosifonu var. İnternetten almıştık memnunum. Soğuk havalarda fazla kullanırsak 60-70 lira ekliyor faturaya. Duştan duşa kullanırsan dokunmaz. Kışın ilk giren kişi fazla su harcarsa 2. kişinin donmadan yıkanabilmesi için aradan bi 45dk geçmesi gerekiyor.

Su normal sıcaklıkta olduğunda elektrikli ısıtıcalar güzel ama kış aylarında şebeken gelen su çok soğuk olursa ısıtamıyorlar.  

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Elektrikli şofbenler sıkıntıdır. Bulaşık yıkayamassın, namaz aptesti alırken sıkıntı çıkarabiliyor, yıkandığın yerde olmalı, kesinlikle tazikli suda yıkanamassın adam gibi ısıtamaz cünkü,birden çokyüksek güç çektiğl için (genelde 7 kw) genelde ayrı kablo çekilmesi gerekir vb. sıkıntıları vardır. Termosifon almanı öneririm. Ben aristonun 65 lt sini kullandım. Evde birdenfazla kişi varsa 110 litrelik olanından alman iyi olur. şu anki evimde doğalgaz var. Kombide bile termosifonun tadı yok, tek artısı kombi az yakar.
    Termosifon candır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Elektrikli şofbenler sıkıntıdır. Bulaşık yıkayamassın, namaz aptesti alırken sıkıntı çıkarabiliyor, yıkandığın yerde olmalı, kesinlikle tazikli suda yıkanamassın adam gibi ısıtamaz cünkü,birden çokyüksek güç çektiğl için (genelde 7 kw) genelde ayrı kablo çekilmesi gerekir vb. sıkıntıları vardır. Termosifon almanı öneririm. Ben aristonun 65 lt sini kullandım. Evde birdenfazla kişi varsa 110 litrelik olanından alman iyi olur. şu anki evimde doğalgaz var. Kombide bile termosifonun tadı yok, tek artısı kombi az yakar.
    Termosifon candır.

Kardeş nasıl oluyor o iş 10 sene şohpen kullandık ihlasın klasik bir modeli var ondan hiçde bir problem yaşamadık şimdi amq kombisinden gelen sıcak suyla yıkanıyoz o hepten problem keşke şohben olsa :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

Usta sözü dinlerim sonundada rahat ederim dersen cemsan alıyorsun rahatına bakıyorsun hacım başka markaya bulaşma yıllarca şohben montajı yaptım her markayı gördüm ona göre sana akıl veriyoruz.

yunusozturk.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

Veito

#....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

aldım memnunum hocam garantilerinin arkasında duruyorlar. makinede tek bir ters giden birşey olmadı şimdiye kadar çok şükür..

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/aydinderya-elektrikli-banyo-sofbeni-kargo-bizden-83043877

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

tazyikli su vermesi biraz zor gibi ayrıca 30a civarı bi akım çekiyor o da aslında tam bir bela topraklaması falan kesinlikle adam gibi olmalı, gerekirse müstakil hat çekilmeli.Tavsiyem termosifon

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 1733 Toplam Mesaj: 18