Elektrikli Sofben
-
elektrikli sofben alacağım ama bazı markaların yorumlarını flan okudum bı kısmı kotu bazıları iyi diyor açıkçası arada kaldım burada satan anlayan biri var mı benim istediğim kovaya su doldurmadan duş alabilecek şekilde tazikli olması ve suyu iyi ısıtmasını istiyorum yardımcı olabilecek bri var mı?
-
bu işin ustası ihlas, yaklasık 12 yıldır evde calısıyor bir kere kirecten dolayı tamir gördü baskada bişi olmadı.
-
streetw1se bunu yazdı
bu işin ustası ihlas, yaklasık 12 yıldır evde calısıyor bir kere kirecten dolayı tamir gördü baskada bişi olmadı.
tamam hocam da ihlasın hangisi modeli mesela
-
ihlas hocam
-
Bizde ariston'un 80 litrelik termosifonu var. İnternetten almıştık memnunum. Soğuk havalarda fazla kullanırsak 60-70 lira ekliyor faturaya. Duştan duşa kullanırsan dokunmaz. Kışın ilk giren kişi fazla su harcarsa 2. kişinin donmadan yıkanabilmesi için aradan bi 45dk geçmesi gerekiyor.
Su normal sıcaklıkta olduğunda elektrikli ısıtıcalar güzel ama kış aylarında şebeken gelen su çok soğuk olursa ısıtamıyorlar.
-
Elektrikli şofbenler sıkıntıdır. Bulaşık yıkayamassın, namaz aptesti alırken sıkıntı çıkarabiliyor, yıkandığın yerde olmalı, kesinlikle tazikli suda yıkanamassın adam gibi ısıtamaz cünkü,birden çokyüksek güç çektiğl için (genelde 7 kw) genelde ayrı kablo çekilmesi gerekir vb. sıkıntıları vardır. Termosifon almanı öneririm. Ben aristonun 65 lt sini kullandım. Evde birdenfazla kişi varsa 110 litrelik olanından alman iyi olur. şu anki evimde doğalgaz var. Kombide bile termosifonun tadı yok, tek artısı kombi az yakar.
Termosifon candır. -
Olgunisik bunu yazdıElektrikli şofbenler sıkıntıdır. Bulaşık yıkayamassın, namaz aptesti alırken sıkıntı çıkarabiliyor, yıkandığın yerde olmalı, kesinlikle tazikli suda yıkanamassın adam gibi ısıtamaz cünkü,birden çokyüksek güç çektiğl için (genelde 7 kw) genelde ayrı kablo çekilmesi gerekir vb. sıkıntıları vardır. Termosifon almanı öneririm. Ben aristonun 65 lt sini kullandım. Evde birdenfazla kişi varsa 110 litrelik olanından alman iyi olur. şu anki evimde doğalgaz var. Kombide bile termosifonun tadı yok, tek artısı kombi az yakar.
Termosifon candır.Kardeş nasıl oluyor o iş 10 sene şohpen kullandık ihlasın klasik bir modeli var ondan hiçde bir problem yaşamadık şimdi amq kombisinden gelen sıcak suyla yıkanıyoz o hepten problem keşke şohben olsa :D
-
Usta sözü dinlerim sonundada rahat ederim dersen cemsan alıyorsun rahatına bakıyorsun hacım başka markaya bulaşma yıllarca şohben montajı yaptım her markayı gördüm ona göre sana akıl veriyoruz.
-
Veito
-
aldım memnunum hocam garantilerinin arkasında duruyorlar. makinede tek bir ters giden birşey olmadı şimdiye kadar çok şükür..
http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/aydinderya-elektrikli-banyo-sofbeni-kargo-bizden-83043877
-
tazyikli su vermesi biraz zor gibi ayrıca 30a civarı bi akım çekiyor o da aslında tam bir bela topraklaması falan kesinlikle adam gibi olmalı, gerekirse müstakil hat çekilmeli.Tavsiyem termosifon