Elektro Gitar Amfi Modifiye.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar.Elimde amteq lg15(www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=193&gid=84) amfi mevcut.Geçenlerde satıyım dedim.Fakat şu an vazgeçtim gibi birşey.Amfi modifiye işinden anlayan arkadaşlar varsa ve fikirlerini söylerseler çok memnun olurum. Bu amfiye neler eklenebilir.İyi bir hapörlör takıp reverb eklesem.Overdrive kanalını geliştirsem.vs vs neler olabilir sizce? Yada hiç uğraşmıyıp satıp yenimi alsam?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Bence hiç kasma direk yeni bir tane al modifiye edeyim derken elindeki bulgurdanda olma :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Erkek

roland micro cube aldım mutluyum.. :)

Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    roland cube mikrofonla filan sahne performansı nası?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Güzel bi fiyattan satabiliyorsan sat gitsin. Bir üst sınıf bi amfi alırsın. Ne kadar uğraşsan problem cıkarma olasılıgı yüksek. Bende sıfırdan yapcam diye bayaa bi veri topladım ama parçaları bulmak o kadar zor ki :S sonuçta. 15w bi amfi artık satabiliyosan sat 30w falan bi marshall alırsın. Ev arkadaşında 15w fender frontman var clean ses gerçekten güzel. Overdrive kanalı da fiyatına göre tatmin edici. Bi yandan film filan izlerken laptop sesi yeterli olmadıgından ses sistemi niyetine de kullanıyor :D
    Bu arada uygun fiyata 15w-30w 2. el bass amfisi arıyorum.

edit : Roland Micro cube çıkış gücü 2w bildigim kadarıyla sahne için yeterli olmaz diye dusunuyorum.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bence de lüzumsuz modifiye. Benim de amfi almam lazım amk, markasını bile bilmediğim 40 wattlık bir amfim var, tam bir gürültü kirliliği dskjfksdjha.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence de lüzumsuz modifiye. Benim de amfi almam lazım amk, markasını bile bilmediğim 40 wattlık bir amfim var, tam bir gürültü kirliliği dskjfksdjha.

guitar rig :R

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Olm amfi de çok eğlenceli aslında; dayıyorum ne kadar volume, gain varsa full'e, sabah mahalledeki kargaları kovalıyorum. Onları ses kartım yemiyordu, belki yenisi yer :B

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Olm amfi de çok eğlenceli aslında; dayıyorum ne kadar volume, gain varsa full'e, sabah mahalledeki kargaları kovalıyorum. Onları ses kartım yemiyordu, belki yenisi yer :B

herpsi cok guzel iyide calıyorumda su immortal daki adam gibi daglarda kosarak calamıyorum :(

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

guitar rig :R

Amplitube kullanıyorum ben baya memnunum guitar rigi de denedim ama bu daha guzel. Ayrı kullanımlar için ayrı programları var. Amplitube fender, amplitube hendrix, amplitube metal vb. gibi.  Amplitube AmpegSVX bass smilatörü ile bi wah pedal ekleyip neredeyse Cliff burton: anesthesia (pulling teeth) tonunu yakaladım :D Sitesinden demosu indirebiliyor. Cracki bende mevcut demosunu indirdigniz taktirde crack ile full sürüm oluyor. İstenirse paylaşabilirim.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

hocam belki full dayadığın için ldksalfjslf gibi sesler veriyor 

Toplam Hit: 2551 Toplam Mesaj: 17