Elektro Gitar Öneri.
-
Birkaç gün içinde elektro gitar alıcam.Seçenekleri gösteriyim siz önerilerinizi söyleyin arkadaşlar.
1) Fender :: Squier Bullet Stratocaster 260,61 YTL
2)Cort G210D Elektro gitar 303,17 YTL Kendi distortionu var.Nasıldır sonradan sorun yaparmı.
3)Cort G210 Elektro gitar 257,76 YTL.
Blues tarzı çalıcam.Çok sert tonlar istemiyorum.Aklımda yatan fender squier üstündeki single manyetikler çok dip gürültüsü yaparmı kararsızım. -
bimde satılanlardan al hoca :D
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
bimde satılanlardan al hoca :D
-----------------------------hocam ciddi ciddi mesaj yaz yazamıyosanda yazma.
-
Uygun fiyata blues ise istediğin sound fender alacaksın.Hiç düşünmeye gerek yok.
-
riper snn yorum yapmanı bekliyodum wlla.Sİngle coiller çok dip gürültüsüne maruz bırakırmı beni peki?
-
hoca cort un tonlarının harika oldugunu biliyorum..ama fender her konuda tek geçilebilecek bi marka..
-
cort alacaksan biraz daha para koy x11 al, yoksa parana yazik etme yazdigin modeller iyi degil hocam..
yada ibanez de alabilirsin.. grg 270 olabilir
-
skyvalet bunu yazdı:
riper snn yorum yapmanı bekliyodum wlla.Sİngle coiller çok dip gürültüsüne maruz bırakırmı beni peki?
Kalitesiz amfilerde kullanırsan normal bir çiftli manyetikten daha fazla parazit gürültü gelir single coil den.Ama zaten blues yapmaksa niyetin kalitesiz amfiyle clean bir sound yakalaman sağlıksız olur mecburen kaliteli amfi kullanacağın için single coillerden yana derdin olmamalı. -
4 yıldan beri gtar çalıyorm :) fender al blues tonları vs. süper
-
Blues çalcaksan cort alma esp al daha verimli :)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Birkaç gün içinde elektro gitar alıcam.Seçenekleri gösteriyim siz önerilerinizi söyleyin arkadaşlar.
1) Fender :: Squier Bullet Stratocaster 260,61 YTL
2)Cort G210D Elektro gitar 303,17 YTL Kendi distortionu var.Nasıldır sonradan sorun yaparmı.
3)Cort G210 Elektro gitar 257,76 YTL.
Blues tarzı çalıcam.Çok sert tonlar istemiyorum.Aklımda yatan fender squier üstündeki single manyetikler çok dip gürültüsü yaparmı kararsızım.
-----------------------------blues tarzı calıcaksan senin isini en iyi fender görür, eger biraz daha cıkabiliorsan fenderin bir kac üst modeline bakmanı oneririm... bir hatam varsa arkadaslar duzeltsin ama benim bildigime gore fender temiz seslerde cok basarılı...