Elektro Gitar Tavsiye Limit 1500 YTL
-
fender stratocaster tonları her şarkıya gider
-
Kyu bunu yazdı:
-----------------------------Cort hariç önerilerinizi bekliorm yardımcı olrsanız sewnrm
-----------------------------CORT un nesi var ?
-
cort aslinda cok iyi gitar ama nedense bende haz etmedim bi ara x4 vardi ilk basladigimda bi turlu tutmuyodu. Bide bi turku grubundaydim halaylar felan tonlari o kadar hos oturmuyodu en azindan benim istedigim gibi degildi. Ama adam 1500 ytl demis hoca fender stratocaster derim bende bu yaz insallah bende alicam fendere yeterim umarim
-
ne tarz müzik yapıcaksın sert ton ? blues falan...
-
Jackson RR3 te olabilr.
-
Bak Stratocaster lar çoğunlukta sen bence onu al onu al al!
-
bertanyus bunu yazdı:
-----------------------------Bak Stratocaster lar çoğunlukta sen bence onu al onu al al!
-----------------------------
sunbrst startlar acaip hosuma gidio ama amerkn yapımı bulmk lazm sımdıkıler hep meksıka -
Kyu bunu yazdı:
-----------------------------bertanyus bunu yazdı:
-----------------------------Bak Stratocaster lar çoğunlukta sen bence onu al onu al al!
sunbrst startlar acaip hosuma gidio ama amerkn yapımı bulmk lazm sımdıkıler hep meksıka
ebay e bak. internette araştırırkende american strat diye arat. arada çok fark var zaten fiyatları arasındada uçurum var iki kat nerdeyse :D Ama Türkiyede bi American Strat a vericeğin parayla amerikadan ne gitarlar alırsın :S mesela Les Paul un dandik modellerinden :D şu an senin için en iyisi yurt dışından bi American Stratocaster almak bence :| -
Pro Series SL1 Soloist
PIYASADA ALABILECEGIN O FIYATA EN IYI GITAR KIMSEYI DINLEME BUNU AL DERIM HARIKA BI GITAR ESKISOZLUKTE CALANLARIN YORUMLARINA BAKABILIRSIN TEK KELİMEYLE KUSURSUZ BAK BENDE DE VAR VE PIYASADAKI NERDEYSE TUM MODELLERI CALDIM AMA BU GITAR HA RI KA
-
evet çok dehşet bir gitardır. hocam sen sıyırdın heralde ? adam 1500 YTL demiş önerdiğin gitara bak. hadi gitara lafım yok :) ama bide şunun fiyatına bak.
Ürün Fiyatı : 1.699,00 EUR
KDV Oranı : % 18
Kdv Dahil : 2.004,82 EUR