Elektro Gitar Teli...
-
agalar şimdi benim elektro gitarın telleri bi günde hemen paslanıyo :| şimdi buna çelik paslanmayan tel taktırabilir miyiz? taktırabilirsek kaça patlar? istanbulda nerelerde yaptırabilirim? veya sadece telleri alıp kendim de takabilirmiyim? şimdi bi de 0.9 mm felan bişeyler yazıyo internetten baktım da pek anlamam bu işlerden. bilen birileri biraz anlatsın :/
-
oksijenlemi sıvazlıyosun abi nasıl 1 günde paslanır ya ??
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------
belki de bana öyle geliyodur :| en azından 2 günde kesin paslanıyo hacı.
bi de nem var bu mekanda. belki ondandır pek anlamam da :| -
MMB bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
belki de bana öyle geliyodur :| en azından 2 günde kesin paslanıyo hacı.
Elektro gitar tellerinin geneli çelik zaten, o yüzdende şaşırdım nasıl paslanıyor diye. D'addario al, 15-20 bişey. -
Gitar teli olarak elixir önerebilirim.
-
peki hacılar istanbulda nerden alabilirim? bi de alınca kendim takabilir miyim?
-
Elixirin üzerine tel tanımam
-
HAcı parasızlıktan 7 aydır aynı teli kullanıyorum ton mon kalmadı ama pas yok nasıl paslanıyor seninki anlamadım açıkcası.Şimdi paran çoksa elixir alabilirsin.dean markley önerebilirm ama oda çabuk öter.O yüzden hem ucuz yollu hem azcık uzun ömürlü olsun dersen mecbur dadario alacan.Ayrıca o 0.9 denen olaylar numarası.Kullandığın penaya göre numara seçersen tuşelerde biraz daha rahat edebilirsin.
-
ben parasızlıkdan dadario kullanıyorum hacı.
2 gün çalmıyım kılıfda dursun teller paslanıyor sanırım ortamdaki nemden kaynaklı kışda bukadar olmuyodu.
elixir alırsan bayağı gider tonuda kolay kolay bozulmuyor o tını hemen kaybolmuyor anlıcağın.
-
o zaman bi sabah bi akşam kuru bi bezle telleri silecen hoca yada peçeteyle falan
-
Realist bunu yazdı:
ben parasızlıkdan dadario kullanıyorum hacı.
2 gün çalmıyım kılıfda dursun teller paslanıyor sanırım ortamdaki nemden kaynaklı kışda bukadar olmuyodu.
elixir alırsan bayağı gider tonuda kolay kolay bozulmuyor o tını hemen kaybolmuyor anlıcağın.
-----------------------------hacı bende zonguldaklıyım allah allh ne taraftasın sen_?
edit:tmm la tanıdım sen tahribattamıydın moruk ya allah allh = )