Elektronik Sigara
-
Merhaba müridler, elektronik sigara getirtmeyi düşünüyorum ancak konu hakkında 0 olduğum için bilgi almak istiyorum.
aşağıda fotosunu paylaştığım getirteceğim ürün
aşağıda paylaştığım ise yanında toplu olarak 10 paket alacağım ürün
bunları aldığım zaman + alacağım bir şey var mı?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla
-
bende bişey sorim bari
ben şimdi bundan alsam yolda içerken beni görenler güler mi?
-
KAAMOS bunu yazdı
bende bişey sorim bari
o kesin birşey
-
Spyware__007 bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
bende bişey sorim bari
o kesin birşey
ShockMan tarafından 27/Mar/13 20:14 tarihinde düzenlenmiştir
Kesinlikle hemide Misafirlikte falan asla Tavsiye etmem.! Ortaya Komedik meze olursun demedi deme.! -
eğer kendin içinse bunun pek bir işe yarayacağını düşünmüyorum. ego-t gibi gelişmiş elektronik sigaralara bak voltaj ayarı bile var ki duman verimi yüksek olsun.
-
içiyorum kullanıyorum hic kimse gülmüyo aksline ilgi odagi oluyorsun.
o fotoğrafini koydugun alet hic bi işine yaramaz.
-
arkadaşlar konu alet değil yahu gerekirse kralı alınır, yazdıklarımı tekrar anlatmaktan nefret ederim, tekrar söylüyorum o alet alınıp yanına o ıvır zıvırlar alındıktan sonra ekstra bir şey var mı?
-
Michael bunu yazdı
arkadaşlar konu alet değil yahu gerekirse kralı alınır, yazdıklarımı tekrar anlatmaktan nefret ederim, tekrar söylüyorum o alet alınıp yanına o ıvır zıvırlar alındıktan sonra ekstra bir şey var mı?
hic arastırma yaptınmı da direk soru sorarak cevap almaya calısıyosun? açtığım bi kkonu var ona bak. bütün ayrıntıları olmalı.
yinede kısaca sayayım,
pil - aldığın mah degerine göre icim süresi pile bağlıdır 650 mah olan piller 1 hafta sonunda 2 saatllik icim le sonulanır ve pili b,iter. bende 1300 mah var 1 hafta rahat gidiyo sarjı.
atomizer - likidin bujhara dönüştügü yer, en fazla ömrü 1 aydır daha sonra degistirilmesi gerekir. eskiden egot denilen atomizerleri komole degistirmek gerekliydi simdik içindeki tel ve cam elyafı ipini kendin alip sarabiliyorsun tr de 30 tlye satılan atomizeri almak yerine atomizerin ic yapisini degistirerek gayet ucuza getirebilirsin, 1 metre tel olsa olsa 5 tldir ip de 5 desen 1 yıldan fazla gider 1 metre.
son parca ise likit. likidin ne kadar kaliteli ise o kadar zararsiz bisey icmis olursun. çinden ghelen likitlere bulasma heryerin kasinmaya başlar alerji yapar. vucuda bünyeye zararli. başlıca likid markaları, dekang flavourart vs vs
-
araştırma yaptım arkadaşım, üstte arama ikonunu kullanarak 4-5 başlık buldum uğraşmak istemedim ve konu açtım, cevap vermek zoruna gidiyorsa verme bırak başkası versin.
-
yurtdışından getirtceksen dikkat gümrükte kalıyor..
-
Michael bunu yazdı
araştırma yaptım arkadaşım, üstte arama ikonunu kullanarak 4-5 başlık buldum uğraşmak istemedim ve konu açtım, cevap vermek zoruna gidiyorsa verme bırak başkası versin.
adam yeterince sana açıklamış bu trip neyin kafası birader ? Amacın ne ?