folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektronik Sigara... Kullanan Varmı? Varsa Düşünceleri Ne?

Elektronik Sigara... Kullanan Varmı? Varsa Düşünceleri Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yenicerix
    yenicerix's avatar
    Erkek
    450 ytl değil daha ucuza çok yerde gördüm doğan pazarlamada ucuzdu sanırım, etkili ise bende almayi düşünüyorum ama birebir kullanan birsiyle karşılaşamadım bir türlü

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. "M.K.Atatürk"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rs635
    rs635's avatar
    Erkek

Herkese merhabalar , bu konuyu görünce bir ithalatcı olarak ben de biraz bilgi vermek istedim , öncelikle elektronik sigara almadan önce sigarayı bırakmayı aklınıza koymalısınız , aksi taktirde birebir sigara keyfini beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. Sigarayı alan müşteriler öncelikle ilk etapda sigarayı bırakamıyorlar ancak 3-4 paket kullanan insanlar bunu 1 pakete indiriyor , çünkü el ve dudak tiryakiliği dediğimiz olayı tamamıyla ortadan kaldırıyor ve yakma söndürme derdi olmadığı için istediğiniz zaman 2-3 fırt alıp yerine koyabiliyorsunuz..Birazdan kullanımın bahsetmek gerekirse , kullanım kartuşlar aracılığı ile gerçekleşiyor ve yüksek nikotin seviyeli kartuşla başlayıp bunun nikotin miktarını zamanla azaltıp sigarayı bırakabiliyorsunuz . Yapılan araştırmalarda elektronik sigaranın başarısı %80 olarak tespit edilmiştir. Biraz da ekonomi kısmına bakarsak : bir çok satıcı 1 kartuşun 3-4 paket sigaraya denk geldiğini iddaa etsede bu koca bir yalandır , sigarayı daha ekonomik göstermek için bu şekilde yazılıyor , bir kartuş en fazla 2 paket sigaraya eşittir. Garanti koşulları: Sigara alırken garantisi olmasına çok dikkat edin çünkü bu ürünler mikro elektronik ciplerle çalışan hassas ürünlerdir ve bozulma oranları %20 lere kadar çıkar. Bu kadar para verip ürünü çöpe atmak da var , o yüzden garantisiz ürün sakın almayın ... Duman olayına gelince : Kapalı alanlarda kesinlikle koku yapmıyor ve rahatsız etmiyor , rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kısacası sigaradan memnunsanız almayın ama sigara canınıza tak ettiyse , iradeniz güçlüyse bırakırsınız iradeniz zayıfsa sigarayı azaltırsınız ..Herhangi bir sorusu olan çekinmeden mesaj atabilir. Bu arada bu kadar anlattım hiç olmazsa web sitemizi de yazayım.. www.smokysigara.com   bir arkadaşın dediği gibi birkaç kişi birleşip alırsa güzel indirim uygulanır. Herkese sigarasız günler dilerim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mechulreis
    mechulreis's avatar
    Erkek

abi bi arkadaşım kullanıyo nikotin tüpleri var onu takıyosunuz ve safi nikotin alıyosunuz elktronik sigarada

ben pek inanmıyorum bir tüp on sigaraya bedel en güzel yönü her yerde içebilirsiniz sadece dügmeye basmak yeter kül vs derdi yok

:D

Her Ortama UYARIM BABA +7 +13 +18 :D TÜRKİYE FAÇALI ŞAHİNLER DERNEGİ FAİLİ MECHUL 1 GÜNDE KRAL OLMADIK,"GÜNDEDE TAHTTAN İNMEYİZ; NEDENİ VARMI ? ATEŞİ SİZ İSTEDİNİZ BİZDE ATEŞ OLUP GELDİK.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yenicerix
    yenicerix's avatar
    Erkek

rs635
    verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, peki dumanın verdigi tokluk nasil, sigara gibi yoğun mu? evet bu cihazı almayı düşünenler keyif veriyormu diye düşünmemeli amaç zaten o keyiften kurtulmaksa bu cihazı alan biri keyfini düşünerek başlarsa bencede bırakamaz..

işe yaramıyorsa boşuna bu kadar para vermek akıl karı değil gibi.. ama gerçekten sigara bıraktıyorsa on milyar bile veririm bu cihaza

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. "M.K.Atatürk"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    bırakmak isteyen bırakır ramazan ayında cogumuz aksama kadar içmiyoruz 1 veya 2 saat daha sıksak dişimizi o gun içmeden geciririz azimle isteyen duvarı deler arkadaslar

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    Zararları bir yana.. bir kere sigaranın yakışında çekişinde tutuşunda külünü atışında bir ağırlık var.. brn hayatta bırakmam sigarayı.. Sigara içerken tefekkür etmek gibisi var mı bee..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------
    Zararları bir yana.. bir kere sigaranın yakışında çekişinde tutuşunda külünü atışında bir ağırlık var.. brn hayatta bırakmam sigarayı.. Sigara içerken tefekkür etmek gibisi var mı bee..
    -----------------------------

aynen hoca katılıyorum.hem ben bir zarar göremiyorum? sigara içmeyenlerde kanser oluyor.sigara öldürür diyorlar.yoldan geçerken araba çarpsa yine ölürsün. 

kaderde ne varsa o olur... 

edit : tek bir sorunu var o da para :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god_father
    god_father's avatar
    Erkek
    kardeş bahar gibi tadı var ama sigara kadar zehirlemiyor ve çoook pahalı en iyisi sigara
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    sigarayi bırakmak için o kadar sey  var ama insan kendisi istemeden bırakmaz istedikten sonra birseye gerek duymaz

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    bunu üretenlere, yahu bu kadar para verdikmi zaten sigarayı o para vermenin ezikliğini yaşamamak için bırakırsın zaten.450 ytl vercen ardından sigara içtinmi birde yüreğin cız eder .ulam bu kadar para verdim içmemeyim bari dersiniz.onun yerine 450 ytl yi bir arkadaşınıza verin.her sigara içişişimde 10 ytl kes deyin aynı etkiyi yapar bence.hiç değilse arkadaşınıza yada kardeşinize maddi yardım yapmış olursunuz.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 7953 Toplam Mesaj: 32