Elektronik Vadisi 1
-
bu kare bir anakartın arka kısmından alınmıştır....
makina = kodak dx6490
çekim ayarları [f2,8] [1/4] [+0.3]
makro çekimde ayrıntı girilmiştir..
photoshop yardımı ile renkler düzenlenmiş ve contrast ayarı yapılmıştır....
beyenilerinize...........
-
gözel foto olmuş :)
-
Anakarttaki bu parçaları sökmek değiştirmek için havalı havya kullandığım günleri hatırlattı bu resim. :) Nostalji yaptım seyrederken, Teşekkürler iyi olmuş bence. :)
-
abi beni öldürseler anakart tamiri yapamam yauv :D yazılım olayında zaten kafam dönüyor bi yerden sonra. gerçek işlere gelemem ben yani helal olsun size :D bana varsa yoksa sanal olcak :D
-
sakat-at bunu yazdı:
-----------------------------
abi beni öldürseler anakart tamiri yapamam yauv :D yazılım olayında zaten kafam dönüyor bi yerden sonra. gerçek işlere gelemem ben yani helal olsun size :D bana varsa yoksa sanal olcak :D
Eh eh eh neden bıraktım sanıyorsun, tv tamiri yapmak bile hem daha rahat, hemde daha kazançlı idi 15 dolara tanesini tamir ettiğim günler nefret gibi günlerdi. vay gidi günler. :D -
yandaki binary sayılar olmasaydı (yada en azında yeşil siyah olmasaydı) daha hoş olurdu
-
güzel olmuş dai
-
amele_2 bunu yazdı:
yandaki binary sayılar olmasaydı (yada en azında yeşil siyah olmasaydı) daha hoş olurdu
katılıyorum abime :) foto cok guzel olmus ama :) ellerine saglık -
ozellikle lehimler ve gate ler hos duruyo..devreleri seviyorum...
-
itiraf ediyorum yandaki 10110 ları yaptıkta sonra bende beğenmedm :D ama uğraşmaktanda sıkılmıştım le bıraktım fotonun ikinci serisinde onlar yok farklı ışık oyunları var :-)
-
upload et bakam o zaman.hatta 1280 çözünürlükte fln da atta wallpaper yapalım
Toplam Hit: 1964 Toplam Mesaj: 12