Elektronörofizyoloji
-
Selamlar.
smf tabanlı forum sitesi kurdum, domaini almıştım boş dursun istemedim. bu bölümle ilgili bilgisi olan forum başlıklarıyla ilgili bilgi verebilir neler ekleyebilirim vs.
aslında bu şekilde kurulan siteler (CMS) eskisi gibi prim yapmıyor yeni şeyler bulmak lazım ama dediğim gibi domainin boş durmasını istemedim
-
Hayırlı olsun hocam . Bende bu sene sağlık düşünüyorum, yardımı olur.
-
İyi bölümdür, öneririm.
-
konusu gelmişken sorayım ben anadolu lisesinde okuyorum ama bu sağlık bölümlerine ya da uçak teknolojisi falan giremem dimi kontenjan kalmaz bana hiç bi de iyi yerlerde olursa :d
-
slanger bunu yazdı
konusu gelmişken sorayım ben anadolu lisesinde okuyorum ama bu sağlık bölümlerine ya da uçak teknolojisi falan giremem dimi kontenjan kalmaz bana hiç bi de iyi yerlerde olursa :d
puana göre değişiyor, ayrılan kontenjan varsagirebilirsin
-
slanger bunu yazdı
Alacağın puana, bölümün popülerliğine ve üniversiteye göre değişir. Genelde 2. Öğretimlerde az da olsa boş kontenjan kalır.
-
Oyle bi bölümmü var insan okuduğu bölümün adını unutur la
-
bölümlerin b.kunu çıkarmışlar, bölüm adına bak :D
-
:D niye yaf, ne var bölüm adında. sinirlerde iyon naklinin nasıl gerçekleştiğini öğrenecekler yada ölçecekler , yanlış miyim? ●︿●
RitmFarbRacourci tarafından 25/Şub/16 09:41 tarihinde düzenlenmiştir -
SamSara bunu yazdı:D niye yaf, ne var bölüm adında. sinirlerde iyon naklinin nasıl gerçekleştiğini öğrenecekler, yanlış miyim? ●︿●
düşünsene hocam ninen, deden sana ne okuyon diye soruyo, elektronörofizyoloji (yazarken yoruldum) diyorsun.
Yazık değil mi o yaşlı insanlara :D
burdan mezun olunca elektronörofizyolog mu oluyorlar (vay mk)
profesör doktor elektronörfizyolog hasan kamil uzungiller O.o
-
@ozgunlu hocam, ne neneler dedeler var. geçen konunun birinde okumuştum. elemanın dedesi 80 yaşında bilgisayarı kullanabilmek için kursa yazılmış yaf :D.
al bu parçada sana gelsin : Jain , come.