Elektronörofizyoloji

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Endorze
    Endorze's avatar
    Erkek

Selamlar. 

smf tabanlı forum sitesi kurdum, domaini almıştım boş dursun istemedim. bu bölümle ilgili bilgisi olan forum başlıklarıyla ilgili bilgi verebilir neler ekleyebilirim vs.

aslında bu şekilde kurulan siteler (CMS) eskisi gibi prim yapmıyor yeni şeyler bulmak lazım ama dediğim gibi domainin boş durmasını istemedim

site: http://www.elektronorofizyoloji.com 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam . Bende bu sene sağlık düşünüyorum,  yardımı olur.

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Endorze
    Endorze's avatar
    Erkek

İyi bölümdür, öneririm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

konusu gelmişken sorayım ben anadolu lisesinde okuyorum ama bu sağlık bölümlerine ya da uçak teknolojisi falan giremem dimi kontenjan kalmaz bana hiç bi de iyi yerlerde olursa :d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    slanger bunu yazdı

konusu gelmişken sorayım ben anadolu lisesinde okuyorum ama bu sağlık bölümlerine ya da uçak teknolojisi falan giremem dimi kontenjan kalmaz bana hiç bi de iyi yerlerde olursa :d

puana göre değişiyor, ayrılan kontenjan varsagirebilirsin

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Endorze
    Endorze's avatar
    Erkek
    slanger bunu yazdı

Alacağın puana, bölümün popülerliğine ve üniversiteye göre değişir. Genelde 2. Öğretimlerde az da olsa boş kontenjan kalır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Oyle bi bölümmü var insan okuduğu bölümün adını unutur la

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bölümlerin b.kunu çıkarmışlar, bölüm adına bak :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D niye yaf, ne var bölüm adında. sinirlerde iyon naklinin nasıl gerçekleştiğini öğrenecekler yada ölçecekler , yanlış miyim? ●︿●

RitmFarbRacourci tarafından 25/Şub/16 09:41 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    :D niye yaf, ne var bölüm adında. sinirlerde iyon naklinin nasıl gerçekleştiğini öğrenecekler, yanlış miyim? ●︿●

düşünsene hocam ninen, deden sana ne okuyon diye soruyo, elektronörofizyoloji (yazarken yoruldum) diyorsun. 

Yazık değil mi o yaşlı insanlara :D 

burdan mezun olunca elektronörofizyolog mu oluyorlar (vay mk)

profesör doktor elektronörfizyolog hasan kamil uzungiller O.o

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @ozgunlu hocam, ne neneler dedeler var. geçen konunun birinde okumuştum. elemanın dedesi 80 yaşında bilgisayarı kullanabilmek için kursa yazılmış yaf :D.

al bu parçada sana gelsin : Jain , come.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1698 Toplam Mesaj: 12
elektronörofizyoloji eeg emg