Elektroşok H.K
-
Öncelikle belirteyim h.k kısaltması çok hoşuma gitti. =) Elektroşok cihazı lazım kardeşime alacam kendime de alabilirim.Herneyse.Kullanan,alan, temin eden arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
-
Abi mercan yokuşuna git dünya kadar var. Daha dün gittim mercan, mısır çarşısının giriş tarafları falan heryer elektroşokcu dolmuş.
-
İstanbul'da değilim haci.
-
Kedi köpeğe deneyecem yazmayın sakın banlanıyorsunuz under tarafından
sonra size ana avrat küfür edenlerede bir şey olmuyor bu konuda
-
SeRDaR bunu yazdı
Ne diyon haci ya.
-
Serdar nickli muridin actigi bi konu vardi orda orda yeteri kadar bilgi vardi ama konuyu bulamadim konuyu ucurmuslar mi :I
-
Yahu burası bilişim teknolojileri forumu,
ama bu forumda bilişim harici herşey konuşulmaya başladı.
Silah ile ilgili konu açmak yasak ise, elektroşok hakkında konu açmak da yasak olmalı.
Eninde sonunda ikisi de saldırı aracıdır ve ikisi de gerektiğinde öldürücü olabilir.
Son not, Serdar sonuna kadar haklı.
-
SerYolcu bunu yazdı
Yahu burası bilişim teknolojileri forumu,
ama bu forumda bilişim harici herşey konuşulmaya başladı.
Silah ile ilgili konu açmak yasak ise, elektroşok hakkında konu açmak da yasak olmalı.
Eninde sonunda ikisi de saldırı aracıdır ve ikisi de gerektiğinde öldürücü olabilir.
Son not, Serdar sonuna kadar haklı.
bence silah ile elektroşok aynı şey değil. silah öldürür. ancak elektro şok daha çok savunma amaçlıdır, karşında ki insanı kısa bir süre devre dışı bıraktırır : )
-
skyvalet bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Ne diyon haci ya.
anlaması gereken yerlere mesaj hacı senlike bişey yok : )
-
u235 bunu yazdıskyvalet bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Ne diyon haci ya.
anlaması gereken yerlere mesaj hacı senlike bişey yok : )
aynen skyvalet konunun senle alakası yok senin açtığın knunun aynısını ben açmıştım verada senin istediğin her bilgi de vardı da sağolsun birileri yüzünden koınu silindi
-
bence hocam önce hangi ilde olduğunu yazmalısın yoksa muhabbeti goygoya çeviriyorlar haberin olsun :)