Elenium Üçlemesi - David Eddings
-
David Eddings'in Altıkırkbeş'ten çıkan Elenium üçlemesi sadece 15 YTL + 4 YTL
kargo, 19 YTL.
Arkadaşlar bu fırsat kaçmaz!
Bir de Altın kitaplar da %35 indirimde, Stephen King - Kara Kule Serisi 63 YTL'ye
geliyor.
Bence ideefixe'e uğrayın, stoklar tükenmek üzere ;)
(Reklam değildir, kendim sipariş verdim, müridler de bilsin istedim! Ayrıca
ideefixe'in neyini reklam edeyim?) -
reklam değil de hoca, şu kitap hakkında biraz daha ayrınıtı bilgi verseydin burda daha iyi olur du,anladığım kadarıyla roman..
stephen king e zaten birşey diyemem,o aşmış :)) -
Criminal dai Stephen King in romanını 8 milyona aldım Kara Kule çok tırsılcak bişi değil ama güzel :D Ama orjinal değil işte neyse saolasan
-
7 kitabı 8 milyona mı aldın?
-
Criminal eski basımları bazı yerlerde 1 milyona almak mümkün şahsen Stephen King'in bir kaç kitabına toplamda 5 milyon vermiş olarak ki kitap sayısı 3 biliyorum.7 kitabıda 10 milyona kaparsın heralde saaflar civarında oluyo böyle satanlar
-
burada sahaf fiyatından değil, sıfır fiyatından bahsediyorum be canım kardeşim :)
Elenium Fantastik Kurgu okuyanlar tarafından adı hörmetle anılan David Eddings
amcamızın Belgariad serisinden sonraki en iyi serisidir. Merak edenler internette
araştırabilir, yorumları okuyabilir.
Bu arada ek yapayım
Metis'in Taksim şubesine giderseniz, Ursula K. Le Guin'in Yerdeniz Serisi 5 kitabı
yaklaşık 35 YTL'ye geliyor, %25 indirim var orada da.
Mutlaka uğrayın! -
Criminal dai 7 Kitap yok 7.si ni 8 milyona aldım sadece:D
-
Valla Bende Sabah Aldatma Sanatı Adında Bir Kitap Başwurdum :) Çok Mutluyum :))
-
elenium üçlemesini okudum ve criminal ın dediği gibi gerçekten harika bir seri birde david eddings in anlatımı gerçekten çok güzel sade ve anlaşılır.bu seriyi şiddetle tavsiye ediyorum.okuyun!!! :)
-
ya elenium elmas taht yakut şövalye felan gibi bişi değilmiydi? Yoksam yannışmı hatırlayom :):)David eddings babadır yane :D:D
-
ya caner belgariad varsa yollasana bana okuyum para verdırtme bıde bana kargoyu ben karsılarım :) çocuk hasta öksürüyo para verdirtme bana ühüh ühü acıların çocuğu modundayım
Toplam Hit: 2538 Toplam Mesaj: 20