folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elinde 1000 Üzeri Kayıt Bulunan Fıkra Databasesi Olan Var Mı?

Elinde 1000 Üzeri Kayıt Bulunan Fıkra Databasesi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Fıkra databasesi gerekli fakat 1000 fıkradan az olmayacak. elinde olup paylaşmak isteyen veya wap chat scripti karşılığında vermek isteyen var mı ? para verebilcek durumum yok şuan da o yüzden..

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek

valla bende şuan 1250 tane fıkra db si kendi sitemden kalan.Bilgi yarışması scripti karşılığında verebilirim.hatta sana onu 1600 fıkra yapabilirim.

Bilgi yarışması scripti(turkaport.com) daki olursa iyi olur.Birde wap chat scripti bi deneme adresin varmı..yada 200 ytl :)

Nasıla öğrencen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    elimde bilgi yarışması scripti yok ne yazıkki.. wap-web chat scripti istiyosan vericem 700 ytl lik bir script ve geliştirmesi bana aitti gözden çıkardım artık mecburum şuan verebilceim bi demo yok içinde herşey var üye kıdemleri, anket, defter,forum,itiraf,chat odaları,özel odalar, mesajlaşma sistemi, üye kısmi - tam ban ip browser ban üyelere kıdem verme görünmezlik chat odaları ismi değiştirme vs vs çok ayrıntılı istersen o kodlarla full portal bile çıkarabilirsin.. scriptin değerini eğer wapda chate takılıyosan anlarsın .. fakat ona yakın özelliklerde bi site adresi verebilirim pm ne bak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demonship
    demonship's avatar
    Erkek
    valla kardeş emin vermek isterim ama şuan meteliğe kurşun atıyom.Bir site yapmam lazım bu da bilgi yarışması sitesi olcak adamlardan istedim bana 200 ytl çektiler(www.turkaport.com) bu adres te var.sen bana bu scripti ver bende sana db vereyim.kusra bakma biraz ipnece oldu ama valla ihtiyacım var.

Nasıla öğrencen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

ben sana 1000 deil 10000 tane fıkra verim ama deytbeyz halinde deil maalesef :) iskoya söle delphide hazırlar

Edit: deytbeyz deil databeyz imiş bu ekabirliğinden dolayı kozana teşekkür ediyorum :P:P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    iskonun a.k :D .. harbi text halinde bile olsa olur var mı temiz şekilde elinde ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Valla çok temiz olduğu söylenemez (küfür-imla-büyük küçük harf)  ayrıca yaklaşık 40 saattir uykusuzum ancak saat 19:00 gibi upload edebilirim biraz sık dişini kimseye sıkript mıkript verme :P olur diyosan upload ederim hady cümleten iyi geceler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    olur artık bunada şükür :D saol

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek
    Text olması farketmez. Bende isterem.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr