Elinde DDR Olan Satmak İsteyen ?
-
eczanede eski bi pc var şimdi baktım ddr var üstünde biri 512 diğeri 128 makina epey hantal en azından bi ram takalım dedik
böylelikle patorunun sürekli bunlara bak demsinden kurtulurum :W
elinde olan var mı sercan dayı ile konuştum 1gb varmış ama zor bulunurmuş aradığım 1gb ama olmazsa 512 de olur yapcak bişi yok
olan varsa ne kadar istiyor bu söylerse ona göre iletişime geçriz
-
bende 3 tane 2 gb ddr2 800 mhz ram var.. tanesi 50 lira :)
1 tane de ddr1 400 mhz 512 mb olması lazım.. onada bi fiyat yaparız..
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 15:13'da yunusdogan tarafından düzenlendi. -
ddr zor bulursun hocam. mhz lerine de bak,
-
hacı 2yıl önce çalışan drr 512mb ram duruyo fiyat çek göndereyim :)
-
bende varda 5 ad ddr 512 var ama kargo parasıda çıkar kaç tane lazım sana 128 ve 256 da var
-
juniourfalcon bunu yazdı:
-----------------------------bende varda 5 ad ddr 512 var ama kargo parasıda çıkar kaç tane lazım sana 128 ve 256 da var
-----------------------------1 tane 512 lazım hocam tabi 1gb olsa tadından yenmez :W ne istiyorsun kargo bana ait orası zatne öyle
-
hocam eski pc diyorsun sd ram olabilir mi?
SD Ram

DDR

Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:02'da rappermcs tarafından düzenlendi.
-
kardesim ramin resmini koy yinede sen :) öyle telefondan görüşmeyle olmaz. :D
eminim ki birilerinde vardır tbt'de :) -
DDR 1 Var 1 Gb 400mhz saglam sorunsuz verebilecegin fiyat nedir
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------kardesim ramin resmini koy yinede sen :) öyle telefondan görüşmeyle olmaz. :D
eminim ki birilerinde vardır tbt'de :)
-----------------------------Üzerinde takılı olanların üstüne baktım abi DDR yazıyor ikisi de
dediğim gibi hem sd ram slotu var 2 tane hem bu normal DDR slotu var makina de :F
-