Elinde Kaliteli " Puro " Olan?
-
Çok tatlı bi konu oldu bence , bütün nikotin bağımlıları burda =) ben bugün djarum vanillia içtim.. ve ne sigara içmiştim.. nede djarum .. sadece ara sıra jewelss içiyordum.. bugün bi deniyim djarum'u dedim.. sigara içmiyen biri olarak fena değil ama, yinede puro kadar tad vermiyor bana :)
-
Alışverişi yapan arkadaşlar bir sorun yaşamazsa bende yapacağım , bu konu altına yazmaya devam etsinler bizde
yararlanalım.. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Alışverişi yapan arkadaşlar bir sorun yaşamazsa bende yapacağım , bu konu altına yazmaya devam etsinler bizde
yararlanalım..
-----------------------------alışveriş yapan varmı?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
yararlanalım..
-----------------------------beklemedeyiz sipariş ulaşmış dealextrem den 15 gün sürdüğü oluyodu ürünlerin gelmesi bu da öyle heralde
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
yararlanalım..
1. ya da 2. sayfada biri sipariş verdim diye post atmıştı sanırım.. -
Noldu siparişler geldimi ?
-
Harbiden bi cigara yakalım ya :)
-
gümrükten geçiriyorlarmı ve kargo parası varmı müridler
-
bi arkadaşım buradan sigara siparişi verdi 3-4 günde geliyor sanırım ücretinide verilen bi hesap numarasına yatırıyosunuz sigaraları içtik bitirdik. daha parasını vermedik demişti arkadaş
-
bakayım hele şu siteye bende :)