Elinde Wireless Adaptör Olan Var Mı
-
iyi akşamlar müridler şimdi bana bi wifi adaptör lazım amd-x ile az önce baktık öyle ama şu an buna ayıracak pek param yok
malum ay sonu bursa daha vakit var
vınn kullanıyorum kotası dolmak üzere kaldığım ver bi wifi bağlantısı ve şşifresi verdi ama sinyal çok zayıf yani bazen çekiyor ama onla gogıla bi zor giriyorum. ve kopmalar oluyor dedik ki bi adaptör olsa en azından nete rahat girer rahat rahat video filan izlerim :F
eğer elinde olan varsa kullanmıyorsa hibe ederse çok makbule geçer :F bi öğrenciye kıyak yapmış olursunuz.
yok illa para istiyorum derseniz fiyatı söylersiniz uygun gelirse anca 15-20 gün içinde ödeme yapabilirim size.
-
Elinde wireless adaptör olan var mı sorusuna evet elimde var deseme banlanırmıyım :)
swordfish tarafından 28/Kas/12 17:06 tarihinde düzenlenmiştir
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-35-tl-g-sky-gs-27usb-50-yuksek-cekim-gucune-sahip-wifi-adaptor-79054242/detay
Çek bunu al . İnternettende Beiniyi yaz cd ye WEP kır iş yapıyor bende var aynısı :)
Sanalcaptan tarafından 28/Kas/12 17:11 tarihinde düzenlenmiştir -
30 - 35 lira arası makul tabi de, malum öğrenci adam.. dandik tplink wus'lardan da elinde olan varsa hayrına göndersin, ha hayır istemiyorsa 10 lira bişi çeksin bari.
Amd-x tarafından 28/Kas/12 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
eğer pc de ayrı bi adaptör varsa 4dbi ylık fazladan (sadece)anten var ona uygun çıkış yapabilirsen gönderebilirim hocam tp-link wn-722n nin ucundaki beyaz antenden şuan boşta öyle mal mal duruyor
-
Ka1nsha bunu yazdı
eğer pc de ayrı bi adaptör varsa 4dbi ylık fazladan (sadece)anten var ona uygun çıkış yapabilirsen gönderebilirim hocam tp-link wn-722n nin ucundaki beyaz antenden şuan boşta öyle mal mal duruyor
saol hocu ama bildiğin bi laptop var elimde o kadar :F
-
çizik :)
-
hocam nerdesin ?
-
o6u2 bunu yazdı
hocam nerdesin ?
ağrı :F
ama elinde varsa bi kargo kadar uzaktayım :F
-
Kreyzi bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
hocam nerdesin ?
pm ile açık adres telefon numarası vs. kargo için ne bilgi lazımsa bırakıver. bikaç gün içinde yollayabilirim sanırım hiç boş vaktim yok vakit olur olmaz gönderirim.
yalnız göndericeğim şeyi laptobuna takıp gezemezsin sabit kalman gerek. antenli mantenli :)
-
o6u2 bunu yazdıKreyzi bunu yazdıo6u2 bunu yazdı
hocam nerdesin ?
pm ile açık adres telefon numarası vs. kargo için ne bilgi lazımsa bırakıver. bikaç gün içinde yollayabilirim sanırım hiç boş vaktim yok vakit olur olmaz gönderirim.
yalnız göndericeğim şeyi laptobuna takıp gezemezsin sabit kalman gerek. antenli mantenli :)
sabit yurtta masada kurulu pc ama öyle kocaman bişi değildir umarım pm attım :F