folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Emekli Olacağına İnanan Var Mı?

Emekli Olacağına İnanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Uzulmeyin bu sorun bircogumuzu ilgilendirmiyor zaten. İŞŞİZ ADAMIN EMEKLİLİK DERDİ OLMAZ!!!

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yapacak hiç bir şeyi olmayan arkadaşlara tavsiyem;

teknolojik altyapılar şimdiki halindeyken.türkiye 3. dünya ülkesiyken.işler tam yolunda değil ve,kendini gizlemek için bunca yol varken.

gidin 200-300k$ lık bi vurgun yapın.
    5-6 yıl sonra geç olabilir.
    alttan bu kadar genç nufus gelirken,işimiz zor yoksa.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Sahsen 37 yasımda Prim günüm dolcak ve 37 yasımdan 28 yıl sonra emekli olcam 65 yasımda 500ytl parayı bir tarafıma mı sokcam ... (?!)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ilk emeklilik maaşımı,mezar teslim yapacaklar :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Today
    Today's avatar
    Erkek

vücüduma hiç iyi bakmıyorum bu gidişle bırak emekliliği 50 yaşını bile göremem.

vasiyetim emeklilik ikramiyemle mezar taşımı yapsınlar.

Buraya ne yazıoz ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

a.q size vatan severmisiniz diye sorsam mangal da kül bırakmazsınız..

beyler birileri bişeylerden vazgeçecek bizim için atalarımız vazgeçmediler mi ölmediler mi gerektiğinde ?? şimdi ne alaka diye soruyorsunuz dimi ?

şu alaka almayacak bi nesil para yemeyeceksin arkadaşım !!! yahudiler israil devletini nasıl kurdular ?? almanlar nasıl sanayileştiler ?? size kaç defa rakamlarla anlattık getirdik koyduk kendiniz de araştırabilirsiniz Türkiye böyle devam ederse 30 yıl sonra dış borcunun 3 katı rakamı emekliye dağıtacak zaten adamlar devam ediyor çalışmaya işsizlik daha da artacak

genç nüfus sağlıksız bebek ölümü her geçen gün artıyor birçok gencin sağlık sigortası yok yaa adamı uyuz etmeyin sokarım emekliye emekli olupta ne yapıyolar lan gidip orda burda çalışıyolar sonra paraları sokuyolar kıçlarına yatağın altına yat üstüne kırsal kesimde

birçok insan sizin gibi para vermiyolar her boka ekmeğini bile kendi yapıyor hele emekliler 5 kuruş harcadıkları yok herşey bağdan bahçeden üstüne 1 milyar a kadar maaş alıyorlar ötüp durursunuz sosyalistlik diye al sana örnek olandan alıp olmayana bebeklere çocuklara verilecek bir ilaç almak için ssk da 6 saat beklediğim günleri de unutmadım ben herşey bir anda olcak a.q size kalsa yok ya bi koşu yapsanıza görelim ne kadar basit sallamak!!!

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    16 yaşında başladı benim sigorta beni etkilemiyo sanırsam...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    -----------------------------

a.q size vatan severmisiniz diye sorsam mangal da kül bırakmazsınız..

beyler birileri bişeylerden vazgeçecek bizim için atalarımız vazgeçmediler mi ölmediler mi gerektiğinde ?? şimdi ne alaka diye soruyorsunuz dimi ?

şu alaka almayacak bi nesil para yemeyeceksin arkadaşım !!! yahudiler israil devletini nasıl kurdular ?? almanlar nasıl sanayileştiler ?? size kaç defa rakamlarla anlattık getirdik koyduk kendiniz de araştırabilirsiniz Türkiye böyle devam ederse 30 yıl sonra dış borcunun 3 katı rakamı emekliye dağıtacak zaten adamlar devam ediyor çalışmaya işsizlik daha da artacak

genç nüfus sağlıksız bebek ölümü her geçen gün artıyor birçok gencin sağlık sigortası yok yaa adamı uyuz etmeyin sokarım emekliye emekli olupta ne yapıyolar lan gidip orda burda çalışıyolar sonra paraları sokuyolar kıçlarına yatağın altına yat üstüne kırsal kesimde

birçok insan sizin gibi para vermiyolar her boka ekmeğini bile kendi yapıyor hele emekliler 5 kuruş harcadıkları yok herşey bağdan bahçeden üstüne 1 milyar a kadar maaş alıyorlar ötüp durursunuz sosyalistlik diye al sana örnek olandan alıp olmayana bebeklere çocuklara verilecek bir ilaç almak için ssk da 6 saat beklediğim günleri de unutmadım ben herşey bir anda olcak a.q size kalsa yok ya bi koşu yapsanıza görelim ne kadar basit sallamak!!!

Heycanlama Birader

Atalarımız Demişsin, Atalarımız Zamanında Ne İMF Nede FETTOŞ KIRMASI İMF KÖLESİ AKEPE VARDI

OLAYLARI ZAMANA GÖRE YORUMLA

EĞER ÜLKE DÜZELECEKSE AKEPE DEFOLUP FETTOŞ İTİNİN YANINA GİDECEKSE HER ŞEYE RAZIYIZ

AMA FETTOŞ KIRMASI AKEPE OLDUĞU SÜRECE BİR BOK YOK...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    tugra bunu yazdı:

Heycanlama Birader

Atalarımız Demişsin, Atalarımız Zamanında Ne İMF Nede FETTOŞ KIRMASI İMF KÖLESİ AKEPE VARDI

OLAYLARI ZAMANA GÖRE YORUMLA

EĞER ÜLKE DÜZELECEKSE AKEPE DEFOLUP FETTOŞ İTİNİN YANINA GİDECEKSE HER ŞEYE RAZIYIZ

AMA FETTOŞ KIRMASI AKEPE OLDUĞU SÜRECE BİR BOK YOK...

yazdıklarımı neyle okuyosun ?? zamana göre konuşuyoruz 2 paragrafı okuyupta yorum yapmak doğru olmaz.. okuduysan yorumun zaten yanlış

imf yoksa savaş vardı sanayileşme vardı

ne alaka şimdi oraya buraya gitmekle bizim söylediklerimizin ??

imf kölesi :S ne zırvalıyorsun arkadaş imf nin bu ülkede etkinliği ne zamana dayanıyor bilmiyormusun ?? şimdi hiç işte şu kadar dı bu kadar oldu gibi saçmalıklara girmeyelim o rakamların kaynakları belli zaten  

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek
    dediklerinize inanamıyorum ya! tembelliğe yan gelip yatmaya nekadar merkalısınız? kardeşim bu tür sigortaların risk istatistikleri özel şirketler tarafından hesaplanır. mesela 18 yaşın altındaki ölümler sayılmayınca yaş ortalaması 80 e çıkıyor. nede 18 yaş altı hesaplanmıyor çünkü o yaşın altının çalışanların oranı %1 bile değil. Bunla ilgili hesaplar yapılıyor sen işe başladığın tarihten 65 yaşına kadar ödeyeceğin prim ile bu aralıktaki sağlık giderlein + emekliliğindeki sağlık giderlerin + emeklilik maaşın karşılanıyormu diye bakılıyor. Türkiyenin bugunku dış borcu 300milyar doların üstünd. son 20 yılda ssk da verilen toplam cari açık 300milyar dolar. Yılda 15 milyar doları ssk dan açık bi musluk gibi akıyıyoruz. NEDENMİ? çünkü sizin gibi "emeklilik yaşını 40 yapıcam" diyen partielre oy verenler yüzünden. 15 sene ödediğin prim sadece o aralıktaki sağlık masraflarına gider. 40 yaşıdann sonra sana 30 sene daha maaş ödeyen ssk nın üstüne yaşlılıkta artan sağlık giderlerin hepsi ssk nın bu ülkenin ecbünden çıkar. Sonra da neden dış borcumuz bukadar bukadar diye hayıflanırsınız. bırakın bireyselliği. bir vatandaş elden ayaktan düşene kadar çalışmakla yükümlüdür sorumluluk budur. benim babamda çalışıyor bende çalışacağım evet belki ölücem emekliliğimi alamadan. ama yapıcak birşey yok. biraz daha geniş düşünün toplumsal düşünün.

hadi ordan seksi!
Toplam Hit: 2576 Toplam Mesaj: 24