folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor

Emekli Polis Polislerin Gözü Önün De Hırsız Vuruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=469S817Xk-Y&wide=1

ZINDIK tarafından 19/Ağu/12 12:51 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Emekli polis ile vatandaş arasında yetki farkı yok yasalarımızca.

Eğer bu emekli polis cezalandırılmayacaksa , ben de arabamı çalan adamın kafasına sıkarım. Ama haberlere çıkarsam sakın , "yuh ya bi araba için adamın kafasına sıktı." demiceksiniz sakın sevgili vatanseverler. Yok öyle , adam hırsızlık yapıyor diye ölmek zorunda değil. Yakalayabiliyorsan yakalarsın güzelce. Etkisiz hale getirirsin. Geçen gün sokak ortasında adamı öldüren polisi de savundunuz siz, klavye vatanseverleri sizi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Nası bi gerizekalılıktır bu hırsızı savunursunuz yahu?

O hırsız evinize girip yatakodanızada girmiş olabilirdi, vurmayacakmısınız? kusura bakma kardeş ben cıkayım mı diyeceksiniz?

Adamın malı gasp ediliyor, bırakın polisi fln insan lan o. ne içtiniz bayram sabahı?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

şimdi iyi olmuş diyonuz da hırsız ölmeyi hakediyosa, biz bu kadar hapishaneyi niye yaptık ?

hırsızlık yapanın direk kafasına sıkalım o zaman ?

edit: evinize gelen hırsızı vurun/etkisiz hale getirin tabi canınızı kurtarın. ama bu olayda zaten polis müdahale ediyo ve cana kast edilmemiş.

SyspioniC tarafından 19/Ağu/12 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

O hırsız evinize girip yatakodanızada girmiş olabilirdi, vurmayacakmısınız? kusura bakma kardeş ben cıkayım mı diyeceksiniz?

Adamın malı gasp ediliyor, bırakın polisi fln insan lan o. ne içtiniz bayram sabahı?

Yahu @rene bari sen yapma.

O adam arabanın içinde , jip almışsın ama tekere 2 tane sıkmak yerine adamın kafasına ateş ediyosun. Bi de emekli polis olcaksın ,yani devleti temsil ediyosun.

Sık orada 2 tane tekere , ondan sonra nereye gidecek adam. Benim yatak odama giren hırsızı vurmam , etkisiz hale getiririm. Getiremiyorsam ölmeyecek ve sakat kalmayacak şekilde vurarak etkisiz hale getiririm. Eğer beni öldürmeye çalışırsa , ya o ya ben ölüceksek öldürürüm. Ben bunu vatandaş olarak yapabiliyorsam , emekli polis de düşünecek.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Birincisi diğer polislerin o anda o herifin polis olup olmadığını anlayamazlar.

10 tane polisin arasında birisi silahını çekmiş ortalarına girmiş, o arada sen polis olsan acaba bu polismidir değilmidir diyemi düşünürsün? 

Diğer polislerin o adamıda polis olduğuna inanmamaları imkansız bu bir.

İkinicisi iki mesaj üstte yazılan gibi kimsenin canına kasıt yok, adamın bacağına sıkmış.

Ücüncüsü evet tekerede sıkılabilir ama, şunuda düşünün adamında canı yanıyor... Ben olsam aynısını yapardım.

renegadealien tarafından 19/Ağu/12 13:52 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı

şimdi iyi olmuş diyonuz da hırsız ölmeyi hakediyosa, biz bu kadar hapishaneyi niye yaptık ?

hırsızlık yapanın direk kafasına sıkalım o zaman ?

edit: evinize gelen hırsızı vurun/etkisiz hale getirin tabi canınızı kurtarın. ama bu olayda zaten polis müdahale ediyo ve cana kast edilmemiş.

hırsız ölmeyi haketseydi zaten polis vayahut emekli polis onu gebertşrdş merak etme..

ama o.çocuğu masum insanların malına canına kasteddiği için sadece bacağından vurmuş..

Helal olsun emekli polisime. bu görüntüleri izleyen bir başka hırsız tekrar düşünür bu işi yapmadan önce..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Yahu @rene bari sen yapma.

O adam arabanın içinde , jip almışsın ama tekere 2 tane sıkmak yerine adamın kafasına ateş ediyosun. Bi de emekli polis olcaksın ,yani devleti temsil ediyosun.

Sık orada 2 tane tekere , ondan sonra nereye gidecek adam. Benim yatak odama giren hırsızı vurmam , etkisiz hale getiririm. Getiremiyorsam ölmeyecek ve sakat kalmayacak şekilde vurarak etkisiz hale getiririm. Eğer beni öldürmeye çalışırsa , ya o ya ben ölüceksek öldürürüm. Ben bunu vatandaş olarak yapabiliyorsam , emekli polis de düşünecek.

kafaya sıkmak yok olması gereken yapılır. 

ben senin yatak odana girsem kızını karını bacını esir alsam ve senin elinde silah olsa benim bir anlık dalgınlığımı beklemezmisin vurmak için?

yoksa etkisiz hale mi getirirsin komik olma hepimiz insanız birbirimizi kandırmaya gerek yok.

rappermcs tarafından 19/Ağu/12 14:01 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Emekli polis ile vatandaş arasında yetki farkı yok yasalarımızca.

Eğer bu emekli polis cezalandırılmayacaksa , ben de arabamı çalan adamın kafasına sıkarım. Ama haberlere çıkarsam sakın , "yuh ya bi araba için adamın kafasına sıktı." demiceksiniz sakın sevgili vatanseverler. Yok öyle , adam hırsızlık yapıyor diye ölmek zorunda değil. Yakalayabiliyorsan yakalarsın güzelce. Etkisiz hale getirirsin. Geçen gün sokak ortasında adamı öldüren polisi de savundunuz siz, klavye vatanseverleri sizi :)

hacım aynı pozisyonda sende olsan emin ol sende sıkardın bitane, hatta orda resmen bir  cinnet durumu sözkonusu  bence sen olsan o emekli polis kadar profosyonel davranamaz büyük ihtimal kafasına vucuduna yada herhangi bir yerine düşünmeden sıkardın zaten yazmısın kafaya sıkarım diye içinde var hani :) tabi o şok anında daha fazlasını yaparsın.  yani böyle bir durumda yok etkisiz hale getireyim yok vatandaş ceza alırda, polis ceza almazmış, yok tekere sıkayım yok hırsızı vazgeçireyim sakinleştireyim. hadi o zaman 2 çay sölim oturalım olasılık problemi çözelim yeni denklemler bulalım tam o esnada ? :)  orda anlık gelişen bir olay var ve bu gibi durumlarda saniyeler içerisinde yapman gerekeni yaparsın (düşünmezsin). Çünkü gerçekten şok içerisindesindir. hırsız içinde geçerli diğer adam içinde geçerli.  istisnai şekilde soğukkanlı davranan insanlar her zaman olur ama bunu o an içerisinde (normal) insanlar yapamaz :)

ama sen mevzuyu vatanseverliğe kadar getirmişin :) bu tüm insanlık üzerinde kökten bir değişim gerektiren bir durum hani sen öle gider yapmışında eminim o anda o posizyonda sende farklı davranmazdın bu tarz bir düşüncede olamazdın :) yani şuanki pozisyonda adalet polis veya vatandaş diye ayrım yapmaz. daha doğru bir değerlendirme yapacaktır. mevzu polisi felan savunmak değil.

solstice tarafından 19/Ağu/12 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Nedense şu hırsızlara gaspçılara bir türlü acıyamıyorum. Zaten sıkıştığı yerde bile deli dana gibi ileri geri yapıyor. Bizim polisler her önüne geleni vuruyorlar diyoruz ama avrupada böyle şeylerin istisnası yok, kafasına sıkıp etkisiz hale getirirler. Bi normal sivil vatandaşın güvenliği var bir de böyle itlerin piyasada sürtmesi var. Bu dangalak 2 ay yatıp çıkar bu sefer başka birinin evine arabasına dadanır. Kanun hukuk denilen şey aslında bu hırsızlar için var oluyor.

Toplam Hit: 6519 Toplam Mesaj: 65