folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Emin Çölaşan Vs Melih Gökçek

Emin Çölaşan Vs Melih Gökçek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kaans,
    beyni yıkanmış,çok okursan kominist olursun zihniyetinin direk karşılığı seni görüyorum "kaans".Hesap sormak,gerçekleri öğrenmeyi istemek.Devlet yöneticilerinin yaptığı 3 kağıtları,dolandırıcılıkları,sahtekarlıkları sorgulamak hesap sormak ne zamandan beri kötü bir şey oldu.Cahillik oldu.bırak bu 2. sınıf akepeci ayaklarını.

Sen git ilk önce cahil kime dneir onu öğren.tabi elinin altında sözlük varsa..

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

cahillik asıl sorulan sorulara cevap verememektir sayın amntiki

yazar diye okutturdukları adamın ne mal olduğunu anlamak hiç zor değil

karı gibi kıvırması değil öyle ekranda

bırakın kominizmle akple hiç alakam yok geç bu kenar mahalle ağızlarını, hiçbir iktidara güvenmem ama o gece emin çölaşanın bir salak olduğunu cümle alem gördü

çamur at izi kalsın politikası güden böyle yazar bozuntularının delikanlı olup istifa etmelidir seviyesiz bir yazar üslupsuz karektersiz

eyv.

Software Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kaans bunu yazdı:
    -----------------------------

cahillik asıl sorulan sorulara cevap verememektir sayın amntiki

yazar diye okutturdukları adamın ne mal olduğunu anlamak hiç zor değil

karı gibi kıvırması değil öyle ekranda

bırakın kominizmle akple hiç alakam yok geç bu kenar mahalle ağızlarını, hiçbir iktidara güvenmem ama o gece emin çölaşanın bir salak olduğunu cümle alem gördü

çamur at izi kalsın politikası güden böyle yazar bozuntularının delikanlı olup istifa etmelidir seviyesiz bir yazar üslupsuz karektersiz

eyv.

Gir www.hurriyetim.com.tr adresine..

Yazarlar bölümüne tıkla... Emin Çölaşanın yazdığı nütün yazılara oradan ulaşabilirsin...

Bana bir tane gösterirmisin çölaşanın yazdığı yazıların, yalan-düzmece-belgesiz sahte olduğunu?...

Sen göster ben tahribatı sana bırakıp gidiyorum ne istiyosan yaparsın sitede...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek
    Harbiden de i.Melih çok "i"ymiş :)) Bence de hiç yakışmıyor Ankara'ya böyle bir başkan... Garip bir adam ya... Belli "racon" kesiyor... :)) Mahallenin delikanlısı rolünden sıyrılamamış... Yazık yaw acıdım şimdi :)) Kız olsam verirdim :))

Savaş herşeyin babasıdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

rene en güzel örneği ytlye attığı çamuru sonra özür dilediği yazısını örnek veririm ayrıca sitede sende kalsın kardeş, ben boyumun ölçüsünü, duracağım yerin çizgisini bilirim.

Software Developer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Emin Çölaşan lafını esirgemeyen bir gazeteci.Diğer birçok yavşak köşe yazarı gibi hükümetlere yalakalık yaparak prim kazanmıyor(-bkz Mehmet Barlas-Adamın her hükümete yaptığı yalakalığın adı çıkmış-).Kendiside dedi ben bütün hükümetlerle kavga etmiş adamım bir açığım olsa çiğ çiğ yerlerdi beni diye.Melih Gökçek 30 yıllık gazeteceyi karşısına almış ben senden daha iyi bilirim gazeteciliği falan ne kadar saçma sapan konuştuğu ortadaydı.Sonunda Emin Çölaşan kadın diye belge koydu ortaya oda fos çıktı zaten.Ama araştırmayan,bilmeyen toplumun cahil kesimini çok güzel kandırmayı başardı.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

İzLememiştim Burda İzLeme Şansım oLdu, Çok Sert ÇıkışmaLar oLmuş

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Gökçek ve Çölaşan, TGRT Haber televizyonundaki tartışma programının ardından, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çölaşan ve Gökçek, binadan 10 dakika arayla çıkarken, her ikisinin de memnun olduğu gözlendi.

ÇÖLAŞAN: “OLAY BİTTİ, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETTİM”

İlk açıklamayı yapan Çölaşan, Gökçek’in kendisi hakkında belge açıklamasını beklediğini ancak hayal kırıklığına uğradığını söyledi. “Hiç belge yok. Hep söylenti, rivayet. O’na demişsin ki, O bana demiş ki, bu bana demiş ki? ben üzüldüm. Gazetecilikten istifa etmek için gelmiştim. Edemedim” diyen Çölaşan, gazeteciliğe devam edip etmeyeceği yönündeki soru üzerine şunları söyledi:

“Elbetteki devam. Böyle bir şey olabilir mi? Ben alnı açık bir adamım. Ben 65 yıllık yaşamımda alnına en ufak bir leke sürülmemiş bir insanım. Beni bugüne kadar bütün iktidarlar izlemişler. Cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar? Beni bugüne kadar Melih Gökçek’e hiç gerek kalmadan lime lime ederlerdi, perişan ederlerdi. Bugüne kadar hiç olmadı böyle bir olay. Biz gazeteciyiz. Hepimiz hakkında her zaman herkes dava açar. Bir gazeteci için dava açılması kadar doğal bir olay yoktur. ‘Hadi servetini açıkla, gel servetimizi değiş tokuş edelim.’ Dünyanın neresinde böyle bir komedi olur Allah aşkına. Dünyanın neresinde yasal ilgisi olmayan bir insan başkalarının kazandığı parayı sorgulayıp da ‘hadi gel değiş tokuş edelim’ diyebilir. Olay tıkandı O’nun açısından. Olay bitti. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hadise bitmiştir.”

Çölaşan, programa kendisini sorgulatmak için geldiğini ifade ederek, “Hodri meydan dedim. Hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Sözünün eri çıkmadı” dedi. Gökçek için “Kalıbının adamı çıkmadı” yorumunu yapan Çölaşan,  “Hadise budur benim açımdan. Milyonlarca insanın önünde kendi savunmamı yaptım. Bunu da her babayiğit yapamaz” değerlendirmesinde bulundu.

GÖKÇEK: ÖCÜMÜ ALDIM

Çölaşan’ın ardından, oğlu Osman Gökçek’le birlikte bina önüne çıkan ve açıklamada bulunan Melih Gökçek ise, programın kendisi için olumlu geçtiğini belirterek, “Çölaşan’ın performansı sıfır. Bence jübilesini yaptı. Bundan sonra sokakta geçerken herkes, benim sözlerimi O’na sanki yansıtıyormuş gibi bakacak, öyle hissedecek. Rahat yürüyemeyecek. Bir lokantaya gidecek. Birisi şöyle bakacak. Bu ‘Melih’in söyledikleri için bana bakıyor’ diyecek. Artık bundan sonra O’nun yaşamının tadı kalmadı” diye konuştu.

“Bu saatten sonra Emin Çölaşan, Türkiye’de hiçbir kimseye, ‘sen yolsuzluk yaptın, açıkla servetini’ deme hakkına sahip değildir” yorumunu yapan Gökçek, şunları söyledi:

“Hayatımın en mutlu gecelerinden birisiydi. Niçin. Yıllardan beri sağduyulu insanlara, milliyetçi insanlara, muhafazakar insanlara, devamlı olarak saldırı yapan bu kişinin gerçek yüzünü halkım gördü. Gerçek yüzünü halkım gördükten sonra halkın yüzüne çıkamayacak hale geldi. Bugüne kadar rahmetli Özal, rahmetli Türkeş başta olmak üzere, son dönemde de kendi partim AK Partim olmak üzere, hepsinin öcünü aldım. Kendi öcümü aldım. Mutluyum, gururluyum.”
    Gökçek, açıklamasının ardından televizyon binasına geri döndü.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Gökceğin Oğullarının, Samuray Kılıçlı, Yalacı Şahitli Davası Sonuclandı...

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğulları Ahmet ve Osman Gökçek, trafik tartışması yüzünden çıkan kavgada adam yaraladıkları için hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezaları paraya çevirirken, olayda ağır yaralanan avukat kardeşler Oğuz Kaan Doğan ve Metehan Doğan da mahkum oldu. Kardeşlerin cezası da paraya çevrildi.

TRAFİK tartışması yüzünden silahlı-kılıçlı kavgaya karışan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğulları Ahmet ve Osman Gökçek, adam yaralamak ve kılıç taşımak suçlarından hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme cezaları paraya çevirirken, olayda ağır yaralanan avukat kardeşler Oğuz Kaan Doğan ve Metehan Doğan da mahkum oldu.

Melih Gökçek’in oğullarının karıştığı kavga davasında dün karar çıktı. Ankara 10. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davada mahkeme Osman Gökçek’i iki kişiyi darp etmek, yaralamak, izinsiz kılıç taşımak suçlarından toplam 17 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme bu cezayı, toplam 10 bin 650 YTL para cezasına çevirdi. Aynı davada yargılanan Ahmet Gökçek de toplam 12 ay hapis cezasına çarptırıldı, ceza 7 bin 200 YTL para cezasına çevrildi. Gökçek’in yeğeni Ufuk Seçkin de Ahmet Gökçek ile aynı cezaya mahkum edildi.

3 YIL HAPİS CEZASI

Olaya adı karışan güreşçi Taşkın Özkale ise toplam 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Özkale’nin cezası paraya çevrilmedi. Gökçekler’in tanık gösterdiği Borga Şahin ise yalancı tanıklık yaparak suçu üstlenmek istediği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı, bu ceza da 3 bin 600 YTL para cezasına çevrildi. Olaya karışan dört kişi ise beraat etti.

PARA CEZASINA ÇEVRİLDİ

Olay sırasında hayati tehlike atlatan avukat kardeşler de kavgayı başlattıkları ve Osman Gökçek’i yaraladıkları gerekçesiyle ceza aldı. Mahkeme müşteki-sanık Avukat Oğuz Kaan Doğan’ı toplam 10 ay hapis cezasına çarptırdı, bu ceza 6 bin YTL para cezasına çevrildi. Müşteki-sanık Metehan Doğan da toplam 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme bu cezayı 4 bin 800 YTL. para cezasına çevirdi.

EN FAZLA CEZA KILIÇTAN GELDİ

Osman Gökçek, en yüksek cezayı kavgada kullandığı kılıçtan aldı. Mahkemede, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız bilirkişilik yaptı. Duruşma salonuna getirilen kılıcı inceleyen Yıldız, "Bu kılıcın taşınması vahim bir şeydir, ateşli silahlar kanuna muhalefete girer" dedi. Mahkeme, Osman Gökçek’e izinsiz kılıç taşıdığı için 9 ay hapis cezası verdi. Mahkeme olayda havaya bir el ateş edilen Osman Gökçek’e ait silahın ruhsatlı olduğundan sahibine iadesine karar verdi.

Yalancı tanığa da ceza

Davada en büyük ceza yalancı tanığa verildi. Olaya adı karışan güreşçi Taşkın Özkale toplam 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Özkale’nin cezası paraya çevrilmedi. Gökçekler’in tanık gösterdiği Borga Şahin ise yalancı tanıklık yaparak suçu üstlenmek istediği gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı, bu ceza da 3 bin 600 YTL para cezasına çevrildi. Olaya karışan dört kişi ise beraat etti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

kaans bunu yazdı:
    rene en güzel örneği ytlye attığı çamuru sonra özür dilediği yazısını örnek veririm ayrıca sitede sende kalsın kardeş, ben boyumun ölçüsünü, duracağım yerin çizgisini bilirim.

Hoca emin çölaşan, <kac yaşında olduğunu gördün> daha yeni memur iken yapılan bir yolsuzluğa karşı gelerek yolsuzluğu ortaya cıkarıp, memurluktan ayrıldıktan sonra haftada bir yazı yazarak bu duruma gelmiş bir yazar...

İ. Nokta Melik Gökcek ise, <Bu gün oğlunun haberi hemen yukarıda> Senelerdir yazarlık yapan bir adamın Karşısına çıkarabildiği en büyük olay, kütükte kadın olarak görüldüğü idi... Birde, Çölaşanın 99 yılında yazdığı, YTL geçemeyiz olayının gerçekleşmediği idi...

30 kusur senedir bulabildiği 2 falso.. 1 Çölaşanın kütükte kadın göründüğü, 2 99 yılında ytlye geçemeyiz dediğiymiş..

Zaten bununla ilgili özür diledim, tekrardan da diliyorum dedi kendisi...

Şu yukardaki 2 yazıyıda bi incele sonra devam edelim...

Toplam Hit: 6171 Toplam Mesaj: 34