Emlak Scripti (İstek)
-
beyler çok acil emlak scripti lazım ya
şöyle admin paneli olcak müşteri kendisi giriş yapabilcek falan elinde olan vars bi paylaşsın
şimdi den teşekkür ettim
-
buzuuuuuulll ordamısın scriptini isteyen ark lar var verirmisin??
:]]]]]]]]]]]
-
buzul nerdesin olüm göndersene şunu yaw :-)
-
' BuZuL- Admin şeysini yapıom.Türkiyenin en iyi web sayfası ve en iyi emlak yazılımı yakında piyasalarda.
2007 basında basladı hala yazıyo bu kadar cok sürdügüne göre manyak bişey yapıyo :) -
hehe hadi hayırlısı bakalım da benim işimi görcek bişi yokmu kimsenin elinde acep
-
Buzul Kooş Müşteri Çıktııı :))
-
hacı www.aspindir.com dan indir acilse değilse az bekle manyak bişey yaptım bir kaç haftaya kadar web sitesi bitiyor sonra filozof yazılımı halledecek ayrıca referans olarak büyük yerler verebilirim şimdiden konya ve istanbulun en büyük 2 emlakçılarını bağladım boş bişey değil yani :D admin@webteknigi.com msn ekle istersen screenleri atayım.
-
JuBa bunu yazdı:
-----------------------------
hehe hadi hayırlısı bakalım da benim işimi görcek bişi yokmu kimsenin elinde acep
-----------------------------hacı icondan tablo rengine kadar templateden edit in içindeki stringe kadar her bi haltı değiştirebiliyorsun ayrıca üyelik sistemi mevcut istediğin emlakçı ile üyelik yapabiliyrosun :D tabi az daha beklemeniz lazım piyasadaki 500 den fazla emlak site ve scriptini araştırdık ertu ile baya kasmamızın sebebi o basit bişey yapacak olsaydın zaten 3 günde kurs projemde emlak scripti yazmıştım onu verirdim :) menüleri bile ekleyip çıkarabiliyorsun bir sürü özelliği var say say bitmez abü.
-
Benim yazdığım var bi tane ama satılık :)
-
valla helal olsun beyler inş ekmek yersiniz
ya o kadar büyük bişi lazım değil ya adam zaten bi boktan çaktığı yok. bi kaç tane buldum onları bi inceliyorum bakalım sorunsuz çalışırsa editler biraz basarım :-)
-
yukarda kendi cekimim olan asp php karısık emlak scriptleri var işine yarıyan olursa söyle bi yere upload edeyim..