folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Emsisoft Anti-Malware ( A-SQUARED ) 7.0.0.18 Final Full Türkçe ( 2013 ) Son Sürüm Kurulum Açıklamalı

Emsisoft Anti-Malware ( A-SQUARED ) 7.0.0.18 Final Full Türkçe ( 2013 ) Son Sürüm Kurulum Açıklamalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

anlımla iki kaşımın tam ortası ağırdı :D nasıl sıktıysam kendımı :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Denedim ve gerçekten çok memnunum... Norton 360 ve Essentialsin bulamadığı 22 tane zararlı yazılım filan buldu... Güzel program..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

tavsiye edebilecegim bi güvenlik yazılımıdır fakat bu tarz yazılımları crackli kullanmanız cok ironik bir durum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

şuraya not düşimde sabah indircem  tşkr ettim.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

tavsiye edebilecegim bi güvenlik yazılımıdır fakat bu tarz yazılımları crackli kullanmanız cok ironik bir durum

nasıl yanı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    FCN bunu yazdı

nasıl yanı

crackleri çıkaran insanlar babalarının hayrına crack çıkarmıyor veya adam iyi niyetlerle bile çıkarsa daha sonra dışardan zararlı yazılımlarla boyutu ufak olduğu için bind edilebiliyor. oyüzden güvenlik yazılımı yüklerken aynanda sistemde bir backdoor bırakmaya gerek yok. bunun için antivirüs,antimalware anti bilmemne yazılımları kurarken en azından crack yerine serial ile aktif etmeye çalışın.

not: bu yazdıgım konudaki linkler için geçerli değildir yanlış anlaşılmasın,genel olarak konusuyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

kuranlar varsa task managerden bi resim atsın, ne kadar yiyor görelim açıkca?

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

abi şu olaya gıcık oluyorum herkes birinci amk herkes hepsi bütün yazılımlar 1. geliyo lan kim inceliyo bunları laa :<

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

abi şu olaya gıcık oluyorum herkes birinci amk herkes hepsi bütün yazılımlar 1. geliyo lan kim inceliyo bunları laa :<

tarafsız benchmarkların çoğunda en iyi 2-3 antimalwaredan biridir. 

aktif korumasının nekadar iyi olduğu tartışılır fakat malware tarama konusunda başarılı.antivirüs niyetine kullanılmamalı. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FCN bunu yazdı

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 8132 Toplam Mesaj: 24