Emsisoft Anti-Malware ( A-SQUARED ) 7.0.0.18 Final Full Türkçe ( 2013 ) Son Sürüm Kurulum Açıklamalı
-
anlımla iki kaşımın tam ortası ağırdı :D nasıl sıktıysam kendımı :D
-
Denedim ve gerçekten çok memnunum... Norton 360 ve Essentialsin bulamadığı 22 tane zararlı yazılım filan buldu... Güzel program..
-
tavsiye edebilecegim bi güvenlik yazılımıdır fakat bu tarz yazılımları crackli kullanmanız cok ironik bir durum
-
şuraya not düşimde sabah indircem tşkr ettim.
-
FCN bunu yazdı
tavsiye edebilecegim bi güvenlik yazılımıdır fakat bu tarz yazılımları crackli kullanmanız cok ironik bir durum
nasıl yanı
-
ruhii bunu yazdıFCN bunu yazdı
nasıl yanı
crackleri çıkaran insanlar babalarının hayrına crack çıkarmıyor veya adam iyi niyetlerle bile çıkarsa daha sonra dışardan zararlı yazılımlarla boyutu ufak olduğu için bind edilebiliyor. oyüzden güvenlik yazılımı yüklerken aynanda sistemde bir backdoor bırakmaya gerek yok. bunun için antivirüs,antimalware anti bilmemne yazılımları kurarken en azından crack yerine serial ile aktif etmeye çalışın.
not: bu yazdıgım konudaki linkler için geçerli değildir yanlış anlaşılmasın,genel olarak konusuyorum
-
kuranlar varsa task managerden bi resim atsın, ne kadar yiyor görelim açıkca?
-
abi şu olaya gıcık oluyorum herkes birinci amk herkes hepsi bütün yazılımlar 1. geliyo lan kim inceliyo bunları laa :<

-
ArmadA bunu yazdı
abi şu olaya gıcık oluyorum herkes birinci amk herkes hepsi bütün yazılımlar 1. geliyo lan kim inceliyo bunları laa :<

tarafsız benchmarkların çoğunda en iyi 2-3 antimalwaredan biridir.
aktif korumasının nekadar iyi olduğu tartışılır fakat malware tarama konusunda başarılı.antivirüs niyetine kullanılmamalı.
-
FCN bunu yazdı