En Akilli Telefon? Onerileriniz
-
qwerty düşünüyorsan eğer belki blackberry kadar olmasada nokia e72'ye bakabilirsin hocam. hem bis ücreti falanda vermiyorsun nokia ücretsiz sağlıyo imkanları.
yok qwerty istemiyorum dokunmatik alcam diyorsan htc lere bakabilirsin
-
1. samsung galaxy s fiyati 1250 tl civari. 2. htc desire fiyati 1250 tl civari. 3. nexus one fiyati 1200 tl civari. 4. nokianin smartphone modellerinden herhangi birisi. 5. iphone 4 fiyati cok pahali ustelik digerlerine gore artisi yok denecek kadar az ama eksisi oldukca fazla. samsung galaxy s android al derim. bende onu alacam bekliyorum gelecek
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
htc hocam harka bende hd2 var iiyi ki var iyiki almışım diyorum
-----------------------------hocam biraz önce netden baktım hd2 de flas yok 1.5 milyar para vereceğim telefona ve flaş olmayacak o kadarda değil artık.
-
SaMyELi bunu yazdı:
-----------------------------gokcan bunu yazdı:
-----------------------------hocam biraz önce netden baktım hd2 de flas yok 1.5 milyar para vereceğim telefona ve flaş olmayacak o kadarda değil artık.
hocam nerden baktın ona sen -
SaMyELi bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------bence bir daha bak hocam.
http://www.htc.com/tr/product/hd2/specification.html

-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
SaMyELi bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------bence bir daha bak hocam.
http://www.htc.com/tr/product/hd2/specification.html

-----------------------------Demedi deme ibrahim bu telefon alınır.
-
akıllı telefon olmaz akıllı adam olur :)
hocam htc hd2 inceledim çok güzel.kendim samsung omnia pro kullanıyorum gayet memnunum. aslında eksiksiz ama şu zamanın telefonlarına göre biraz geri kalmış olabilir.
ayrıca nokia n8 çıkmadan telefon almamanı öneririm.n8 muhtemelen çok uçuk bir fiyatla gelecek ama onu almasan bile piyasadaki diğer rakiplerinde bir fiyat gerilemesine sebep olabilir.
saygılar.iyi geceler.
-
OHARAAA ona o fiyatı vericeğime 250-300 telefon alırım. kalan 1200 tl ile eve 3 tane hatun atıp videoya çekerim tüm arkadaşlarıma patronuma hatta babama bile izletirim 10.000 tl den fazla fiyakam olur.
1500 tl telefonmu olur yauf HTC tanınmadık firma ucuzdur dedim dibim düştü bu ne.
-
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------OHARAAA ona o fiyatı vericeğime 250-300 telefon alırım. kalan 1200 tl ile eve 3 tane hatun atıp videoya çekerim tüm arkadaşlarıma patronuma hatta babama bile izletirim 10.000 tl den fazla fiyakam olur.
1500 tl telefonmu olur yauf HTC tanınmadık firma ucuzdur dedim dibim düştü bu ne.
htc tanınmadık ve firma kelimeleri aynı cümle içerisinde kullanılınca anlamsızlaşmış oysa her kelime kendi başına güzel -
KarasuZanu bunu yazdı:
OHARAAA ona o fiyatı vericeğime 250-300 telefon alırım. kalan 1200 tl ile eve 3 tane hatun atıp videoya çekerim tüm arkadaşlarıma patronuma hatta babama bile izletirim 10.000 tl den fazla fiyakam olur.
-----------------------------pda kullanmak isteyen herkes ilk önce htc adını arar.Tanınmadık bir firma değil.