En Basidinden Model Uçak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Tam rene lik konu :) gelsin hele..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    önce araştır güzelcene hocam

daha sonra yaz ayında baslayan kurslar var thk'nın onlara git kayıt ol orda detaylı bi şekilde sana yardımcı olacaklardır..

hiç bi eğitim almadan hiç bi şey bilmeden olmuyor :)  bende kurslara gitmeyi düşünüyorum ...

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu isin piri rene , zaten profilde sertifikalari gorebilirsin , benim yurt disi isi olmasaydi ankaraya yanina gidecektim hem ucak icin hem egitim icin :D ama cok ayri bir dunya ,superde zevkli :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

valla şöle herkesin yapabileceği bi elektronik bide bildiğin attımmı giden(planör gibi oluyo sadece lastik gibi bişi var)

böle bi çeşit varsa kendimizin yapabileceği anlatımını bekleriz(hemde dört gözle) 

Hoşgörü
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    suKo bunu yazdı:
    -----------------------------
    ilk başta en basitinden bi atayla başlanıyo sonra sertifika filan sonra baya bi yol katettıkten sonra radyo kontrollü modellere geciliyor.
    işte amacım radyo kontrollu uçak yapmak kardeş. yavaş yavaş bişiler öğrenmek istiyorum.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    turkkusundan temın edebılırsın

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İlk olarak kendini geliştirmek istiyor isen,

Ankara isen etimesgutta şaşmazın aradan giriyorsun, askeri havalanının bitirdikten sonra türkkuşu tabelasını görürsün

oradan giriyoresun 1 km kadar içerde kurum var...

oradan bilgileri alabilirsin, benim yolladığımı söyleyebilirsin güçlü yolladı de...

Onun haricinde ankarada değil isen, modelucak.thk.org.tr ye gir, telefon numarasını al... model satış bölümüne telefon et ve 1 adet ata modeli ve 1 adet a1 modeli sipariş et...

20 25 civarı bir masrafı olacaktır,

ilk olarak planör yapımının nasıl olduğunu öğrenirsin...

Ha eğer o kadar yeteneğim yok kendi başıma çözemem diyorsan ki büyük ihtimal çözemezsin, bulunduğun ilkdeki en yakın türk hava kurumu şube başkanlığına git ve model ucak başlangıc kursuna katılmak istiyorum de...

orada gerekli bilgileri topladıktan sonra yatış kalkış yiyiş ve model ücretinin tamamı türk hava kurumundan olmak üzere ankarada demin tarif ettiğim yerde 3 günlük eğitimlere gelebilirsin yazın... yol parası sana ait... oraya geldiğinde işe nasıl ve ne şekilde başlaman gerekitğini anlarsın zaten...

hazır konusu geçmişken son yaptığım modelin resmini koyyim :)

2 hafta civarı aralıksız calışmanın eseridir, patlar motorludur,kanadınbi tarafı kaplandı öteki tarafı daha kaplanmadı %95 oranında tamamlandı gelecek hafta ilk ucuşunu yapacaz inş :)

%100 el yapımıdır, hatta takozdan imal edildi denilebilir... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek
    ya bolca sinek , ya bolca para : )

wollt ihr den totalen krieg ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    yaw bu sinekli uçak olayı şakamı gerçek mi:))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

İlk olarak kendini geliştirmek istiyor isen,

Ankara isen etimesgutta şaşmazın aradan giriyorsun, askeri havalanının bitirdikten sonra türkkuşu tabelasını görürsün

oradan giriyoresun 1 km kadar içerde kurum var...

oradan bilgileri alabilirsin, benim yolladığımı söyleyebilirsin güçlü yolladı de...

Onun haricinde ankarada değil isen, modelucak.thk.org.tr ye gir, telefon numarasını al... model satış bölümüne telefon et ve 1 adet ata modeli ve 1 adet a1 modeli sipariş et...

20 25 civarı bir masrafı olacaktır,

ilk olarak planör yapımının nasıl olduğunu öğrenirsin...

Ha eğer o kadar yeteneğim yok kendi başıma çözemem diyorsan ki büyük ihtimal çözemezsin, bulunduğun ilkdeki en yakın türk hava kurumu şube başkanlığına git ve model ucak başlangıc kursuna katılmak istiyorum de...

orada gerekli bilgileri topladıktan sonra yatış kalkış yiyiş ve model ücretinin tamamı türk hava kurumundan olmak üzere ankarada demin tarif ettiğim yerde 3 günlük eğitimlere gelebilirsin yazın... yol parası sana ait... oraya geldiğinde işe nasıl ve ne şekilde başlaman gerekitğini anlarsın zaten...

hazır konusu geçmişken son yaptığım modelin resmini koyyim :)

2 hafta civarı aralıksız calışmanın eseridir, patlar motorludur,kanadınbi tarafı kaplandı öteki tarafı daha kaplanmadı %95 oranında tamamlandı gelecek hafta ilk ucuşunu yapacaz inş :)

%100 el yapımıdır, hatta takozdan imal edildi denilebilir...

Lama v3 gördüm sanki :D TÜrkkuşundaki lama v3 e-sky firmasına mı ait abi? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 5450 Toplam Mesaj: 33