En Beğendiniz Ve Beğenmediğiniz Komedyen?
-
cem yılmazı hiç sevmem kendince gülüp espri yapıor:D ama ata demirer hayranıyım:=:)
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------
cem yılmazı hiç sevmem kendince gülüp espri yapıor:D ama ata demirer hayranıyım:=:)
-----------------------------O konuda haklısın programlarda falan yaptığı espriler çok dandik ama adı çıkmış gık dese gülüyor millet. Fakat Bir Tat Bir Doku serisinde güzel anlar vardı kanımca.
-
yılmaz erdoğan,beyaz
-
en beğendiğim komedyen yılmaz erdoğan
en beğenmediğim ise Ata demirer
-
şener şen
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------evanescence bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O konuda haklısın programlarda falan yaptığı espriler çok dandik ama adı çıkmış gık dese gülüyor millet. Fakat Bir Tat Bir Doku serisinde güzel anlar vardı kanımca.
-----------------------------belkide sosyalliğe bağlı olduklarından sadece o toplulukda neye güldüklerini bilmeden gülüyolar diimi:)
-
Yılmaz Erdoğan, Beyaz ve Okan ı severim.
Nefret ettiğim; M.Ali Erbil. Yaptığı belaltı iğrençlikleriyle ve seviyesizliğiyle kendini bi bk zannediyor.
-
yılmaz erdogan superr..evde acarım vizonteleyı oynar,ben de diger işlerime bakarım:D
Cem yılmaz..sokmussum -
En sevdiklerim :
cem yılmaz
yılmaz erdoğan
ersin korkut
bülent parlak
ata demirer
$ahan
tolga çevik
sevmediğim :
levent kırca , okan bayülgen.. -
a varya çok fena sinir olduğum kendini bi bkum zanneden cem yılmaz gavatına sinir oluyorum. Hem de çok!
sevdiklerim kendim aq bi de şahan ile beyazı severim.