En Beğenilen İmza.
-
İmzasını en çok beğendiğiniz ya da ilginç bulduğunuz mürid kimdir ve o imza nedir?
Benim favorim hp32'nin imzası. Ahanda o imza:
"neyzen yine sarhoş olduğu bi gün kalabalık bi caddeden geçerken bağırmış: ulan orospu çocukları.. bunun üzerine bütün gözler neyzene dönmüş..neyzen; haha..ne kadar da çokmuşsunuz.. "
-
Sırf Geyik :))
-
bende Turuncu'nun imzayı seviyorum :)
İmzası
çocuklarım olmadan asla diyorsan aliye, çocuğum için veririm diyorsan binbir gece... Araç itilir, Para bozulur, Ateş verilir, Wc kullandırılır, Boş kutu bulunur, Çözümler üretilir, Okeye 4. olunur, Adres tarif edilir, Cep telefonu şarz edilir, Her türlü dert dinlenir, Akıl fikir alınır verilir, internet kullandırılır,Kahveden adam çağrılır,İleti ve emanet alınır verilir, Dedikodu platformu oluşturulur, Maç ve siyasi yorumlar yapılır, Elektrik süpürgesi kullandırılır, Bedava elektrik ve telefon bulunur, Kahveden adam çağrılır, Dükkanı koridor olarak kullanabilirsiniz, Mayalık ücretsiz yoğurt bulunur...:) Manyak bir imza yav..
-
Ben kendi imzamı çok seviyorum :)
!Doğmamış Çocuga Mektup Gönderen Babası Adres Anasının Amı! -
*nush ile uslanmayanın etmeli tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir (gibiydi galiba :D)
*karı dediğin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek olmalı...
-
Bunun içinde tahribatta mini bi anker yapılsın :) en begenilen imza diye :)
-
HOJA 16,000 ÜYENİN anketi mi olur pek mini değil bence o anket
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------
HOJA 16,000 ÜYENİN anketi mi olur pek mini değil bence o anket
-----------------------------=) Yok hacı yaw o kadarda değil. Şöle 10 muridin sağlam imzası olsa yeter...
-
aynı konunun kacıncı açılışı amk
-
güzelmiş imzası
-
??? yeterince iyi mi