folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder En Büyük Çete AKP,Başka Büyük Yok

En Büyük Çete AKP,Başka Büyük Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

jannissary

Birader Allah Aşkına NE Demek Çalışıyor

Sürekli Hazır Değerleri Satmak Ne Zaman Çalışmak Oldu

Onun Bunun Vergisini Evde Pinekleyen Asalak İnsanlara Yardım Olarak Dağıtmak Ne Zaman Çalışmak Oldu

Ülkenin Değerleri İpne Araplara Peşkeş Çekmek Ne Zaman Çalışmak Oldu

Siyonist İsrailin Altına Yatmak Ne Zaman Çalışmak Oldu

ŞAHSEN BANA SORARSAN

YARDIM KARŞILIĞI AKP VE / VEYA BAŞKA BİR PARTİYE OY VERMEK ŞEREFSİZLİĞİN EN BÜYÜKLÜĞÜDÜR

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım adam bunlara bakmıyor işte sorunda burda zaten... sen vatan haini bile diyebiliyorsun akpye oy verene ama diğer diyorki bana yardım etti ,bi başkası benim yolumu yaptı bi başkası bana okul yaptı vs.. ayrıcada bunları yiyen yok arkadaş artık gürcü diyorsun başbakana sen saf türkümüsün çekik gözlü basık suratlı 1.80 boylu iri yapılı felan bişeymisin? araştırsak herkesin kökeninde vardır bişeyler hangimiz saf türk oğlu türküz ki? işte halk gürcümü rusmu bakmıyor. başbakan çalışıyormu çalışmıyormu ona bakıyor senin gibi düşünen kesim %30. kötülemek için söylemiyorum tabi ki ama gerçek bu arkadaşım...

yani diyorsun ki akp geniş halk kitlelerini siyasi görusleri ile degil dagittıgı yardımlar ile aldı evet bu konuda sana katılıyorum adam ona buna bakmadan yapılan yardımlara bakıyo ama bunu neden yapılmıs oldgunu bilmeden bunun nedeni egtimsizlik zaten egitimli olan biri akp nin yardımlarına muhtac olmadan kendi kendie yetebilir simdi eger akp buyuk kitleleri elde etmişse ki bu yardımların sayesinde elde edilen oy oranı %40 ın en az %25 ini oluturuyor bu kesim cunku en fazla oylar iç anadolu dogu anadolu bölgelerinden geldi ve genel olrak baktıgımız cogunluk bu yardımlara muhtac bilgisiz egitimsiz kesimin insanlarını olusturan bölgeler bu yuzden akp nin siyasi görusleri halk tarfından onay bulmamıs gibi bir sosnuc cıkıyo ve bencede öyle diger %15 lik kesim ise saadet partisi cizgisinde ilerleyenlerin olusturdugu guruh bu yuzden sorun egitimsizlik.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yav hacım diyorsunki türküm diyemedi felan.. e geçen bi konudada türk bayrağnı yerden aldığı resim vardı "o an" diya arat çıkar muhtemelen..  e o zaman hangi davranışına göre karar vereceğiz onu söyle bana.. türk bayrağna yerden alarak asil bi davranış gösterdi yahut türküm dememesi iyi değil.. hangisi bizim siyasi tercihimizi belirleyecek bunu cevaplayabilirmisin? bak diyorsun ki çalışmıyor yav hiçmi gazete haber bakmıyorsun o tvlerde özelleştirmenin yanında başka şeylerde söylüyorlar kabul et hiç olmadı gir sitelerine icraat bölümüne bak hepsi sayısal rakamlar.. yinemi inanmıyorsun al tarımla ekonomiyle ilgili bi dergi verilere bak herşey rakamsal ve gayet açık.. böyle söylemlerle bi yere varamazsın emin ol.. ayrıca yiyeceke erzaka oy veren adama şerefsiz demişsin.. haksızsın suçlusun.. yukardada dedim ama şunu düşün biraz hoca.. aç bi adam ne ister? karnı doysun.. üşüyen adam? ısınsın hasta adam? iyileşsin.. her insanın beklentisi içinde bulundğu duruma göredir abicim... şimdi çok fakir bi seçmen hükümetten ne bekler? karnının doymasını aç açıkta kalmamayı değil mi? e sen adam bunu sağlayınca,seni devletin başına getirmek için oy verir bu kadar basit.. şimdi şerefsizlik bunun neresinde aklı selimle bi açıkla bana bi zahmet.

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    jannissary bunu yazdı:

hacım adam bunlara bakmıyor işte sorunda burda zaten... sen vatan haini bile diyebiliyorsun akpye oy verene ama diğer diyorki bana yardım etti ,bi başkası benim yolumu yaptı bi başkası bana okul yaptı vs.. ayrıcada bunları yiyen yok arkadaş artık gürcü diyorsun başbakana sen saf türkümüsün çekik gözlü basık suratlı 1.80 boylu iri yapılı felan bişeymisin? araştırsak herkesin kökeninde vardır bişeyler hangimiz saf türk oğlu türküz ki? işte halk gürcümü rusmu bakmıyor. başbakan çalışıyormu çalışmıyormu ona bakıyor senin gibi düşünen kesim %30. kötülemek için söylemiyorum tabi ki ama gerçek bu arkadaşım...

yani diyorsun ki akp geniş halk kitlelerini siyasi görusleri ile degil dagittıgı yardımlar ile aldı evet bu konuda sana katılıyorum adam ona buna bakmadan yapılan yardımlara bakıyo ama bunu neden yapılmıs oldgunu bilmeden bunun nedeni egtimsizlik zaten egitimli olan biri akp nin yardımlarına muhtac olmadan kendi kendie yetebilir simdi eger akp buyuk kitleleri elde etmişse ki bu yardımların sayesinde elde edilen oy oranı %40 ın en az %25 ini oluturuyor bu kesim cunku en fazla oylar iç anadolu dogu anadolu bölgelerinden geldi ve genel olrak baktıgımız cogunluk bu yardımlara muhtac bilgisiz egitimsiz kesimin insanlarını olusturan bölgeler bu yuzden akp nin siyasi görusleri halk tarfından onay bulmamıs gibi bir sosnuc cıkıyo ve bencede öyle diger %15 lik kesim ise saadet partisi cizgisinde ilerleyenlerin olusturdugu guruh bu yuzden sorun egitimsizlik.

yav baal tamam ama zaten siyasi partilerin amacı halkın oyunu almak değilmi zaten? bunu x yoluyla yapmışsın y politikasını kullanmışsın senin tercihindir.. aldğn oyda tercihinin karşılığdır.. ama şu var akpnin aldğı oyların büyük kısmı yoksulda olsa seçmendir o zaman diyebilir ki akp yoksulların partisidir ama başka kesimlerdende oy geldi çok zengin adamlardan tutta çok zeki eğitim düzeyi yüksek adamlara kadar bir çok kesimden oy aldı bunu nasıl başardı diye sorarsan her kesmini beklentisine az çok hitap etti o yüzden "merkez" parti diye adlandırılıyor zaten.. bu bi başarıdır kabul etmesenizde her kesimin desteğini az çok almak yada ülkede en büyük kesim olan yoksul-orta sınıfın desteğini almak halkı okumak halka bütünleşmek beklentileri ihtiyaçları tahlil etmekten geçer.. işte diğer partiler bunu yapamadı akpnin başarısı burda yatıyor

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Bak Kardeş Şimdi Sana Araştırmalarımı Yazmam Mümkün Değil

Ama Gün Gelecek Sizde Göreceksiniz

AKP ye Oy Verenler Bu Ülkeye En Büyük Hainliği Yaptıklarını Anlıycaklar

SIRF AKP BANA 3-5 Kuruş Maddi YArdımda Buluyor Diye AKP Ye Oyumu Neden Satayım

Maddi Yardım Karşılığı Oyunu Satmak Nereni Satmaya Benzer Biliyormusun

Çık Adam Gibi Çalış Haket Emek Ver Ter Dök ( GErçek İhtiyaç Sahiplerini Katmıyorum )

Hangi Gerizekalı Başbakan Kalkıpta VALİ sine Bin Aracına Kömür Dağır Der

AKP ye Oy Verenlerin Dağdaki TERÖRİSTLERDEN FARKI YOK Bunu Er Geç Herkes Anlıycak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

yav işte sen oyunu vermiyorsun 3 kuruş yardıma ama ihtiyacı olan veriyor diyorumya orda dönen beklenti/beklentinin karşılanması durumu... allah korusun günün birinde yoksul bi hayat sürseydin kötü bi evde suyu olmayan bi köyde yaşasaydın bi umudun olmasaydı kimden medet umardın? tek dayanağın devlet olurdu şüphesiz... akp'li bi belediye gelip yardım yapsaydı sana kömür erzak verseydi köyüne su getirseydi o zamanda akp siyonist der aşağıda yazıya döktüklerini düşünürmüydün? hiç sanmıyorum ben böyle düşüneceğini.. neyse uzamasın birbirimizin dediklerini yeterince idrak ettiğimiz düşünüyorum kal sağlıcakla

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

Çık Adam Gibi Çalış Haket Emek Ver Ter Dök ( GErçek İhtiyaç Sahiplerini Katmıyorum )

AKP ye Oy Verenlerin Dağdaki TERÖRİSTLERDEN FARKI YOK Bunu Er Geç Herkes Anlıycak

madem bu kadar ulu,bilge bi kişiliksin ve iyi bir ekonomistsin o 550 milletvekilinden eksiğin ne ki oraya çıkıp ülkenin haklarını savunmuyosun? 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

bide yargnn içine sıçan çeteler var :D  http://www.youtube.com/watch?v=CSMBgCJsS3k 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

Çık Adam Gibi Çalış Haket Emek Ver Ter Dök ( GErçek İhtiyaç Sahiplerini Katmıyorum )

madem bu kadar ulu,bilge bi kişiliksin ve iyi bir ekonomistsin o 550 milletvekilinden eksiğin ne ki oraya çıkıp ülkenin haklarını savunmuyosun? 

Birader Nerenden Uydurdun Acaba Benim Kendimi Ulu, Bilge Bilmem Ne Saçmalıklarla İfade Ettiğimi

Orada Bulunan 550 Tane Milletvekili Sanki Çok Büyük Eğitimli Ulu Bilge Bilgili İnsanlar Çoğu Kıro O A.k. Çocuklarının DTP den Dehapdan Giremeyen O.Çocukları

Elindeki 50.000-100.000 Dönüm Araziyi Satıp Milletvekili Olan Şerefsizler

Ben Sadece Kendi Fikirlerimi Söyledim

Millete 3-5 Kuruş Sus Payı Vererek Oy Avcılığı Yapmak NAsıl Bir Mantıksa

Ve Dahası Bu 3-5 Kuruş İçin Fahişeler Gibi Akp ye Oy Vermek Konusunda ki Düşünceminde Arkasındayım

AKP YE Üst ÜSte OY Verelerin Embesil Oldukları Konusunda Düşünceminde Arkasındayım

Aç Oku ANAYASA Taslağını

Aç Oku Neler Değiştiğini

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

sen kimsin ki ? AKP ye oy vereni dağdaki şerefsizlerle bir tutuyosun lavuk ? ne kadar bilgilisin bu konuda abuk subuk konusuyosun..zira bunları yaptıgın icin gerizekalı olan basbakan değil sensin..ya konusmayı,yazmayı,tartısmayı bilmiyosan sus koç oke ? insanın sinirlerini bozma..eyvallah herkesin karşıt görüşü olabilir doğaldır ama saçma sapan cümleler kurarak koyma seviyeni ortaya olurmu ?

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
Toplam Hit: 4574 Toplam Mesaj: 33