folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Büyük Kafatası.



En Büyük Kafatası.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    img168/9148/iskelet7ne1ro21ek1.jpg

    Varmı böyle bişey.


    "Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    bana film karesinden alıntı gibi geldi arkadaki elemanlara bakınca.Sonuçta öyle bişey bulunsa o sağ taraftaki sarı gömlekli adam öyle oturmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

    Bu bayağı önce haberlerde verilmişti.. Tahminen; yaşadığı çağa nazaran çok yüksek binalar inşa eden Ad kavminden olduğu söylenmişti..


    yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Nisan/2007
    Erkek

    Çok Eski İnsanların düşündüğümüzden çok daha büyük oldularını söylüyorlardı. acaba bu onlardan mı kalama. olabilir. neden olmasın? imkansız diye bişey mi var? yok. fakat insanların çok yalancı olduğu bir kesin. bu kare gerçekte oılabilir aldatmaca emin değilim şahsen


    Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    bunun, atatürkün sanki bier cocuğun ölüsünün üstünde durduğu fotonun, en büyük iskeletin vs olduğu düzmece resimlerin orjinalleriyle birlikte olduğu bir ppt vardı...

    Tamamen sahte photoshop...


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek
    bencede photoshop cunku bu butun magaralarda insan yasadigi gercegini degistirir.kaldiki bircok magaranin girisi kucuk.yani insanlar kucukken evrim gecirip buyumus ve tekrar kuculmus.gariptirki sadece insanlarda bu tur olaylar oluyo

    Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek
    bencede photoshop. 3000-5000 yıllık bir kafatasi olacakki bu insanlik icin supriz bir olay olsun. biraz daha yakin tarihlerde olsa bilinirdi. cok eski oldugunu var sayarsakta bu kadar topragin yuzeyine yaakin bir kafatasinin bunca sene kendisi bu kadar korumasida biraz sacma geliyor bana.

    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek
    kesin fake

    İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2007
    Erkek

    banada slayt gösterisi olarak mailime gelmişti ve sizlerle paylaşıyorum.

    Buyrun : http://uploaded.to/?id=2zfl3t

    diyanet işleri eski başkanı süleyman ateş, iddiayı doğruluyor.. vatan gazetesi'nin bu konudaki sorusunu cevaplandıran ateş şunları söylüyor:

    "evet, kuran'da ad kavminden olan kimselerin çok iri ve kuvvetli olduğu belirtiliyor. ad kavmi zulmeden bir kavme dönüşünce de allah onları yok etmiştir"

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    gercek gercek,

    osmiyum bakimindan zengin olan topraklarimizda cekilmis bir resim bu, ustelik bu resmi 10 kisiye gondermezsen kafana o dev kafatasi dusecek. 


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    iyi güzelde verilen ppt sunusunda resimin sol alt köşesinde worth1000.com yazıyor bu site photoshop çalışmalarıyla ünlü site değilmi :D
Toplam Hit: 6158 Toplam Mesaj: 14