En Büyük Tepki İran'dan: Yıkarız.. !
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
İranı ayakta alkışlıyorum. Bizim meselemizi bizden çok sahiplendiler.
Artık şu peygamber efendimizin işaret ettiği Müslümanlar ve yahudiler arasında ki savaş çıksada pis kanlarını döksek. tarihn öcünü alsak
-----------------------------Ancak sıçtığınız bokla oynarsınız.
Ancak barbarlık ve savaş biliyorsunuz.Onu bile yapamıyorsunuz.
Müslümanların ürettiği dünyanın kullandığı ne bir teknoloji var nede kan dökmek adına çok iddalı olduğunuz savaş konusunda bir marifetiniz var.Saldırda gör bakalım başına ne geliyor.
Kör cahil kana aç barbar müslüman. -
baron_27 bunu yazdı:
gemidekiler hakkında saldırdılar dedikleri de sapan, ve tahta sopalar :S :S :S resmendalga geçiyorlar.
-----------------------------+1
şimdi biri gelsin al silahını gidiyoruz desin gelmeyen şerefsiz o derece kötü oldum dalga geçiyo it yavruları.!
-
DiKeyEy bunu yazdı:
ruslar istanbulu aldığında,şamdan gelecek orduya katılın..
-----------------------------Kimse İSTANBULA giremez vermeyiz
-
Volaris bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
Artık şu peygamber efendimizin işaret ettiği Müslümanlar ve yahudiler arasında ki savaş çıksada pis kanlarını döksek. tarihn öcünü alsak
Müslümanların ürettiği dünyanın kullandığı ne bir teknoloji var nede kan dökmek adına çok iddalı olduğunuz savaş konusunda bir marifetiniz var.Saldırda gör bakalım başına ne geliyor.
Kör cahil kana aç barbar müslüman.
-----------------------------Terbiyesizlik yapma haddini bil
Biz müslüman'lar kana aç barbar olsaydık sen bu yazıyı yazıyor olamazdın.
Senin kendinden haberin yok, müslümanların ürettiği teknoloji yokmuş pehh.
Ne bana ne dinime hakaret edemezsen münasebetsiz.
-
İsrail'in de Filistin'in de canı cehenneme.
Türkler dünyada hep iyiyi oynamaka zorunda mı ?
Arkadaşlar yazmışlar ,Türk gemisi, Türklere saldırıldı. Aslı şöyle ki gemiler Türk firmasına ait içindede Türkler de yardım gönderdiği için;
Türk insanlarıda var ama uluslar arası bir nitelik taşıyan bir gemi.
İran konusundada İsraili ben kendimi bildim bileli yok edecem diyor silahım var diyor savaşırım diyor ama hiç bir şeyi yok.
Saddamın son çığlıkları gibi Irakla sekiz sene savaşmış bir ülke bu kadar kısa zamanda bu seviyeye gelemez bu satılmış medyada
çıkan İran güçlü ortadoğunun abisi rolünü bi bırakın.
-
nightprince44 bunu yazdı:
Weldox bunu yazdı:
Savaş falan çıkmaz çıkamaz bütün ordusunu israile modernize ettiren bir ordunun israile ne yapacağını sanıyorsunuz boş işler bunlar.bu saatten sonra savaş mavaş çıkmaz 1 haftaya düzelir Türkiye gerçekleri mason medya gerçekleri
-----------------------------Cevabım 1. ve 2.
yapma ya sen sanıyomusun ki biz israile muhtacız yavas ol ya sen..;) isral abd desteğini bir kaybetse varya bakalım ozmn gemimizi basıp sehit verebiliyormuyuz bakalım ozmn biz onları yerle bir etmesini iyi biliriz kac yıllık adamlar onlar tarihleri nedir onların tarih geleceği ısık tutar bu adamların gecmisi yokkı geleceklerine ısık tutsunlar..haa suda var biz kimseye muhtac deliz demiorum sadece israil olmazsa biz sap gibi kalmayız israil olmazsı sıkıntı cekebiliriz belki ama cokta koymaz yani.. ;)
-
seadog bunu yazdı:
Volaris bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Terbiyesizlik yapma haddini bil
Biz müslüman'lar kana aç barbar olsaydık sen bu yazıyı yazıyor olamazdın.
Senin kendinden haberin yok, müslümanların ürettiği teknoloji yokmuş pehh.
Ne bana ne dinime hakaret edemezsen münasebetsiz.
Kana susamış müslüman çıkta üstte yazılanları oku."pis kanlarını döksen" yazan sensin.
-
-----------------------------adam akıllı konuşlan yawşak sen kimsin kimin dinine ırkına hakaret ediyosun. gece gece mal mal konuşup durma
-
Volaris bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Sen hangı ulkedesın o Müslümanlar olmasa nah yaşardın bu ülkede. Sen oynadıgın seylerle ınsanlara kendınden atmaya çalışma.
Koy bakalım Turkıyeye ambarogo s*ke s*ke kendı toprağına muhatac kalacak.Kendı madenını ham satmayacak .Kendisi işleyecek.
Konulsun ambargo da kendı potansıyelını kinetiğe çevirsin artık.Bu ülkede cumhuriyetın ılk donemlerınde acılmıs uçak fabrikası.
Sanayide dahi tamir etmişler.Üstelik elde hiç bir şey yokken.Zor değilhemde hiç değil yanlızca ortaya çıkması gereken zaman bekleniyor.
-
Ekerci bunu yazdı:
amann... hep yakıp yıkarlar
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
"bi bok yapamazsınız."
-----------------------------İran da İslam cumhuriyeti var teknolojı genel anlamda yok ama .Silah teknolojısı almıs basını yuruyor sılah konusunda cok gelısmısler nükleeer konusunda.
Abd bosuna mı gıremıyor götü yiyorsa girsin kardesım .