En Çok Görülen 10 Kabus
-
Sergen bunu yazdı:
-----------------------------her türlü tehlikede ayaklarım kitlenir hareket edemem :)
-----------------------------ruyada kosamamak kosup ama sanki agir cekimde ilerlemek yada kollari hareket ettirememek ayni zamanda agri hissetmek..
sebebi..! kosamamak yan yatip bacaklarin ust uste olmasindan kaynaklaniyor yatarken ozellikle iki bacagi hafifte olsun birbirinden ayir tazidan beter kosarsin... kollar ise yatarken kollarin uzerinde uyumamaya calis...
-
tayibi görmek
-
23 yıldır rüyamda kızdan başka bişi görmedim
normal bi durummu ?
-
askerde gormustum kabus... biri beni boguyordu biliyordum ruyada oldugumu hissediyordum ruyadan uyanmaya calisiyordum ruyanda uyaniyordum... ama bu kez gercekten biri var gucuyle uzerime cullanmis nefes aldirmiyor feryat figan salavat tesbih fayda etmiyor ki o an kicini yirtsan ses cikmiyor zaten en ufak cizz sesin ciksa bite rolay yan ranzadaki arkadasa el Uzatiyorum lan yardim et diye adi yavsak mal mal bakip battaniyeyi kafasina cekiyor o uyandim meger kabus icinde kabus gormusum.. 2 ay arkadasi dusman belledim yardim etmedi diye tabi bu bilinc alti..:)
bide buraya geldigimde gordum ev sahibi 50 yasinda kari yan odada yatiyordu adi karidan yardim istiyordum geliyordu ne oldu diye soru soruyor surda kuranim var getir bana ayet okuyacagim diyorum o gidip bana kendi rusca kitaplarini getiriyor bi uyandim kan ter icindeyim... sinir yapti o ay kirayi vermedim kariya adi kari:)))berbat bi olay
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
23 yıldır rüyamda kızdan başka bişi görmedim
normal bi durummu ?
ne normali hocam sende azgın teke hastalığı var... :D -
geçenlerde gördügüm rüya söyleydi. rüyada evin diğer odasındayım ev arkadasımla konusuyorum. Cocuk konusurken üstüme üstüme gelmeye basladı ve birden eliyle havaya kaldırdı beni ve duvara yasladı. Sonra agzını hipopotam gibi açtı ve bagırmaya basladı.Görünüşüde garip bi hal aldı. Nasıl korkuyorum ama rüyamda. Euzü besmele çektim rüyamda ve sudan cıkmıs gibi uyandım aynen.
-
o değil de kızın biri tecavüz ediyodu bana, dur lan cunup olamam yarın programım var diyodum :d walla kafayı yiyodumoo gun
-
madem konu oraya geldi benim de çocukluk kabusum vardı bir tane en az 8-9 defa görmüşümdür.çok saçma ama anlatıyim beton, 4 duvar bir odadayım pencere felan yok çok loş bir ortam, odanın yarısı kumla dolu, elimde bir çay kaşığı var ve o çay kaşığıyla o oda dolusu kumu bir yere boşaltmam gerekiyor yoksa serbest kalamıcam özgür olamıcam hep orada kalıcakmışım gibi hissediyordum bunun verdiği bir korku vardı işte :D
işin ilginci konuda yazan çıplak kalma mevzusunuda gördüm bir kaç defa utandığım da oldu utanmadığım da oluyordu.
sanırım özgürlükle ilgili bir takıntım var :)
-
MaTRaX bunu yazdı:
ugur0 bunu yazdı:
nerdeyse 1yıldır hep çatıdan balkondan atladıgımı görüom yav tam yere cakılcakken uyanıom ne demk bu acep
-----------------------------belirli donemlerde cok goruluyor o ruya..
bende oyle goruyodum..
tam asfaltin ayrintilarina kadar her seyini goruyosun kalbin yerinden cikcak gibi oluyo uyaniyosun..
birisi soylemisti.. uyanamazsan zaten olurmussun =)
su siralar da hep birileri kovaliyo ya da ben birilerini kovaliyom..
bi turlu yakalanmiyom ya da yakalayamiyom amk :|
zaten normal ruya gorsem bayram etcem.. bi ruya goruyosam kesin kabus amk :|
-----------------------------matrix gibi desene orda ölürsen gerçektede ölüyon:D
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------tayibi görmek
-----------------------------Hocam çok korkmuşsundur bir su içseydin :D