En Erken Kaç Yaşına Kadar Hatırlıyorsunuz ?
-
arkadaşlar bebekliğiniz veya çocukluğunuzu kısaca en erken kaç yaşınıza kadar hatırlıyorsunuz ? istatistik şeysi ve karaktere uygun birşey çıkarmam lazım sallamazsanız sevinirim :)
en son hatırladığınız yaş :
Doğum tarihi : gg.aa.yyyy
mümkünse doğum saatiniz : ss:ss
-
Anneannemler ben 2.5 yaşında vefat ettiler ve ben onlarla ne yaptığımızı falan filan hatırlıyorum. 2.5 yaş...
-
3-4 yaşındayken hatrladıgım tek şey 2 tane ablanın beni kucaklarına almak için çekiştirmesi
-
Temmuz 1986 doğumluyum, 4 aylık kundaktaki halimi anımsadım geçen ay, anlattım bizimkiler şok oldu, doğru çıktı.
Ama genellikle 2 yaşımdaki hemen hemen tüm anılarımı hatırlarım.
-
unutmamak için o anları belirli olaylar olması lazım benim hayatım pek hareketli olmadıgı için en fazla ana sınıfı yıllarını hatırlıyorum :)
yani 5-6 yaş kısımlarını...
-
Ben dogdugumda erikler oluyomuş :D
Edit--Sanki doğmasaymışım erikler olmucakmış gibi söyledim :)
-
4 yaşındayken bisikletim çalınmıştı onu hatırlıyorum..
-
9 aylıkken hatırladığım tek şey dedemin hasta yatağında bana sigara uzatmasıydı. baska hatırlamıom 5 yaşına kadar...
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
9 aylıkken hatırladığım tek şey dedemin hasta yatağında bana sigara uzatmasıydı. baska hatırlamıom 5 yaşına kadar...
-----------------------------Süper babane nin dede versiyonu ? :|
-
bunun kişilik ve zekayla alaksı yok bence o an yaşanan bir şok 1 yaşında bişle olsa aklında kalabilir bence. ki benim hiç şokum olmadı gayet rahat bi yaşamım oldu.
-
bi abla vardı beni balkonun mermerine otuturuyodu bende korkudan ağlıyodum :))