En Güçlü Duygu Sence Hangisi?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------aşktır..
ve de aşk'a burdan noel_baba nın eski imzasını gönderiyorum..
-----------------------------Eski imzamı yönetimin uyarısı üzerine değişmek zorunda bırakıldım :|
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------aşktır..
ve de aşk'a burdan noel_baba nın eski imzasını gönderiyorum..
-----------------------------Eski imzamı yönetimin uyarısı üzerine değişmek zorunda bırakıldım :|
-----------------------------nedi ki eski imzan yönetim değiştir dedi ???
-
'' [TBT .::deniz::. ] İnsan ırkının temsilcisi olarak sözlerime başlıyorum ..eyY AşK; Ananı sikeyim.!! '' idi :B
-
aşk,kin,hırs,neftet, para ,sex ,trafik düdüüü :D şelelee :D
hakan gündüz geldi aklıma :D
bunların hepsi bence ama başta aşk aq helete platonikse daha bi vahim
bkz : tahribat.com/members.asp?id=26210
-
aşkın açılımları,oluşumlarıdır :))) yani aşağıdakiler gibi :p
elleşmek,sürtünmek,öpüşmek,dokundurmak,dokunmak,yiyişmek,emmek,gömmek vs. gibi :D
kısaca ihtiraslı sevişip fanfili finfondur bence :D
-
en güçlü duygu intikam duygusudur arkadaslar bence
-
Kıskançlıktır. Sevgiden veya sevgi olmaksızın ortaya çıkar insana aşağılanma ve itilme duygularını aşılar ve insanı bunlardan daha fazla etkileyecek bir şey olamaz!
-
Sevgi
-
Sefkat ,acima ve yardim duygusu hacilar...5binlik evi 3bin e kiraya verdim ,birsuru talip var...adam geldi durumu iyi degil falan...3bin verebilirim ...bitane geldi durum iyi 5bin...sonra 3binlikle konustum iptal ettim...o gece uyuyamadim vicdan azabi cektim...ulan o adamin imkani olsa vermezmi 5bin dedim...adamla konustugumda adamda baya uzuldu kaygilandi...sonra verdim evi 3bin e ...icim rahat hic degilse...
-
boraks bunu yazdı:
-----------------------------
tutku. çünkü bilinç kapalı olur.tuykuyla birini sevmek insanı yıpratır.çok güçlü bir duygudur ama gücünü bu şuursuzluktan aldığı için de çok tehlikelidir. insan sigarayı tutkuyla bağlandığı için bırakamaz ;)
-----------------------------Tecrübeyle sabittir :) Her ikiside :)