En Hızlı DNS
-
hocular şimdi bi öğrenci yurdundaki modeme bu adult engelli dns yi girsem.. eleman kendi bilgisayarındaki dns değişince benm modeme girdiğim dns yalan oluyor.. bunun önüne nasıl geçebilirim ?
-
yunusdogan bunu yazdı
hocular şimdi bi öğrenci yurdundaki modeme bu adult engelli dns yi girsem.. eleman kendi bilgisayarındaki dns değişince benm modeme girdiğim dns yalan oluyor.. bunun önüne nasıl geçebilirim ?
sen nasıl geçesen geç , eleman bu sefer vpn kullanır gene atlatır.
yani filitre kullanabilirsin de gene geçer sonuçta.
-
Ben şu :
8 . 8 . 8 . 88 . 8 . 4 . 4
olanını kullanıyorum :D Gayet memnunum :)BunLarın kıyaslanabılecegı , hızlarını kıyaslayablecegımız bır yer var mı kı?
JiggSaw tarafından 16/Şub/14 11:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Çizelim kenarda kalsın
-
vpnbook candır.
-
şu ilk sayfada verilen listede kırmızı çizgilerin az olması mı iyi, nedir onu açıklayabilir mi biri?
-
yandex dns iyi de
virüs korumalıyı seçtim
virus olmadıgını bildigim sitede yanlış uyarı verdi.
uyarıyı yoksay vs secenegi yok. açmıyor siteyi
-
SyspioniC bunu yazdı
yandex dns iyi de
virüs korumalıyı seçtim
firefox vb wot eklentisi var o boktan şey , tahribat gibi siteleri de kara listeye alıyorlar. oyüzden salla gitsin. normalini kullan.
-
Hacı uygulama 0 kB mı? 0 Kb iniyor, virus total deyince de şurayı açıyor
SHA256: e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855 File name: PuTTYPortable_0.61_English.paf.exe Detection ratio: 0 / 50 Analysis date: 2014-02-16 15:20:16 UTC ( 11 minutes ago ) -
SyspioniC bunu yazdı
yandex dns iyi de
virüs korumalıyı seçtim
Eğer site virüslü sitelerden reklam alıyorsa veya link falan varsa siteye erişimi engelliyor.