En İyi Film Seçilip Oscar Kazanan Film Hakkında (Argo)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Ya ben bu filmi aday diye izledim çok sıkıldım baya sıkıldım bi türlü olaya giremediler bazı saçmalıklar vardı falan nasıl aldı bu film oscarı arkadaş ya life of pi django unchained les miserables falan filan varken bu nasıl alır yahu? Bu filmi izleyip seven varmı varsa neden sevdiniz? Sizce neden oscar aldı? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Bence yerden göğe haklısın kardeşim, bi boka benzediği yok argo filminin bir belgesel gibi zaten... Diğer saydığın filmler gerçekten sağlam..

TR-SCOPJE tarafından 25/Şub/13 13:16 tarihinde düzenlenmiştir

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

django beklentimin üstünde çıktı gerçekten. bu argo'yu özellikle bu akşam izleyecem bakalım neymiş olayı

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Ben de izledim hocam vallahi zerre kadar beğenmedim, böyle saçma bir film olmaz. Ama herhalde milliyetçilik damarı tutmuş jürinin :)

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bence de Oscar'ı haketmiyor. Ama yine de gerçekten güzel bir film. Yaşanmış bir olay gerçekliğine bağlı kalınarak müthiş bir şekilde beyaz perdeye aktarılmış. Oyunculuk 10 numara. Olayların kurguya fazla yer verilmeden aktarılmasına rağmen konunun mükemmel işlenişi sebebiyle her dakika bir sonrakini merak ettirdiği, tırnak kemirttiren çok sağlam bir film olmuş. Ben Affleck'in yönetmenliğini yaptığı diğer filmler de iyi filmlerdi ancak Argo'da kendini aşmış Affleck. 

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Resmen djangoyu yediler törende.

Tabi zamanında zencilere yaptıklarını tokat gibi çarpınca tarantino yediremediler heralde, gidip abd propagandaso yapan argo ya yağdırdılar ödülleri.

Bakalım biraz bakmıştım argo ya bu akşam tam olarak bi izleyecem ondan sonra nihai karara göre düzeltrim yazımı

torpedo_XL tarafından 25/Şub/13 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Bende acayip sıkıldım bu filmde yarısına gelmeden kapattım

Gimme Some Tits
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bence argo çok güzel bi' filmdi. ayrıca elin verdiği bi' ödül, kime isterlerse verirler.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Hurt locker da aynı şekilde olmuştu bu amerikanlara onlarla ilgili bir film yaptınmı direk beğeniolar  (gerçi hurt locker argodan daha güzeldi). İyi bi garipsiyen ben değilmişim en azından buna sevindim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bok gibi film bi tane silah sesi yok amk amerikalıların...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

bi film İran karşıtı olunca zorla ödülü aldırırlar

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 2221 Toplam Mesaj: 18