En İyi Film Seçilip Oscar Kazanan Film Hakkında (Argo)
-
Ya ben bu filmi aday diye izledim çok sıkıldım baya sıkıldım bi türlü olaya giremediler bazı saçmalıklar vardı falan nasıl aldı bu film oscarı arkadaş ya life of pi django unchained les miserables falan filan varken bu nasıl alır yahu? Bu filmi izleyip seven varmı varsa neden sevdiniz? Sizce neden oscar aldı?
-
Bence yerden göğe haklısın kardeşim, bi boka benzediği yok argo filminin bir belgesel gibi zaten... Diğer saydığın filmler gerçekten sağlam..
-
django beklentimin üstünde çıktı gerçekten. bu argo'yu özellikle bu akşam izleyecem bakalım neymiş olayı
-
Ben de izledim hocam vallahi zerre kadar beğenmedim, böyle saçma bir film olmaz. Ama herhalde milliyetçilik damarı tutmuş jürinin :)
-
Bence de Oscar'ı haketmiyor. Ama yine de gerçekten güzel bir film. Yaşanmış bir olay gerçekliğine bağlı kalınarak müthiş bir şekilde beyaz perdeye aktarılmış. Oyunculuk 10 numara. Olayların kurguya fazla yer verilmeden aktarılmasına rağmen konunun mükemmel işlenişi sebebiyle her dakika bir sonrakini merak ettirdiği, tırnak kemirttiren çok sağlam bir film olmuş. Ben Affleck'in yönetmenliğini yaptığı diğer filmler de iyi filmlerdi ancak Argo'da kendini aşmış Affleck.
-
Resmen djangoyu yediler törende.
Tabi zamanında zencilere yaptıklarını tokat gibi çarpınca tarantino yediremediler heralde, gidip abd propagandaso yapan argo ya yağdırdılar ödülleri.
Bakalım biraz bakmıştım argo ya bu akşam tam olarak bi izleyecem ondan sonra nihai karara göre düzeltrim yazımı
torpedo_XL tarafından 25/Şub/13 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende acayip sıkıldım bu filmde yarısına gelmeden kapattım
-
bence argo çok güzel bi' filmdi. ayrıca elin verdiği bi' ödül, kime isterlerse verirler.
-
Hurt locker da aynı şekilde olmuştu bu amerikanlara onlarla ilgili bir film yaptınmı direk beğeniolar (gerçi hurt locker argodan daha güzeldi). İyi bi garipsiyen ben değilmişim en azından buna sevindim :D
-
bok gibi film bi tane silah sesi yok amk amerikalıların...
-
bi film İran karşıtı olunca zorla ödülü aldırırlar