En İyi Hosting Firması
-
PanxeR bunu yazdı
yerli istiyon galiba. ben en iyilerini vermiştim.
Tayfun Birak Yasinden alsin yasin gercekten iyidir. Arti mürid kazansin Ne sirketi sirket diyecek 100 lira yasin de 10 lira 20 lira hizmet ayni . Kalite yasinde daha yüksek yemin olsun. -
benim 3-5 sitem için değil ya bi firma için en az 300-350 site olacak içinde o yüzden şirket diyorum
-
Webci58 bunu yazdı
benim 3-5 sitem için değil ya bi firma için en az 300-350 site olacak içinde o yüzden şirket diyorum
Aga Pardon Öyle ise. Sadece Hosting iyidir.
-
scarletbeard bunu yazdıWebci58 bunu yazdı
Aga Pardon Öyle ise. Sadece Hosting iyidir.
ihs kullanma, şirket olarak kullanıyorum hem çok pahalı hemde teknik destektekiler yeterli değil.iki aydır emaillerde sorun var çözemiyolar.
natroyu öneririm.desteği falan harikulade
-
HostingUsta iyidir hatta kraldır :) Çok kurumsal istiyorsan sadecehosting de iyidir.
-
Sadece Hosting ve Natro iyidir. Kullanmışlığım yok ama duyduğum ve gördüğüm kadarıyla söylüyorum.
-
Webci58 bunu yazdı
Tekrardan Yasin abiyi öncelik öneriyorum ancak yok dersen megatrhost.com Acunn medya ve birçok büyük şirketin sağlayıcısı. Kaç aydır buradayım tek sorun yaşamadım bır kere birşey oldu aradım düzeldi. Ticket sistemide hızlı.
-
turhost kullanıyorum.
elime para geçerse yasinin paketten alıcam inş :D
o kadar övdüler ki. kendimi suçlu gibi hissediyorum geçemediğim için :D
-
BarisYigit bunu yazdı
turhost kullanıyorum.
elime para geçerse yasinin paketten alıcam inş :D
o kadar övdüler ki. kendimi suçlu gibi hissediyorum geçemediğim için :D
:D canın sağolsun barışım yiğidim paran olmasada gel her zaman sana açık makine ;)
-
sadece host ve natro öneriyo çoğu yer hadi hayırlısı :)