En İyi Hosting Firması Hangisi?
-
-
-
Paran varsa turhost.
Odeaweb'in netinternet altyapısında bir VDS kullanıyorum şu an ne akar var ne kokar tavsiye ederim.
-
guzel.net.tr
-
hocam o zaman türkiye'den neden bakiyorsun ki?
Almanya lokasyonlu olarak hetzner cok methedilir. https://www.hetzner.com/webhosting
Burdaki kanunlarda sikinti olmasaydi ben de hetzner kullanirdim.
Ayrica cloud'lara da bakabilirsin hocam.
Son olarak türkce anlasayim ayarlamalari vs yapilsin diyorsan türkiye'den birileri hetzner reseller almis satiyor
bunlarla iletisime gecip konustum, gercekten cok ilgililer. Neden hetzner yerine sizden alayim madem onlarin hizmetini veriyorsunuz dedim, dedi ki biz bilmeyenler icin de tüm ayarlamalari yapip teslim ediyoruz dedi. Sen de durumuna göre karar verirsin. Konudaki yorumlara bakarsan cok ilgililer.
-
Yeri gelmişken UpCloud u bir kez daha öveyim.
Linux kullanacaksan: 10 dolara 2 GB Ram ve 1 CPU alırsın hocam birder aylık 8 dolar runcloud.io ya verirsin. Server yönetimini sağlayan bir servis runcloud. Sana aylık 18 dolar a mal olur. Lokasyon almanya seçersin.
Windows kullanacaksan: 20 dolara bir makina açarsın , 10 dolarda windows lisansına verirsin. Aylık 30 dolar eder. Yine almanya lokasyon.
https://upcloud.com/ buradan inceleyebilirsin. Nasıl bir uygulama olacağında bahsedersen ona göre daha uygun öneriler gelir hocam.
Referans kodumda 7KM32C
Eğer referansım ile üye olursan 10 dolar yatırdığında 25 dolar alıyorsun.
-
Reis digitaloceandan 5 dolara bir vps kirala keyfine bak derim.
-
Turkiyede bulunmasi gereken sitelerim Turhost`ta 5. yili , yabanci projeler icin yillarin firmasi hostgator tercih ediyorum.
Panele ihtiyac duymadan tum isimi kendim cozerim dersen digitalocean. -
aws :)
-
Hocam turkiyeye hizmet veren bir site isen turkiyeden host al. önerim benim ixir olur, Turhost olur.
-
Genellikle Türklerden hosting veya sunucu hizmeti almam başlıca sebepleri
Düşük kalite donanım
Anlık kesintiler
Saldırı koruma yetersizliği
Şişirme fiyat politikası
Hetzner ve ovh da 15 den fazla dedicated sunucuya sahibim. Karmaşık bir yapıyı yönetiyorum tr den anlık Almanya'daki hetzner sunucularima 200 kişi rdp terminal yoluyla bağlılar. 2 yıldır herhangi bir sorun yaşamadım tavsiye ederim.