folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder En İyi Sanal Pos Servisi Sunan Banka Hangisi

En İyi Sanal Pos Servisi Sunan Banka Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Cayan bunu yazdı

Ne pos u ya, posmu kaldı, sana hayatının hizmetini söylüyorum ÖDEAL sistemi ben kullanıyorum 10 numara 5 yıldız,

Kardeş tamam zenginsin anladıkda milletin işine ne karışıyon ister pos kullanır ister akbil.

Kardeş sen adamın avukatımısın, benim söylediğim sistem pos cihazını iptal ettirdi, konuyu açan kişide bu konuda baya şikayetci benim söylediğim sistem ise dahiyane,

dahiyane

dahiyane

tamam hocam haklısınız.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Cayan bunu yazdı
    Cayan bunu yazdı

Ne pos u ya, posmu kaldı, sana hayatının hizmetini söylüyorum ÖDEAL sistemi ben kullanıyorum 10 numara 5 yıldız,

Kardeş tamam zenginsin anladıkda milletin işine ne karışıyon ister pos kullanır ister akbil.

Kardeş sen adamın avukatımısın, benim söylediğim sistem pos cihazını iptal ettirdi, konuyu açan kişide bu konuda baya şikayetci benim söylediğim sistem ise dahiyane,

dahiyane

dahiyane

tamam hocam haklısınız.

,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orde
    orde's avatar
    Erkek

Denizbank, Halkbank, ING Bank vs. hep aynı altyapılar hocam. 

Ben Halkbank ile çalıştım, seviyorum. HSBC Pos'um vardı, aklımı aldı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

ing bank ve yapı kredi kullanan arkadaşlar memnun.

Emekli
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

yapı kredi kullanma da hangisini kullanırsan kullan.

3 ayda 1.500 tl para kestiler hesap işletim ücretiydi teminat mektubu ücretiydi bokuydu püsürüydü.

paçayı zor kurtardım, giden gitti ama.

Mod Düzenleme : Gereksiz küfüre gerek varmı üstad ? Az dikkat lütfen.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

adam sanal pos demis fiziksel pos degil .eticaret sitesinde odel al  nedir amk .

sistemi daha once duydum  4 5 sene once terror le konusup bu tarz bir sistem yapilsa tutacaktir demistim.aklima 2008 yilinda gelmisti =) fikri projeye doksek cok guzel olurdu

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

adam sanal pos demis fiziksel pos degil .eticaret sitesinde odel al  nedir amk .

sistemi daha once duydum  4 5 sene once terror le konusup bu tarz bir sistem yapilsa tutacaktir demistim.aklima 2008 yilinda gelmisti =) fikri projeye doksek cok guzel olurdu

Yine ben ve üşenip yazmadığım projeler.. :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

Heeee, neyse oda aklında olsun gerçek pos hikaye benim sistemde,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

hocam payu yu denedim acaba?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

@buzukatak

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 3241 Toplam Mesaj: 23
pos sanal pos ödeme ödeme sistemleri