En İyi Sanal Pos Servisi Sunan Banka Hangisi
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıCayan bunu yazdı
Kardeş sen adamın avukatımısın, benim söylediğim sistem pos cihazını iptal ettirdi, konuyu açan kişide bu konuda baya şikayetci benim söylediğim sistem ise dahiyane,
dahiyane
dahiyane
tamam hocam haklısınız.
-
Cayan bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıCayan bunu yazdı
Kardeş sen adamın avukatımısın, benim söylediğim sistem pos cihazını iptal ettirdi, konuyu açan kişide bu konuda baya şikayetci benim söylediğim sistem ise dahiyane,
dahiyane
dahiyane
tamam hocam haklısınız.
,
-
Denizbank, Halkbank, ING Bank vs. hep aynı altyapılar hocam.
Ben Halkbank ile çalıştım, seviyorum. HSBC Pos'um vardı, aklımı aldı.
-
ing bank ve yapı kredi kullanan arkadaşlar memnun.
-
yapı kredi kullanma da hangisini kullanırsan kullan.
3 ayda 1.500 tl para kestiler hesap işletim ücretiydi teminat mektubu ücretiydi bokuydu püsürüydü.
paçayı zor kurtardım, giden gitti ama.
Mod Düzenleme : Gereksiz küfüre gerek varmı üstad ? Az dikkat lütfen.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ne pos u ya, posmu kaldı, sana hayatının hizmetini söylüyorum ÖDEAL sistemi ben kullanıyorum 10 numara 5 yıldız,
adam sanal pos demis fiziksel pos degil .eticaret sitesinde odel al nedir amk .
sistemi daha once duydum 4 5 sene once terror le konusup bu tarz bir sistem yapilsa tutacaktir demistim.aklima 2008 yilinda gelmisti =) fikri projeye doksek cok guzel olurdu
-
hipokondriyak bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ne pos u ya, posmu kaldı, sana hayatının hizmetini söylüyorum ÖDEAL sistemi ben kullanıyorum 10 numara 5 yıldız,
sistemi daha once duydum 4 5 sene once terror le konusup bu tarz bir sistem yapilsa tutacaktir demistim.aklima 2008 yilinda gelmisti =) fikri projeye doksek cok guzel olurdu
Yine ben ve üşenip yazmadığım projeler.. :)
-
hipokondriyak bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Heeee, neyse oda aklında olsun gerçek pos hikaye benim sistemde,
-
hocam payu yu denedim acaba?
-
@buzukatak