folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder En İyi Şifre Saklama Yazılımları

En İyi Şifre Saklama Yazılımları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocam masaüstü yazılım değil de, PHP scripti kullanıyorum ben. Her yerden erişim için de kullanışlı oluyor. 

Kullandığım script henüz geliştirilme aşamasında ama iş görür. 

Proje linki: http://sourceforge.net/projects/ppma/

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

keepass

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Yıllardık KeePass kullanırım, üstüne yok.

Andorid ve Dropbox entegrasonu ile cep telefonu ve tüm bilgisayarlarımda entegre calışıyor.

Word Rar gibi atraksiyonlar hem sıkıntılı hem de word actıktan sonra bir güvenliği yok.

Keepassin intrnet üzerinden urldeki db'yi acma özelliğide var.

Üstelik, Zip 1 saniyede kırılıyorsa, Rar 1 dakikada kırılır, KeePass 1 ayda kırılır.

Özellikle Zip şifresi 96 Bit Enc. ile şifrelenmişse, ortalama bir ekran kartı saniyede 400.000.000 password deneyebiliyor, rarda bu sayi 30.000.000'a kadar düşebiliyor, KeePass ise recursive key encryption ile, örneğin şifreyi 1 milyon kere şifreleyip öyle denediği için, cok daha yüksek güvenlik sağlıyor.

Üstelik opensource, dediğim gibi url ve tüm mobil platformlara desteği var.

renegadealien tarafından 02/Ağu/14 14:54 tarihinde düzenlenmiştir

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Benim kendi kafamda bir şifreleme sistemim var :D

Şifreyi hatırlatacak birşey yazarım okuyunca anımsıyorum zaten :D Hakan diye yazıyorum Tahribat şifresi geliyor aklıma :D

BALIK.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yanlış Adres :D

JiggSaw tarafından 02/Ağu/14 15:47 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yıllardır lastpass kullanıyorum. Var olan master password üstüne 2-factor authentication ekledim mis gibi oldu.

Keepas da iyidir ama özellikle bilgisayarında şifrelerini saklamak istersen.

Şifrelemeye gelince zaten ikisi de endüstri standardı olan aes256 şifrelemeyi kulllanıyor.

torpedo_XL tarafından 02/Ağu/14 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Andorid ve Dropbox entegrasonu ile cep telefonu ve tüm bilgisayarlarımda entegre calışıyor.

Word Rar gibi atraksiyonlar hem sıkıntılı hem de word actıktan sonra bir güvenliği yok.

Üstelik, Zip 1 saniyede kırılıyorsa, Rar 1 dakikada kırılır, KeePass 1 ayda kırılır.

Özellikle Zip şifresi 96 Bit Enc. ile şifrelenmişse, ortalama bir ekran kartı saniyede 400.000.000 password deneyebiliyor, rarda bu sayi 30.000.000'a kadar düşebiliyor, KeePass ise recursive key encryption ile, örneğin şifreyi 1 milyon kere şifreleyip öyle denediği için, cok daha yüksek güvenlik sağlıyor.

bende keepass düşünüyorum dropboxla senkronize çalışması ayda kendi serverimde bir yerde tutup oradan çalıştırmak daha mantıklı sanırım . çalınsa bile kimse açamaz sonuçta :) teşekkürler biraz  uğraşayım bakalım .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

winrar + metin belgesi

manyak oluyor. yıllardır ne var ne yok içinde duruyor hala taş gibi.

istediğin yere kopyala dursun. kaybolma şansı yok. ama sağlam bir şifre girmen lazım. ondan sonra hayat senin.

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

https://www.mitro.co/ Geçen twitter alıp kodlarını açtı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Öyle güzel yazmışsın ki artık keepass gelip senedime kefil ol dese olurum

Toplam Hit: 5660 Toplam Mesaj: 21