En İyi Yabancı Hosting
-
Arkadaşlar paraya kıyıp yabancı bir şirketten hosting almak istiyorum. ancak bu konularda hiçbir bilgim yok?? en iyi yer neresidir?
-
KuDuZ bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar paraya kıyıp yabancı bir şirketten hosting almak istiyorum. ancak bu konularda hiçbir bilgim yok?? en iyi yer neresidir?
-----------------------------en iyi yer diye bişi yok . ne için kullanacaksın ? blog forum ? dosya paylaşım vb.
onları belirtsen ve ne kadr alan ne kadar bant istediğini söyleseydin
yabancı en iyileri
1. OVH
2.Leaseweb
3.Netdirect
ama ben herşeyi sınırsız bişi istiyorum dersen
Hostgator-JustHost
-
hocam bant ve alan olabildiğince yüksek olsun.
çok hızlı açılsın istiyorum :) ve devamlı açık olsun. yani sitelerin bir şekilde 5 dakika bile kapalı olması bana pahalıya mal olur.
bir de istediğim kadar domain host edebileyim.
fiyat ayda 100-150 liraya kadar çıkabilirim.
öyle bişiler işte... dediğim gbi çok anlamıyorum...
-
yukarıdakilerde iyidir.
DEstek arıyorsan eger host alırken buna dikkat et. Siten ne üzerine olucak onu söylersen daha iyi olur birde burda türkler var hoca gavurdan ne icin alıyorsun. Diyorsan bıktım gavur alıcam
bunada bak
http://servage.net/
buda indirim kuponu
114477
-
[alıntı]
verdiği hayvani alan, trafik ve ucuz fiyatına aldanılmaması gereken hosting şirketi. sunucuları hızlıdır ancak sürekli veritabanı hatası verir. paneli de epey kullanışsızdır.
[/alıntı]
demişler ama hocam?
-
Bluehost
2 yıl limitsiz bw limitsiz alan limitsiz domain
1 tane hediye domain name
95 usd
-
3 yıldır kullanıyorum bir sorun yasamadım. 40 mb bir db var en büyügü tık demiyor özelden atarım siteyi istersen tabi kefil olmam sonucta host firması.
Sunu söylerim burdaki özellikleri http://www.servage.net/page/features/
Burdaki componentler yeterlidir sanırım.
ve tam olarak ticket actıktan sonra 34 sn de bana geri dönüs yapmaları gönlümü fethetmiştir. Sonucta hangi host firmasını söylersen söyle sana ben bin türlü kötü yorumu gösteririm onlar hakkında.
Ben bu host firmasında tahmini 18 site barındırıyorum zaman zaman degisiyor . Ciddi hic bir sorun yasamadım. Ama bu birazda sans isi bu unutma.
Edit
ha bu arada sana hangisi uygun geliyorsa onu al kesinlikle kendin incele birinin tavsiyesi ile alıp sorun yasarsan o da zan altında kalmasın. Benimkisi opsiyon ve secenek olması amacı ile verilmiştir.
-
godaddy.com
awardspace.com
-
aman godaddy pişman etti bi kere..
yavaşlıktan öldürüyordu yeminlen.
-
KuDuZ bunu yazdı:
-----------------------------leaseweb işini görür mü?
-
KuDuZ bunu yazdı:
[alıntı]
verdiği hayvani alan, trafik ve ucuz fiyatına aldanılmaması gereken hosting şirketi. sunucuları hızlıdır ancak sürekli veritabanı hatası verir. paneli de epey kullanışsızdır.
[/alıntı]
demişler ama hocam?
-----------------------------sakın!
trafik alan yüksektir ama gerçekten iğren çtir, saın!