En Kaliteli Hosting ?
-
indirimlihost.net den kesinlikle ama kesinlikle almanızı önermiyorum.Gerçekten yurt dışından almanız açınızdan daha iyi olacaktır.Türk'lerden daha çok kontrol ettikleri tek tek inceledikleri kesinlikle doğru.
-
rene abi ben siizn yerinizde olsam bununla ilgili bir döküman yazardım çünkü her host yada reseller almak isteyen hangi firma diye soruyor ama sen üşenmeden türkiyeden alma! diyorsun. her seferinde soru sorulacağına döküman bölümünde ne gibi kıstaslara dikakt edilmeli nerden alınmalı nerden alınmamalı iyi bir hosting nasıl olur vs vs. bu benim düşüncem tabi. ama ben müridlerede söylüyim bende buzuldan 1 host aldım ama kendim için değildi :) sorun yaşamadım ama otobüs çarpsa yaşardım heralde :)
abülerim kardeşlerim rene bişi diyosa kulak verin dinleyin bilgisi yoksa saten yasmaz. yazıosa bildiği için yazıodur!
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
benden de tahribattan bircok mürid host reseller aldı sorabilirsiniz
Selapakdan aldım su anda cok cok memnun kaldım.Selpak Mükkemel Hostcum bnm -
dayı host konusunda çok seçili olmalısın ben biyerde host almıştım sitenin hiti 5k olunca günün yarısı kapalı kalıyodu site :D
dertten başım şişti artık sonra geçtim kaliteli bi hostinge bu adamlara geçtim geçeli sitede en ufak bi sorun bile olmadı
dearshell.net tanınmamış biyerdir
eğer öyle çok mühim bir iş varsa
rh.com.tr var
dediğim gibi hocam çok seçici ol ilerde başın ağrımasın
-
maxiserver.net Gerçekten kalite arıyorsan tavsiye ederim.. 150 domain o hosta yönlenikse vardır bir bildikleri:)
-
tek bir firma ismi verebilirim Turkiyede bu konuda
Turkiyede gercekten kaliteli bir hosting istiyorsaniz
www.koc.net
7x24 destekleri vardir, actiginiz cagrilar mutlaka cevaplandirilir, aradiginizda her zaman telefonun ucunda mutlaka biri cikar,
fiyati digerlerine gore gercekten yuksektir ama saglam kaliteli bir hosting ariyorum fiyati benim icin onemli degil diyorsaniz siddetle tavsiye ederim.
-
kebirhost nasıl arkadaşlar ?
adamların hosting paketleri bayağı ucuz peki güvenlik ?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------kebirhost nasıl arkadaşlar ?
konuyu baştan sona oku. kebirhost hk birileri bişeyler yamış=) -
valla dayı hosting işinden pek çakmazdım ama markum.net ten bi hosting aldık fiyatı güzel felan ama adamlar mssql desteğine var yazmışlar sonra mssql veri taanı kurmaya çalışıoz olmuo aradık meğersem varmışta parayla aktifleştirmek lazımmış baktım sayfalarına hakkatten ufacık bi yıldız atmışlar oda şu şekilde
* mssql desteği var
yıldızıda beyaz fona gri şekilde atmışlar şu anda nasıl düzeltmişlerdir herhalde baya bi olay oldu ama adam bide telefonda utanmadan aylık 3 mü 5 mi ney dolara bu desteği aktif edebiliriz dio al sana türkiye
bi arkımda aldı adam paneli silmiş panele giremio
bi arkım daha aldı firma 4 ay sonra kapandı site yok site olmadığından panel yok ftp yok bi sik yok oda kaldı ( bu arada pek anlamam host işinden kendi dedikklerini aktarıom)
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------kebirhost nasıl arkadaşlar ?
-----------------------------kebirhost mu? , hmm gel benden al sen biseyler