En Kaliteli Laf Oturtma Anınız
-
arkadaşalr hani biri bişe derde büyük bir piçlikle ona şap diye oturttuğunuz cevaplar unutamadığınız sürekli yaptığınız varmı böle anılarınız
-
dershane merdivenlerinden çıkıyorum kalabalık 3-5 kız merdiven başında benim için aaa gene yeşil giymiş 10 gündür yeşil şeyler giyiyo diye konuşuyorlardı. yanlarından geçerken bişe anlamadım uykuluydum. diğer merdivenin başına çıkınca anladım bana söylediklerini durup üstüme baktım harbiden yeşildi :D döndüm arkama sanane lan am*** kodum kızı diyip ardından senkronize küfürlerle olayı süslemem ve bunu 2014901293 kişi içinde yapmam çok hoşuma gitmişti :)
-
bigün sınıftayım sapın biri bana küfredio anam avradım ecdadım üzerine senden bunu alacam die falan aynı hızla ecdadını ... demem ve sınıfın kopması süperdi yaw
-
olaydan önce en beğendiğiniz felsefi sözler adlı konuyu okuduydum ordaki bugünlerde herkesin derdi ben olmuşum demek ki zamanında çok pis koymuşum gibi bir laf vardı.çok hoşuma gitti mutlaka bunu kullanacam dedim. 2 gün sonra okulda öğle arasında yanımızda bir iki kız arkadaşla beraber deneme sınavına girdiğimiz dersaneye gidiyorduk yanımızda da beni çekemeyen bi ipne vardı sürekli bişeyler söylüyordu kızları güldürüyordu kendince birden aklıma bu laf geldi dönüp;bugünlerde senin derdin ben olmuşum demek ki sene başında çok pis koymuşum dedim çocuk da kızlar da *öt gibi kaldı :D o sözü okumama vesile olan müride burdan teşekkürlerimi sunuyorum :)
-
ben barmenlik yapiyorum is icabi bardakilerle muhabbet filan olur iste bir kac kiz geldi bara sen kokteyl yapmasini biliyormusun filan beni siniyorlar iste makara gececekler kotu anlamda degil
kiz bana kokteyl yapmasini biliyorsan bana bir sex on the beach yap dedi bende cok ciddi birsekilde gozlerine bakarak benim evim daha yakin dedim hehe kiz kaldi oyle sonra kikikirir gulduler hosuna gitti ama eve gelmedi haha :D
-
konyadaydık bitane tepe var orda alaaddin tepesiydi herhalde adı orda oturmuşuz hava sıcak mayışmışız böyle. birden 3-4 tane tikky kılıklı kız geldi tam önümüzde konuşmaya başladılar. bende dalmışım tam kızların olduğu noktaya bakıyorum hiçbi kötü niyetim yok, birden kız bana dikdik baktı, ben hele daha bakıyorum onun suratına mal mal, kız birden "trenemi bakıosııaan?" dedi ben şaşırdım tabi haliyle önce "höö?" diye bi ses çıktı sonra kendimi topladım ve "he binecemde öndenmi binsem arkadanmı diye bakıyorum" dedim. bu sefer kız mal mal bakmaya başladı bana gerizekalı deyip çekip gittiler...
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------konyadaydık bitane tepe var orda alaaddin tepesiydi herhalde adı orda oturmuşuz hava sıcak mayışmışız böyle. birden 3-4 tane tikky kılıklı kız geldi tam önümüzde konuşmaya başladılar. bende dalmışım tam kızların olduğu noktaya bakıyorum hiçbi kötü niyetim yok, birden kız bana dikdik baktı, ben hele daha bakıyorum onun suratına mal mal, kız birden "trenemi bakıosııaan?" dedi ben şaşırdım tabi haliyle önce "höö?" diye bi ses çıktı sonra kendimi topladım ve "he binecemde öndenmi binsem arkadanmı diye bakıyorum" dedim. bu sefer kız mal mal bakmaya başladı bana gerizekalı deyip çekip gittiler...
-----------------------------bu süpermiş :D ya :D
önden mi binsem arkadan mı ahahahaha koptumm :D
bide excanın sabitim lan yar.... deişi varmı$ :D o süperdi sanırım :C
banada bugun halk otobüsünde oldu bi olay xD
bindim otobüse verdim ücreti gözüme bi kız takıldı kızı kesiorm böle :D oturmadım hiç bi yere ayakta duruyorum
muavin geldi otursana bo$ yer var dedi
bnde ben her bo$ buldugum yere oturmuom hocam dedim :D
snra serhat abi arkada$ sagda inicekmiş....
-
beni birisi ezik altında bırakmak isterse ;
Babanda öyle diyordu bi kalıp sabuna gitti :))) eleman çöküyor
-
kardeşimin okuluna gittim hocanın biri elinde sopayla geziyo herkesin tuttuğu kendine diyesim geldi ama diyemedim :S
-
mahallede sallamasyoncu bir arkadaşım vardı.kardeşi ben ve o üçümüz sohbet ediyorduk.en iyi fifayı kim oynuyor diye.kardeşi ben 6 aydan beri oynuyorum demişti.oda altında kalmamak için son derece ciddi olarak 'mal bende 4 senedir oynuyorum ne var demişti.
bende '' hassktri lan ordan 4 sene önce fifa 99'mu vardı'' demiştim.
not : olayın yaşandığı tarih 2001'di.
-
Gözle laf oturtmuştum bi ara.ÖSS ayağına süründüğüm dersanelerin ilk yılı.Bayan kart bi coğrafya hocasının dersi.Sınıfı kaynatmıştım çığrından çıkmıştı sonra hoca bağırmaya başladı işte genel hoca tripleri kendinizi ne sanıyosunuz bık bık bık.Sonra dışarda benim saatim 120 milyon dedi.Tabi insanın aklı başka yöne gidiyor o ara hocanın gözlerinin içine baktım istem dışı bi ahahaha demişim.Allah belanı versin çık dışarı dedi.Kalktım tam kapıdam çıkıyorum tüketici haklarını koruma derneğine ayıplı maldan dolayı şikayet telefotınu yağıyormuş dedim sınıf koptu hoca çığğhhhkkk diye bi çığlık attı :D Şimdi eski laf sokma performansım kalmadı olgunlaştımmı ne.