En Kaliteli Yaprak Jilet
-
amele_2 bunu yazdıWine bunu yazdı
normal sakal traşı için kullanıcam
Permasharp aldım bakalım
amele_2 : Ne tür bir makinede kullanıyorsun jileti sen?
ustura kullanıyorum ben
Hocam nasıl beceriyorsunuz ustura ile traş olmayı? Valla hayranlık duyuyorum. :) Ben bir ara kullandım yüzümün amına koymuştum. :D
-
lan gilette blue 3 kullanıyorum ne tahriş ne bişey.boyle fantazilere gerenk yok.
-
karabuyucu bunu yazdıamele_2 bunu yazdıWine bunu yazdı
Permasharp aldım bakalım
ustura kullanıyorum ben
Hocam nasıl beceriyorsunuz ustura ile traş olmayı? Valla hayranlık duyuyorum. :) Ben bir ara kullandım yüzümün amına koymuştum. :D
zor değil o kadar da. alışmak lazım tabi lakin abartılacak bi durum yok. yatık tutarsan kesmezsin yüzünü. "/"
"|" dik olursa kesersin. şöyle söyleyeyim. çift bıçaklı derby ile yüzümü kesmişliğim var. usturayla yok.
-
amele_2 bunu yazdıkarabuyucu bunu yazdıamele_2 bunu yazdıWine bunu yazdı
Permasharp aldım bakalım
ustura kullanıyorum ben
zor değil o kadar da. alışmak lazım tabi lakin abartılacak bi durum yok. yatık tutarsan kesmezsin yüzünü. "/"
"|" dik olursa kesersin. şöyle söyleyeyim. çift bıçaklı derby ile yüzümü kesmişliğim var. usturayla yok.
aynen biraz zaman alıyor alışman sadece ben mac3 le bile kesmiştim cene altında biryeri :D
-
iQsuz bunu yazdı
lan gilette blue 3 kullanıyorum ne tahriş ne bişey.boyle fantazilere gerenk yok.
-
karabuyucu bunu yazdıamele_2 bunu yazdıWine bunu yazdı
Permasharp aldım bakalım
ustura kullanıyorum ben
Makinede kullandım,3 bıçaklıda ama tahrişi en az ustura oluyor bende.Başlarda bende baya kesmiştim yüzümü ama zamanla ustalaşıyorsun.
-
kardeşim berber senelerdir kendim traş olmadım :) ama kendisi dükkanda perma sharp kullanır.
-
Maceraya gerek yok :)
Sert sakal olmama ragmen 1 bicak 3 ay götürüyor :)
-
u235 bunu yazdıiQsuz bunu yazdı
trollük yapmayın kullanmadığınız şeyi bilemezsiniz arada acayip fark var yada sakalanız azdıor oyüzden böyle konuşuyonuzdur
Yada kısa sakal ile kullanıyosunuzdur ben uzatıyorum sonra kesiyorum o yüzden jilet veya permatik kullanıyorum
srsr_mnyk tarafından 11/Tem/13 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
haftada bir sakal kesenler için en mantıklısı usturadır mac3 tıkanır kesmez.
10 yıldır ustura kulanıyorum her jileti denedim permasharp en iyisi derby seramikli jilet var ama oda tek traşta kör oluyor.