En Kolay Web Tasarım Alanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar açıkcası kağıt üzerinde mükemmel web site tasarımlarım var ama bunları hayata geçirmek için bilgili olduğum bir alan yok bir kaç gündür wordpress tema yapımını inceliyorum ama gerçekten uzun vade uğraşmak ve gereksiz bilgi öğrenmek gerekiyor(gerekli ama gereksiz). Bana kolay yoldan tasarımlarımı hayata geçirebileceğim, aynı zamanda da kullanışlı bir sistem önerirseniz sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek

HTML ve CSS ye dök, sıfır sistem yazanlara da satarsın, onu wp ye geçirecek olanlara da satarsın. 

Real Eyes Realize Real Lies
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

photoshopta çiz psd to css çevirenlere parayla çevirt.

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

O tasarımların mükemmel olduğu nasıl belirlendi? 

Truelancer. Com da ucuza yaptırabilirsin. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Adobe MUSE

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

Adobe MUSE

aradığım sanırım bu teşekkürler hocam ayrıca yeni tavsiyeleri bekliyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bir mühendis/coder olarak en başta mükemmel'i tanımlar mısın? :D

Wordpress tema yapmayı öğren, o gereksiz dediğin bilgilerin ne kadar gerekli olduğunu anlarsın. HTML+CSS+JS bilmeyen adamın yapacağı şeyler değil istediklerin.

Frontpage ile başla derim..

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Wordpress tema yapmayı öğren, o gereksiz dediğin bilgilerin ne kadar gerekli olduğunu anlarsın. HTML+CSS+JS bilmeyen adamın yapacağı şeyler değil istediklerin.

mükemmel şimdiye kadar gördüğüm temalardan daha iyi tasarım manasında kullandım. ayrıca bana göre gerekli olan frontpage tarzı kullanışlı programlardır ve bu mümkündürde. böyle bir imkan varken kod ezberleyip kafa yormak anlamsız kodları ezberlemek gereksiz bilgilerle kafayı doldurmak demektir. rtiz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    4Senarist bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

mükemmel şimdiye kadar gördüğüm temalardan daha iyi tasarım manasında kullandım. ayrıca bana göre gerekli olan frontpage tarzı kullanışlı programlardır ve bu mümkündürde. böyle bir imkan varken kod ezberleyip kafa yormak anlamsız kodları ezberlemek gereksiz bilgilerle kafayı doldurmak demektir. rtiz

Saygılar, gelip gereksiz dediğin bilgiye sahip insanlardan tavsiye isterken dediğin ne kadar mantıklı bir düşün.

Mükemmel tasarımlı teman çeşitli çözünürlük, cihazlar ve browserlarda her bir yerinden çökerken gelir 2. Konunu açarsın. 

Sen yine de yap, öğrenmek güzeldir. Sadece ileride problem olacak yine gelecek o gereksiz bilgilerden biraz daha isteyeceksin. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı
    4Senarist bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Saygılar, gelip gereksiz dediğin bilgiye sahip insanlardan tavsiye isterken dediğin ne kadar mantıklı bir düşün.

Mükemmel tasarımlı teman çeşitli çözünürlük, cihazlar ve browserlarda her bir yerinden çökerken gelir 2. Konunu açarsın. 

Sen yine de yap, öğrenmek güzeldir. Sadece ileride problem olacak yine gelecek o gereksiz bilgilerden biraz daha isteyeceksin. 

+1

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı
    4Senarist bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Adam haklı :) madem gereksızbilgi niye soruyorsun soruyorsan neden gereksiz diyorsun 16 17 yaşlarımı hatırladım ozaman herkez hackir di :D programla hack yapip pc lerine keyloger trojen dolduruyordu heygidi günler hey :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 1952 Toplam Mesaj: 21
kolay web tasarım