En Nefret Ettiğiniz Reklamlar
-
boru degil ne plas diyordu erman toroglumu ne sevmedim sevemedim ayar ediyor beni
-
tahribatin reklamlari
-
hocalar chewydent midir nedir öle bi sakız reklamı vardı,ne acayipti ya ;
- yürürken sakız çiğneyemiyorum niye yapamıyorum,kaybolmayın sakız istiyoruz. falan diyolardı
.Allah belalarını versin ;D
Bide şimdi tuttur.com çıktı radyospor dinleyenler bilir.
-Sende tut,tutul,tuttur.com.
bu nedir ya :|
-
Cincin çıkacak kuş çıkacak :D
Defacto'nun reklamlarından ve vodefone'nin kırmızısından tiksiniyorum.
-
Defacto'nun eski reklamlarından tiksinirdim, bir halt anlamazdım.
Amerikanın Akdeniz'i mi derdi bir şey derdi Amerikadan kalkıp Akdenize'mi geldi derdi sinir olurdum. Defacto'nun içinde akdeniz sözünün geçtiği bir reklamları vardı onları kastediyorum
-
Reklamın iyisi kötüsü olmaz :D
ama ben de Mavi reklamını sevmiyorum ne İstanbul'muş arkadaş ya
-
günde 2 bardak süt reklamı. gözlerr hep üstümdeee:S vodafonun turkcellin aveanin türktelekomun hepsinin reklamlar çok dandik. eskiden gülse birselin gag adli programinda ne komik yaratici reklamlar izliyoduk. herşeyin suyunu çıkartiyorlar. millet birine az sempati duydumu onu alip tiksindirinceye kadar gözümüze sokuyorlar.(şafak sezer,cem yılmaz,şahan vs) ürünün niteliğine göre yapilmiş, göze kulağa hoş gelen amacına uygun yapılmış birkaç reklam var. e son izlediğim baba beni okula gönder kampanyasi ile ilgili reklam.
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
etini mi ülkermi küçük bi tane cilli cocuk cıkıyo sen gidince diye sarkı sölüyo nefret ediyorum o reklamdan ve cocuktan... bide o reklamla kalmayıp ikisini cekmişler o cilli cocukan daha baskada cocuk koymuslar 2 defa nefret ettim :)
-----------------------------nestle hocam(= amk havuclarina bnde ayar oluom valla(=
-
EpheSuS bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
etini mi ülkermi küçük bi tane cilli cocuk cıkıyo sen gidince diye sarkı sölüyo nefret ediyorum o reklamdan ve cocuktan... bide o reklamla kalmayıp ikisini cekmişler o cilli cocukan daha baskada cocuk koymuslar 2 defa nefret ettim :)
-----------------------------+1111111111111111111111111111111111 Hocaaaaaa girip dalıcam antene :D
-----------------------------bu reklamı ,reklam dersinde tartıştık...hocam dedikii..çocuğu bilerek gerizekalı seçmişlerdir çikolatadan soğudum :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
boru degil ne plas diyordu erman toroglumu ne sevmedim sevemedim ayar ediyor beni
-----------------------------aynen, üker çillisi, gay istanbul mavi reklamını.
Ekstradan türkcell'in şu antenli veletlerinden tiksiniyorum..