En Pahalı İnternet Bizde
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------defax kes lan bende sokuyorum artık telekoma her bi tarafımı hak ediyo serefsizler. 31 marttan beri sınırsız olcam , bırak kafamı andy i sokacam telekoma
-----------------------------benide benide:F bende girmek istiyorum telekoma foxxly :|
-----------------------------
ayıpsın kantarım :D önce ben sonra sen :D senin kefilin olmak bi $eref :D seninde aq telekomunda aq :D
-
^japonlar da internet 0,13 dolarsa bizimki 15,75 dolar diipte mutlu olan arkadaşlarım var :|
-
...Komple Ben Gireyim |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 61% -
Hocam zaten herseyin en pahalisi bizde verginin vegisini oduyoruz bu nacizade ulkede zirt pirt bakim onarim ayagina iptale baglarlar arar derdini anlatirsin bilmislik taslarlar laftan anlamazlar ama gel gelelim ki insanlar hala onlarin tarafini tutar oldukca ilginc..
-
ALMANYADA 60euro Sınırrsız
-
giren girene :D:P
-
please wait. message loading...
-
1 - simdi ttnete bi tarafını ve andy i hatta kantar31 i sokanlar EmiRReiS duymasın :|
2- bende kantar31 e vucudumla birlikte gireyim :B foxxly ede gireyim :B
3- konuya dönersek TTNETE KAFAM GİRSİN :B
-
evet malesef öyle telekom resmen züküyor adamı :)
yurt dışında sunucu hat ücretleri ile buranınkiler arasında dünya kadar fark var...
kör tuttuğunu yapar hesabı :)))
telekoma kafam girsin.
-
Şimdi rekabet yok telekom g.te parmak şeftali geziyor ortalıkta.
QuikNet bir rakip gelsin hiç değilse İstanbul Ankara ve İzmirde Hızlar katlarca artar. Çünki QuikNet'i sorgusuz sualsiz alıp 2 yıllık anlaşma yapıcam. 100 mbits hat alıcam saniyede 12 mb download paşalar gibi.
Telekom ise hala Rapidshare'nin bile hattını geçemesin. Rapidshare 220 gpbs telekom 157 gpbs ve 157 ile övünüyorlar 5 katına çıkardık die :D
Google bile okyanusa şuraya buraya hatlar döşicek artık. Keşke telekomu google satın alsaydı