En Rahatsız Edici 10 Film
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
Bir hafta kendime gelemedim bu filmi tekrar ilk izlenim etkisiyle seyredebilmek için herşeyi yaparım
-----------------------------senaryo oyunculuk konu herşeyiyle mükemmel film..
merak ettim :| -
bu requiem for a dreami izleyip bi hafta etkisinden cıkamayanları anlayamıyorum
hani oyle cok fazla korku,gerilim filmi izleyen birisi değilim
aksine hiç sevmem
ortaokula giden kardesimle beraber izledik
ikimizede hiçbi etkisi olmadı
-
Lathedarkman bunu yazdı:
Knightkib bunu yazdı:
izlediklerim
The Exorcist
Saw
the Texas Chainsaw Massacre
The Blair Witch Project
Antichrist
Hepsinin tadı ayrı ama Antichrist de kadının adama odunla yaptıgı hareket beni karı milletinden tırstırdı :d izlerken "Waaaaaaaa" olmuştum :S hiç unutmam
-----------------------------hocam inan kafama odunla vur diyen abazanlar var memlekette :) sağlam vuruyorsa böyle hatun gerekli o zman :)
-----------------------------o abazanlara Antichrist izletmeli :D
-
city of god da olmalıydı bence bu listede
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Bir hafta kendime gelemedim bu filmi tekrar ilk izlenim etkisiyle seyredebilmek için herşeyi yaparım
-----------------------------bunun yönetmeni kesin bu uyuşturucuların kafasını ii bilio olmalı bu kadar gerçek yansıtılırdı oyunculara hiç lafım yok zaten mükemmellerdi hele o yaşlı kadın...
filmlerin hepsini izlemişim yaw :D
-
Bu listeyi yapanlar hiç Salo or 120 Days of Sodom, Begotten, The Holy Mountain, Gummo gibi filmleri izlememişler herhalde.
-
KrypT bunu yazdı:
Bu listeyi yapanlar hiç Salo or 120 Days of Sodom, Begotten, The Holy Mountain, Gummo gibi filmleri izlememişler herhalde.
-----------------------------:D Yasaklı filmleri almamışlar listeye belli
-
Bu filmlerin hiçbiri bildiğim kadarı ile yasaklı değil şu anda.
-
Blair cadısı bok gibi.
-
Otomatik portakallar Stanley ustanın en büyük dehalıklarından biri film bir sanat filmi olduğu için anlaşılması güç ve olaylar imgesel. Rahatsız eden yerler ise sahnede kadına tecavüz, öldürme vb... Birkere izleyip beğenmeyenlere sonuna kadar hak veriyorum çünkü bu filim ilk seferde anlaşılmaz. 10kerede izleseniz 11.de "Aaaaaaaa! burada bunu anlatıyormş" diyorsunuz. 1kere izleyip, bol bol filimi anlatan yorumlayan yazıları okuyunca "Hadi canım" diyorsunuz ve asıl macera 2. ve sonraki seyirlerinizde başlıyor...