En Sağlam İngilizce Öğrenim Seti Lazım
-
Beyler Demin Bir Turist Geldi Bişeyler Soru Cevaplayamadım (Allahtan Telefonumda ingilize Bilen Bir akraba vardı Telefon Açtım Adamla Konuşturdum Bir Şekilde Hallettik).Bizim Buralara Baya Bir turist geliyor.onun için İngilizce Öğrenmeye karar verdim. Bunun için bana yardımcı olacak bir eğitim setine İhtiyaçım Var.
Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.
-
evet hayırı öğren yeter türk'e verecenmiyi öğren birde :|
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler Demin Bir Turist Geldi Bişeyler Soru Cevaplayamadım (Allahtan Telefonumda ingilize Bilen Bir akraba vardı Telefon Açtım Adamla Konuşturdum Bir Şekilde Hallettik).Bizim Buralara Baya Bir turist geliyor.onun için İngilizce Öğrenmeye karar verdim. Bunun için bana yardımcı olacak bir eğitim setine İhtiyaçım Var.
Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.
-----------------------------güzel bir setle kafaya koyduktan sonra hertürlü öğrenirsin.ama set hakkında yardımcı olamıcam bende arıyorum çünkü :)
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------evet hayırı öğren yeter türk'e verecenmiyi öğren birde :|
-----------------------------Tamam amk ne güzel Fikir:D Başka Bildiğin Varsa Yaz Hoca Lazım olacak.
-
En iyi eğitim seti kitap ve sözlüktür. Git kitapçıdan bir grammer essentials al grammer çalış ama harbiden bir şeyler öğrenmek istersen ingilizce kitap okuyacaksın.
Açacaksın kitabını sözlügünüde yanına, okuyacaksın bilmedigin kelimeleri bir kağıda yazıp tekrar ediceksin. Basit romanlarla başla sahaflarda bulursun. 3-5 10 derken biraz biraz ağır romanlara geç sonra internette ingilizce haberleri oku BBC iyidir.Ayrıca türkler icin eğitimde verilmekte bbc den.
Ve en önemlisi yabancı bir foruma üye olup aktif ol.
Hadi kolay gelsin.
-
70 Cd lik İngilizce Eğitim Seti (Daylight)
diye geçiyor hocam nette bir araştır istersen biraz göz gezdirmiştim sağlam sete benziyor sınıf ortamında anlatım falan
-
adres sormustur hocam sana :) go straight ahead de anlar o :).
seni idare edecek kadar ingilizeceyi netten den ogrenebilirsin. kelimeleri ezberle. sonra zamanlara falan bak isi cozersin.
-
janni bunu yazdı:
-----------------------------En iyi eğitim seti kitap ve sözlüktür. Git kitapçıdan bir grammer essentials al grammer çalış ama harbiden bir şeyler öğrenmek istersen ingilizce kitap okuyacaksın.
Açacaksın kitabını sözlügünüde yanına, okuyacaksın bilmedigin kelimeleri bir kağıda yazıp tekrar ediceksin. Basit romanlarla başla sahaflarda bulursun. 3-5 10 derken biraz biraz ağır romanlara geç sonra internette ingilizce haberleri oku BBC iyidir.Ayrıca türkler icin eğitimde verilmekte bbc den.
Ve en önemlisi yabancı bir foruma üye olup aktif ol.
Hadi kolay gelsin.
-----------------------------Güzel fikir hocam eyvallah
Sözcüğü aldım güzel baya bi geniş kelimeye sahip. Artık bundan sonrası bana ait en kısa zamanda ingilizcemide öğrendim mi yeter bana.
-
brK bunu yazdı:
diye geçiyor hocam nette bir araştır istersen biraz göz gezdirmiştim sağlam sete benziyor sınıf ortamında anlatım falan
-----------------------------Orda bir eleman var; tekerlek midir, nedir bilemem... Adamın konuşmasına takılıyor sürekli aklım. :D
Sinir küpü oldum adamı dinlerken. Ne dediği de anlaşılmıyor a.q. :D BeyazŞov'a bile çıktı. :D O derece
-
tutkun bunu yazdı:
-----------------------------brK bunu yazdı:
-----------------------------Orda bir eleman var; tekerlek midir, nedir bilemem... Adamın konuşmasına takılıyor sürekli aklım. :D
Sinir küpü oldum adamı dinlerken. Ne dediği de anlaşılmıyor a.q. :D BeyazŞov'a bile çıktı. :D O derece
o adamı gördükçe ingilizceden soğuyorum, OK OK diyip duruyor :) -
pc_worm bunu yazdı:
tutkun bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
o adamı gördükçe ingilizceden soğuyorum, OK OK diyip duruyor :)
-----------------------------o setle ingilizce öğrenilemeyeceği gibi türkçeyi de yavşak gibi konuşma rahatsızlığına yakalanabilirsiniz. kullanmayın kullananları uyarın