En Son İzlediğiniz Filmler (Tavsiye)
-
Recep ivedik 5 (olumlu olumsuz yorumlara bakmadan sadece gülmek için izlenir)
ve en son izlediğim herkese tavsiye ettiğim biyografi; Sokak kedisi Bob
http://www.imdb.com/title/tt3606888/
Özet: Londra'da yaşayan hanesiz ve rehabilitasyonda olan daha önceki eroin bağımlısı james bowen sokaklarda şarkı söyleyerek hayatta kalmaya çalışmaktadır. sokakta bulduğu hasta sokak kedisini rehabilitasyon ettirmek için evine alır ve hayatı bundan sonra değişir. bob ismini verdiği kedisi iyileştikten sonra her gün onunla londra'da otobüsle yolcu ettikten sonra sokakta şarkı söylerken ona eşlik etmeye başlar ve olaylar gelişir.
Kitabı da vardır isteyenler için,
-
Inception
Prestige
-
Hocalar ciddi anlamda korku türünde bir film tavsiyesi arıyorum.
-
'' bak kim döndü '' hitler in günümüz dünyasında yeniden geldiği trajikomik kısmen belgesel tadında ve anlamlı bir film tavsiye ederim..
-
RockZs bunu yazdı
Bugün izledim bunu.
Kötü değil iyi değil. Pazar sabahı film kuşağındakilere benziyordu. Hayatımda iz bırakmadı. Ama elimde iş vardı beraber iyi gitti.
-
-
Dante_ bunu yazdı
Hocalar ciddi anlamda korku türünde bir film tavsiyesi arıyorum.
Bende deli gibi korkayim istiyorum. Ama böh yapmasinlar içten içe gerileyim.
Ruh muh gibi saçma şeyler olmasın. Kanli canlı adamlar kovalasin. Aptal sarişin kizlar olmasin. Hem korkup hemde tek başına mahzene bakıp geleyim deyip beni deli etmesin. Ekran karşisinda sayiyorum.
Katil uşak olabilir, ancak kapalı mekanda kim kim katil diye akil yürüteyim bulamayim :(
Sırf korku diye gereksiz abartili işkence ve kan olmasin.
Tavsiye istiyorum bende..
-
ilk batman'i izledim geçen 1989 yapımı
-
Son 5 film checkin listem:
Kauwboy 2012 7.2 A Monster Calls 2016 7.5 The Holy Mountain 1973 7.9 1 Kezban 1 Mahmut: Adana Yollarinda 2016 7.4 Female Trouble 1974 7.3 Kezbanlı mahmutlu olmadı arada ama bazen toprağımızın filmlerini de izlemeli.
-
Çin Seddi filmini tavsiye ederim;
http://www.susunuz.com/turkce-altyazili-filmler/cin-seddi/izle.html