En Ucuz Uçak Bileti ?
-
iberia ..
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------
THY da 1 sene bilgi işlem de çalıştım .tanıdığım pilotlarda vs.. oldu . ancak thy yi çok iyi bildiğim için bende diyorumki biraz fazla ver için bi nebze rahat olsun.
-----------------------------hocam allah aşkına çok fiat farkları oynuo. ne farkı olabilirki bu fiat farkını karşılıcak.. thy nin ucakları ucakta, dierleri maketmi hoca..
-
mesut589 bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
walla bilmem ama thy den de vazgecme derim 2 kuruş fazla olsun thy olsun
-----------------------------en yazikki en iyisi thy değil lufthansa, air fransa vb. gibi sirketler thy den kat ve kat iyi ve hizmet/fiyat acısından da ustte thy kendini singapore airlines ile bir goruyor herhalde
vallaha bir cok sirketle uctum enson air frans la uctum neydi la o oyle fransaya indik ordan ingiltereye gececegim adamlar bize pervaneli bir ucak verdi korktumla eski gorununce :D ama nostaljide oldu bir yandan 20 30 ksii filan uctuk ama ben yinede turk hava yollarinin verdigi hizmeti bulamadim duyduguma gore pilotlarida askeriyeden mi emekli askerlerdenmi ne seciyorlarmis -
philist bunu yazdı:
İstanbul - Chicago en ucuz nereden bulabilirim? Bilen var mı? Bulamadım. Teşekkürler.
-----------------------------Ne zaman ucmayi dusunuyosun eger yaz aylarindaysa fiyatlar artiyo.. Deltadan bulabilirsin..Deltanin koltuklari rahattir fakat yemekleri berbat thy'nin yemekleri guzeldir koltuklarida delta kadar rahat degil.. Iyi yolculuklar..
-
haziran gidiş eylül dönüş
-
delta ya bak
onda ucuz olabilir
-
arkadaslar almanya-turkiye arasi gidis donus bilen varmi ben pgs de buldum ucuz ama onunda gunlerı bana uymuyor baska olması muhtemel bılen varmı??
-
alibaba bunu yazdı:
arkadaslar almanya-turkiye arasi gidis donus bilen varmi ben pgs de buldum ucuz ama onunda gunlerı bana uymuyor baska olması muhtemel bılen varmı??
german wings cok uygun hemde yogunluk olmayan sabiha gökcenden
veya
air german 15-20 euro daha az falan olabilir gidiş dönüşte..
2side uygun ama ucaklarda Türk yolcu bulman zor olabilir :) -
17 Hazıranda Los Angeles 'a gidicem . Ucuz ucak bileti icin yardimci olacak arkadas olursa sevinirim . Simdiden tesekkurler .
-
www.skyscanner.net
Not: Thy kadar kazıkçı bir şirket daha yok beyler onun taa neyse. Ryan air ile 2 saat(finlandiya-almanya) 10 euroya uçabiliyorsam, ki sadece bileti 20 gün önce falan almak kaydıyla, istanbuldan konyaya 45 dakka için benden 130 kusur lira istememeliler.