En Ucuza E-Ticaret Sistemi Satacağım - Nasıl Satarım?
-
Hocam işin rast gelsin, demo var mı? Bir de multivendor, c2c mümkün mü?
-
Demo iletebilir misin hocam
-
Arkadaşlar gelen DM ler demo istiyor ama demo site benim adımsoyadim.com şeklinde.
Cep numaranızı DM den yazın oradan atayım. Ciddi iseniz yeterince ucuza kuracağız zaten sistemi.
En azından 8,10 kişiye kurduk diye reklamını yapmış oluruz bizim için de avantajlı ilk etapta.
-
Hannibal_King bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Bunu çok ucuza satıp sürümden kazanmak gibi bir hedefim var.
Ucuz ürünün müşterisi problemli oluyor genelde.
Buna katılıyorum bi teknik destek ekibi de koyacağım başına. Yoksa yapamaz edemez içimizden geçerler.
Fatura keseceğim için şirketi olanlar için ciddi vergi avantajı sağlıyor bu web sitesi işi.
-
En iyisi bugün örnek bi siteye kurulum yapalım... herkes ordan incelesin...
-
En iyisi bugün örnek bi siteye kurulum yapalım... herkes ordan incelesin...
-
demo ekle görelim nedir ne degildir.
-
Konuya yazdıklarını yıllar önce hobi olarak yazmıştım, bedavaya dağıttığımda bile insanlar taleplerle geri geliyordu.
kelebeksim tarafından 25/Oca/25 12:58 tarihinde düzenlenmiştir
Bu işi ticarete dökeceksen, sağlam bir destek ekibin olmak zorunda. Satiyim kaçiyim ayağına anca insanların parasını cukkalarsın.
O da bir tık dolandırmak olur, çünkü bu insanlar bu sistem üzerinden satış yapıp para kazanmayı hedefliyorlar.
10 sene öncesinde değiliz ne yazıkki.
Gereksinimler:
xml ile veri girişin var mı?
kargo firmaları ile entegre misin?
hepsiburada, trendyol vs. api'leri ile entegre misin?
iade prosedürlerin var mı?
sanal ödeme yöntemlerinin tamamını destekliyor musun?
kapıda ödeme yöntemi ile ilgili desteğin var mı?
indirim sistemin var mı?
kupon sistemin var mı?
banner oluşturma yönetme sistemin var mı?
kampanya oluşturma sistemin var mı?
özel mail template'ler oluşturulabiliyor mu?
sms altyapın var mı?
rapolarama seviyen ne ölçüde?
kullanıcının alışkanlıklarını takip etme, onlara ürün önerme?
seo? sıralama alabilecek misin?
vs. vs. vs. vs.
değilsen yaptığın sistem (günümüz için) e-ticaret sistemi değil.
-- liste uzar gider, bir dünya isteri var. öyle 2 tane kategori koysun 2 tane ürün girip açıklamasını yazsın 10 sene önceki hikaye. -
**
İkasa baktım senelik 100K para istiyor bu dediklerin için. Kılı tüğü de vardır kesin.
Benim için bir ihtiyaçtı işimi görüyor bu hali ile. Ki küçük ölçekli bir iş se yapmıyorum. Başkasının da işini görecektir mutlaka. Başına bi teknik destek ekibi de bırakacağım 9-18 arasında.
Kargo indirimini her babayiğit alamaz önce boyumuzu görelim sonra ölçeriz.
Dediğim gibi senelik 50-100K paranız varsa ikasa vermeye tabiki onunla çalışın. Ben çok çok daha ucuza yapmayı planlıyorum.
Demoyu kurduk ssl i halledip test ekibine kısaca test ettirip yayınlayacağım birazdan.
-
zeybekustasi bunu yazdı
**
İkasa baktım senelik 100K para istiyor bu dediklerin için. Kılı tüğü de vardır kesin.
Benim için bir ihtiyaçtı işimi görüyor bu hali ile. Ki küçük ölçekli bir iş se yapmıyorum. Başkasının da işini görecektir mutlaka. Başına bi teknik destek ekibi de bırakacağım 9-18 arasında.
Kargo indirimini her babayiğit alamaz önce boyumuzu görelim sonra ölçeriz.
Dediğim gibi senelik 50-100K paranız varsa ikasa vermeye tabiki onunla çalışın. Ben çok çok daha ucuza yapmayı planlıyorum.
Demoyu kurduk ssl i halledip test ekibine kısaca test ettirip yayınlayacağım birazdan.
He bu arada konuyu baltalayacaklar az öteye gitsin zorla bir şey satma derdinde değilim.
Hocam, fikir/oneri sormussun, insanlar da yazmis. Kimse direk olarak sana da sallamamis.
Nedir bu hazimsizlik sizde, daha once de gordum bu tavrinizi. Sizi surekli pohpohlayacak cevaplar ariyorsaniz bence sadece ailenize sorun. obur turlu bu hayat sizi yorar.